Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.

Παθολογικό ζάχαρο νηστείας και γλουκοφαζ

Recommended Posts

Καλησπέρα !εκανα καμπύλη ζαχαρου καθώς είμαστε πάλι σε προσπάθεια για παιδί ( 5 αποβολές ) και βγήκε παθολογική τιμή νηστείας  0’ 110  στα 60 ‘ 160 και στα 120’ 109

Η αντίσταση στην ινσουλίνη βγήκε φυσιολογικη ..Η ενδοκρινολόγος εκτός από διατροφή και περπάτημα μου είπε να πάρω μαγνήσιο το βράδυ και γλουκοφαζ να ξεκινήσω με μικρή δόση και να την αυξήσουμε …Δεν το ξέρω το φαρμακο έχει παρενέργειες;θα βοηθήσει ;υπάρχει κάποια κοπέλα να το έχει χρησιμοποιήσει και να βοήθησε ;;;γιατί από την άλλη μου είπε ότι για το ζάχαρο νηστείας κυρίως ευθύνεται το κοιλιακό λίπος και δευτερευόντως το τι θα φας το βράδυ …Και λίγο μπερδεύτηκα με όλες τις πληροφορίες…

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλησπέρα !εκανα καμπύλη ζαχαρου καθώς είμαστε πάλι σε προσπάθεια για παιδί ( 5 αποβολές ) και βγήκε παθολογική τιμή νηστείας  0’ 110  στα 60 ‘ 160 και στα 120’ 109

Η αντίσταση στην ινσουλίνη βγήκε φυσιολογικη ..Η ενδοκρινολόγος εκτός από διατροφή και περπάτημα μου είπε να πάρω μαγνήσιο το βράδυ και γλουκοφαζ να ξεκινήσω με μικρή δόση και να την αυξήσουμε …Δεν το ξέρω το φαρμακο έχει παρενέργειες;θα βοηθήσει ;υπάρχει κάποια κοπέλα να το έχει χρησιμοποιήσει και να βοήθησε ;;;γιατί από την άλλη μου είπε ότι για το ζάχαρο νηστείας κυρίως ευθύνεται το κοιλιακό λίπος και δευτερευόντως το τι θα φας το βράδυ …Και λίγο μπερδεύτηκα με όλες τις πληροφορίες…

Το δίνουν ναι είναι γνωστό φάρμακο. Κυρίως έντερο στομαχικές διαταραχές έχει ως παρενέργεια αν σου δημιουργήσει κάτι θα πρέπει να το πεις Κ να το ρυθμίζετε αλλιώς . 

Δεν σου έδωσε μηχανάκι να μετριεσαι ? Κανονικά πρέπει να μετριεσε Κ να κάνεις συχνά Κ μικρά γεύματα . 

Πάντως γενικά δεν συστήνετε Κ πολύ στην εγκυμοσύνη .... Πιο πολύ μέχρι να μείνεις έγκυος το δίνουν . Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκ με τις αποβολές .... 

πρίν από 14 λεπτά , Pepi88 είπε:

Γενικά πάρε Κ μια δεύτερη γνώμη. 

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Το δίνουν ναι είναι γνωστό φάρμακο. Κυρίως έντερο στομαχικές διαταραχές έχει ως παρενέργεια αν σου δημιουργήσει κάτι θα πρέπει να το πεις Κ να το ρυθμίζετε αλλιώς . 

Δεν σου έδωσε μηχανάκι να μετριεσαι ? Κανονικά πρέπει να μετριεσε Κ να κάνεις συχνά Κ μικρά γεύματα . 

Πάντως γενικά δεν συστήνετε Κ πολύ στην εγκυμοσύνη .... Πιο πολύ μέχρι να μείνεις έγκυος το δίνουν . Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο είναι οκ με τις αποβολές .... 

Γενικά πάρε Κ μια δεύτερη γνώμη. 

Ναι μου είπε αν μείνω έγκυος θα το σταματήσω και θα μιλήσουμε με καινουρια δεδομενα…λες να πάρω και μια δεύτερη γνώμη ε…μηχανάκι έχω γιατί είχα διαβήτη κύησης στον γιο μου ..πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα …α η γλυκοζυλιωμενη είναι 5.7 προδιαβήτικη μου είπε επίσης ..

aDqFp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι είσαι σε προδιαβητικο στάδιο . Πρέπει να προσέχεις πολύ την διατροφή σου Κ να μετράς συνέχεια με το μηχανάκι. Να μην μένεις πολλές ώρες νυστικη . Ακόμα Κ πριν τον ύπνο να τρως κάτι πολύ μικρό . 

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Ναι είσαι σε προδιαβητικο στάδιο . Πρέπει να προσέχεις πολύ την διατροφή σου Κ να μετράς συνέχεια με το μηχανάκι. Να μην μένεις πολλές ώρες νυστικη . Ακόμα Κ πριν τον ύπνο να τρως κάτι πολύ μικρό . 

Κατάλαβα …Σε ευχαριστώ!οπότε θα το ξεκινήσω το χαπάκι έχει δίκιο !

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...