Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Τα συμπτώματα αυτή τη φορά ήταν πάρα πολλά και συνεχίζουν. Δεν ξέρω ποια ήταν της προγεστερόνης όμως, γιατί ξεκίνησα από πριν την ετ, με υπνηλία και ζαλάδα. Μετά την ετ: Συνέχισα με καθημερινές ανακατωσουρες. Μετά πόνος σε μέση κ πλάτη. Κυρίως πλάτη. 2-3 φορές ένιωσα ελαφρυ πόνο τύπου περιόδου.. αλλά κράτησε για 5 λεπτά. Μόνιμο φούσκωμα στην κοιλιά κ πονακι κάτω δεξιά κάθε φορά που περνούσαν μερικά λεπτά όταν έκανα δουλειες. Αρκετό λαχάνιασμα από 6η-7η μέρα αναμονής. Και το πιο σημαντικό: Λίγο μετά την ετ.. 2-3 μέρες ίσως, είχα πόνο στην κοιλιά.. σαν μαχαιριές. Είχα ανησυχήσει. Εχθές κάπου διάβασα ότι είναι η εμφύτευση.

Από όσα λες, το λαχάνιασμα και οι πόνοι ήταν και σε μένα! πολύ χαίρομαι για σένα! εύχομαι να πάνε όλα καλά! μας δίνεις τρομερές ελπίδεσ. 

Χαμηλή χοριακη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι νέα εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι. Έμαθα προχθές ότι είμαι έγκυος.Αρκετα νωρίς .(4-5 μέρες πριν την καθυστέρηση) 2 θετικά τεστ.Την επόμενη μέρα έκανα χοριακη..22.10 η τιμή. Η γιατρός μου είπε να επαναλάβω την Δευτέρα. Είναι τόσο χαμηλή επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα λέτε; Κάπως αγχώθηκα . Είχε καμιά τόσο χαμηλή τιμή στην αρχή ;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 🥰

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Alexia96 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι νέα εδώ και θέλω να ρωτήσω κάτι. Έμαθα προχθές ότι είμαι έγκυος.Αρκετα νωρίς .(4-5 μέρες πριν την καθυστέρηση) 2 θετικά τεστ.Την επόμενη μέρα έκανα χοριακη..22.10 η τιμή. Η γιατρός μου είπε να επαναλάβω την Δευτέρα. Είναι τόσο χαμηλή επειδή είναι πολύ νωρίς ακόμα λέτε; Κάπως αγχώθηκα . Είχε καμιά τόσο χαμηλή τιμή στην αρχή ;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων 🥰

Εφοσον πηγες για χοριακη τοσο νωρις και πριν την καθυστερηση το πιο πιθανο σεναριο ειναι να ειναι μικρο το νουμερο γιατι μολις εγινε εμφυτευση! Γι αυτο συνηθως προτεινουν να γινεται η χοριακη μετα την καθυστερηση. 

Ποια μερα εκανες την χοριακη; Αν σε αγχωνει τοσο πολυ, μπορεις να πας 2 μερες μετα την πρωτη χοριακη για επαναληψη για να δεις αν διπλασιαζεται, αλλα φανταζομαι σου ειπε να πας Δευτερα για να βγει αρκετα μεγαλο το νουμερο και να μη πηγαινοερχεσαι για χοριακες!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με το καλο!

Σε Ευχαριστώ παρά πολυ ,και  για την απάντηση σου. Στην ουσία έκανα την χωριακη 11 μέρες μετά την ωορρηξία. Την οποία την κατάλαβα . Ναι ίσως είναι πάρα πολύ νωρίς ..θα κρατηθώ μέχρι Δευτέρα,τι να κάνουμε …είχα στο παρελθόν μια βιοχημική και αγχώνομαι λιγάκι .

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...