-
Από την διαχείριση / Admin news
-
3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.
Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)
κοιτα , ειναι πρωτος κυκλος με τον γιατρο. θεωρω πως δεν μπορει να βγαλει συμπερασμα ουτε εκεινος για τον οργανισμο και την περιπτωση σου, ουτε κι εσυ για την τακτικη του. πρεπει να δωσεις χρονο τουλαχιστον 3-4 κυκλους. δυστυχως οι φυσικοι ετσι πανε. κανε υπομονη. προσωπικη αποψη παντα, εγω θα σου προτεινα τις βλαστοκυστες που εχεις να τις κανεις ετ. ποτε δεν ξερεις . ρωτα και το νεο γιατρο. ακομα κι αν δεν δωσουν εγκυμοσυνη, ενας κυκλος χαμενος θα ειναι. κ συνεχιζεις φοκους στους φυσικους. για τις βλαστοκυστες κι εμενα οσοι γιατροι περασα ηταν καθετα υπερ. γενικα εγω το βλεπω κι ως ξεσκαρταρισμα. δηλαδη δεν ξερω, σκεφτομαι οτι μπορει να κανεις εμβρυομεταφορες που θα μπορουσες να ειχες αποφυγει γιατι δεν εχουν ελπιδα. ο σφ ομως τι προτεινει ; εχω την αισθηση οτι γενικωας κι αυτος ειναι υπερ των βλαστοκυστεων. κοιτα νομιζω οτι μονο στην περιπτωση που δεν κατεληγες με την καμια σε βλαστοκυστες, θα σε παρεπεμπε καποιος σε 3 ημερων. αλλα εσυ γενικα ειχες κλα ποσοστα σε βλαστοκυστες. νομιζω οτι στη θεση σου θα εδινα λιγο χρονο. μπορει αυτη την φορα να ηταν τυχαιο.
-
Παθολογικό ζάχαρο νηστείας και γλουκοφαζ
-
Θέματα
-
- 9.132 απαντήσεις
- 1.012.745 εμφανίσεις
-
- 950 απαντήσεις
- 482.285 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 133.890 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.181.286 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 38.545 εμφανίσεις
-
-
-
- 9.131 απαντήσεις
- 1.012.717 εμφανίσεις
-
- 1.006 απαντήσεις
- 108.225 εμφανίσεις
-
- 1.735 απαντήσεις
- 72.985 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 69
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.020 απαντήσεις
- 61.789 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 218 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 72 εμφανίσεις
-
- 23 απαντήσεις
- 4.787 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 13
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 189 απαντήσεις
- 78.949 εμφανίσεις
-
- 46 απαντήσεις
- 8.322 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 7.640 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα