Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Απασχόληση βρέφους

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!! Είμαι νέα μαμά μιας μπεμπουλας και θέλω τα φώτα σας!! Μόλις μπήκαμε στις 40 μέρες και θέλω να μου πει μια έμπειρη μανούλα πως απασχολούσατε τα παιδάκια σας ανά μήνα, παιχνίδια δραστηριότητες κτλ! Ετσι να έχω ένα μπούσουλα γιατί δεν έχω ιδέα!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Ευαγγελιααα είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!! Είμαι νέα μαμά μιας μπεμπουλας και θέλω τα φώτα σας!! Μόλις μπήκαμε στις 40 μέρες και θέλω να μου πει μια έμπειρη μανούλα πως απασχολούσατε τα παιδάκια σας ανά μήνα, παιχνίδια δραστηριότητες κτλ! Ετσι να έχω ένα μπούσουλα γιατί δεν έχω ιδέα!! 

Τώρα που είναι πολύ μωρό ακόμα θα περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο ητε ανάσκελα ητε μπρούμυτα για να δυναμώσει. 

Αργότερα περίπου στους 4 μήνες μπορείς να το βάζεις σε χαλάκι δραστηριοτήτων με παιχνιδακια για την ηλικία του για να αρχίσει να ρολαρει. Γενικά να αποφεύγεις να αφήνεις το μωρό πάνω στο κρεβάτι είναι επικίνδυνο με αυτές τις δραστηριότητες . 

Αργότερα μετά τους 6 μήνες θα πάρεις τραπεζάκια με ήχους Κ δραστηριότητες . Μπορείς να πάρεις κ αυτά που τα δένεις μέσα Κ χοροπηδάνε σε αυτούς τους μήνες . Γενικά όσο μεγαλώνουν θα περνάνε περισσότερη ώρα να θέλουν να σε βλέπουν οπότε θα τους αρέσει να κάθονται στο Ριλαξ ή στο καρότσι Κ εσύ να τους μιλάς Κ να κάνεις δουλειές . 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...