Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δεν είχα μπει όλη μέρα και είχα μια αγωνία για εσένα!μπράβο βρε κορίτσι μου συγχαρητήρια!!μιλαμε φανταστικό νούμερο...καλούς διπλασιασμους και μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!🥰

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ Να σε ρωτήσω.. εσύ τι χοριακή είχες 9η μέρα.. και ποια εβδομαδα-μερα είδες δευτερο-τριτο σάκο? (Στην πρώτη εγκυμοσύνη εγώ είχα 481 την 9η μέρα, 1523 την 11η, και δεύτερο σάκο είδα 6 εβδομάδων) Αλλά ήξερα εξαρχής ότι δεν θα προχωρήσει το ένα μωρό.

Σπερμοδιάγραμμα και αποτυχημένες εγκυμοσυνες

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! 
Θα ήθελα συμβουλές και γνώμες !
Περυσι τον Μάιο ήμουν έγκυος έφτασα στην αυχενική και ήταν πολύ υψηλή , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε απόξεση.

Τον Οκτώβρη και πάλι 2.5 μηνών έγκυος  δύο εβδομάδες πριν την αυχενική πήγαμε για υπέρηχο και η κύηση είχε παλινδρομήσει.

Εχουμε κάνει δικούς μας μοριακούς και απλούς καρυοτύπους οι οποίοι δείχνουν καθαροί. Κάναμε καρυοτυπο κ στο εμβρυακι κ αυτός καθαρός! 

Πήγαμε έπειτα για εξετάσεις σπερματος

χαμηλή συγκέντρωση στα 7.000.000

και μορφολογία 4% ομαλές μορφες

ο ανδρολόγος μας είπε ότι δεν γνωρίζει αν ευθύνεται αυτό για τις απωλειες

και είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί με αυτεσ Τις τιμές μπορεί απλά τα γεγονότα να ήταν τυχαια

Εσείς πιστεύετε ότι γονιμοποιούνται οι ανώμαλες μορφές για αυτό και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες ;

θα ήθελα τις γνώμες σας !

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , DimMan είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 
Περυσι τον Μάιο ήμουν έγκυος έφτασα στην αυχενική και ήταν πολύ υψηλή , με αποτέλεσμα να προχωρήσω σε απόξεση.

Τον Οκτώβρη και πάλι 2.5 μηνών έγκυος  δύο εβδομάδες πριν την αυχενική πήγαμε για υπέρηχο και η κύηση είχε παλινδρομήσει.

Εχουμε κάνει δικούς μας μοριακούς και απλούς καρυοτύπους οι οποίοι δείχνουν καθαροί. Κάναμε καρυοτυπο κ στο εμβρυακι κ αυτός καθαρός! 

και είπε ότι εφόσον πιάνουμε παιδί με αυτεσ Τις τιμές μπορεί απλά τα γεγονότα να ήταν τυχαια

Εσείς πιστεύετε ότι γονιμοποιούνται οι ανώμαλες μορφές για αυτό και οι αποτυχημένες εγκυμοσύνες ;

Τυχαία γεγονότα . Το σπέρμα όταν έχει πρόβλημα δεν γίνετε σύλληψη. Το δικό σας είναι Κ μέσα στα φυσιολογικά εκτός αυτού. Βελτιώστε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας πχ διατροφή κάνε εσύ εξετάσεις για ζάχαρο καμπύλη ζαχάρου αντίσταση στην ινσουλίνη Κ για θυροειδή Κ για θρομβοφιλια Κ ξαναπροσπάθησε. 

πρίν από 9 λεπτά , linaa είπε:

Τυχαία γεγονότα . Το σπέρμα όταν έχει πρόβλημα δεν γίνετε σύλληψη. Το δικό σας είναι Κ μέσα στα φυσιολογικά εκτός αυτού. Βελτιώστε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σας πχ διατροφή κάνε εσύ εξετάσεις για ζάχαρο καμπύλη ζαχάρου αντίσταση στην ινσουλίνη Κ για θυροειδή Κ για θρομβοφιλια Κ ξαναπροσπάθησε. 

Απλά φοβάμαι μην ξανά πάω τρίτη φορά για απόξεση, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι , και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην γονιμότητα μου και γενικά 

πρίν από 7 λεπτά , DimMan είπε:

Απλά φοβάμαι μην ξανά πάω τρίτη φορά για απόξεση, πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι , και τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν στην γονιμότητα μου και γενικά 

Αυτά έτσι Κ αλλιώς δεν μπορείς να τα ξέρεις είναι τυχερά . Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ξεκινήσετε βιταμίνες να πίνετε πολύ νερό Κ να ελπίζετε.  

Με το να αναρωτιέσαι 150 φορές την μέρα τι θα γίνει μόνο άμα κατέβει ο Θεός Κ σου πει ότι σου εγγυατε . 

Κάνε εσύ αυτές τις εξετάσεις για ζάχαρο Κ θυροειδή ώστε να ξέρεις ότι όλα οκ . Κ όλα θα πάνε καλά 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, DimMan είπε:

Καλησπέρα σε όλους! 

Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια.Μονο που εμένα το δεύτερο είχε τρισωμια 16 και μας είπαν τυχαίο γεγονός.Σπερματοδιαγραμμα δεν κάναμε Γιατί μας είπαν ότι από την στιγμή που μένω είναι όλα οκ.

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Έχω περάσει ακριβώς τα ίδια.Μονο που εμένα το δεύτερο είχε τρισωμια 16 και μας είπαν τυχαίο γεγονός.Σπερματοδιαγραμμα δεν κάναμε Γιατί μας είπαν ότι από την στιγμή που μένω είναι όλα οκ.

Και όποτε απλά συνεχίζεις και προσπαθείς ;

λυπάμαι για όσα περνάμε !

Από την τελευταία αποξηση Δεν είχα για πολλούς μήνες περίοδο.Και τώρα τους τελευταίους δυο μήνες κάνω θεραπεία με κλομιφαινη.Η πρώτη δεν πέτυχε έκανα ωορρηξία αλλά Δυστηχως δεν έμεινα.Και τώρα παίρνω πάλι τα χάπια αλλά θα κάνουμε σπερματέγχυση 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...