Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εμένα στεναχωριουνται και ξέρω πως ρωτάνε από ενδιαφέρον και προσπαθούν να δώσουν κουράγιο αλλά εγώ δεν μπορούσα να έχω να λέω τι γίνεται, γιατί μπορεί να πήγε στραβά.

Αλλά στα δύσκολα έρχονται, πέρσι που έκανα την αποξεση από φυσική σύλληψη ήθελαν να έρθουν στην κλινική και τους άφησα. Τώρα μου λέει η μάνα μου, σε παρακαλώ όταν έρθει η ώρα της γέννας να μας ειδοποιήσετε.

Αν είναι σωστοί και νοιάζονται και ενδιαφέρονται για σένα, δεν έχεις κανένα λόγο να τους απομακρύνεις. Αρκεί πάντα να μπαίνουν τα όρια που θέλεις εσύ και ο άντρας σου!

Συμβουλές για 1 ωοληψια ; Και επιτυχίες από 3 ημερών εμβρυα φρέσκα ;

Recommended Posts

Συμβουλές για πριν την ωοληψια και αν υπάρχουν κοπέλες με επιτυχίες εμβρύων 3 ημερών φρέσκα ( στον ίδιο κύκλο) .

Ειμαι σε δημόσιο νοσοκομείο (Έλενα) και δε ξέρω αν τα αφήνουν ως 5 για βλαστοκυστες . 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marion83 είπε:

Συμβουλές για πριν την ωοληψια και αν υπάρχουν κοπέλες με επιτυχίες εμβρύων 3 ημερών φρέσκα ( στον ίδιο κύκλο) .

Ειμαι σε δημόσιο νοσοκομείο (Έλενα) και δε ξέρω αν τα αφήνουν ως 5 για βλαστοκυστες . 

Αν είναι καλά τα έμβρυα δεν έχει σημασία αν είναι 3 ή 5 ημερών. Για βλαστοκυστες συνήθως τα αφήνουν απλά για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα Κ να ξέρουν την δυναμική. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο ακριβώς αν είναι οκ το έμβρυο θα πετύχεις. 

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

Αν είναι καλά τα έμβρυα δεν έχει σημασία αν είναι 3 ή 5 ημερών. Για βλαστοκυστες συνήθως τα αφήνουν απλά για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα Κ να ξέρουν την δυναμική. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο ακριβώς αν είναι οκ το έμβρυο θα πετύχεις. 

Α οκ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση . Γιατί συνήθως βλέπω όλες τις κοπέλες που λένε για τις διαβαθμίσεις στις βλαστοκυστες και αναρωτιέμαι . 

πρίν από 11 λεπτά , marion83 είπε:

Α οκ ευχαριστώ πολυ για την απάντηση . Γιατί συνήθως βλέπω όλες τις κοπέλες που λένε για τις διαβαθμίσεις στις βλαστοκυστες και αναρωτιέμαι . 

Εντάξει είναι απλά η αξιολόγηση . Δεν σημαίνει Κ αυτό ότι θα υπάρχει επιτυχία. Απλά συμφέρει να βάζεις βλαστοκυστες γιατί πολύ απλά δείχνει ότι προχωράει περισσότερο το έμβρυο. Μεχρι 3 ημερών ζουν σχεδόν όλα τα έμβρυα οπότε η βλαστοκυστη δείχνει μια περισσότερη πρόοδο . Οπότε υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει είναι απλά η αξιολόγηση . Δεν σημαίνει Κ αυτό ότι θα υπάρχει επιτυχία. Απλά συμφέρει να βάζεις βλαστοκυστες γιατί πολύ απλά δείχνει ότι προχωράει περισσότερο το έμβρυο. Μεχρι 3 ημερών ζουν σχεδόν όλα τα έμβρυα οπότε η βλαστοκυστη δείχνει μια περισσότερη πρόοδο . Οπότε υπάρχει ένα ξεκαθάρισμα 

Ναι απλά επειδή είμαι στο Έλενα δε ξέρω αν κάνουν βλαστοκυστες η προχωράνε με 3 μέρας μόνο . 

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , marion83 είπε:

Ναι απλά επειδή είμαι στο Έλενα δε ξέρω αν κάνουν βλαστοκυστες η προχωράνε με 3 μέρας μόνο . 

Δεν νομίζω ότι δεν κάνουν βλαστοκυστες παντού κάνουν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά καλό είναι να ενημερώνεσε Κ να ρωτάς κάποια πράγματα για τις διαδικασίες είναι κρίμα να πας έτσι στα χαμένα . Επίσης να διαβάζεις αρκετά για το τι μπορεί να βοηθήσει . Γιατί Κ οι γιατροί Κ παραλήψεις κάνουν Κ πολλά πράγματα ξεχνάνε.  Οπότε καλό είναι να είσαι εσύ αρκετά ενημερωμένη ώστε να μην σου φαίνονται κινέζικα αυτά που σου λένε 

πρίν από 12 λεπτά , linaa είπε:

Δεν νομίζω ότι δεν κάνουν βλαστοκυστες παντού κάνουν δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αλλά καλό είναι να ενημερώνεσε Κ να ρωτάς κάποια πράγματα για τις διαδικασίες είναι κρίμα να πας έτσι στα χαμένα . Επίσης να διαβάζεις αρκετά για το τι μπορεί να βοηθήσει . Γιατί Κ οι γιατροί Κ παραλήψεις κάνουν Κ πολλά πράγματα ξεχνάνε.  Οπότε καλό είναι να είσαι εσύ αρκετά ενημερωμένη ώστε να μην σου φαίνονται κινέζικα αυτά που σου λένε 

Τι θα μπορούσε να βοηθήσει ; Σε γενικές γραμμές για να ξέρω τι να αναζητήσω σε αναρτήσεις κτλ . 

Γενικά ρωτάω αλλά ο γιατρός Μ έχει καταλάβει πως είμαι αρκετά αγχωδης και κάνουμε προσπάθεια να μην σκέφτομαι και να μην ρωτάω πολλά πράγματα για να πηγαίνουμε βήμα βήμα . 

Όταν αγχώνομαι Μ πάνε όλα μετά άστα βραστά χαχα 

πρίν από 7 λεπτά , marion83 είπε:

Τι θα μπορούσε να βοηθήσει ; Σε γενικές γραμμές για να ξέρω τι να αναζητήσω σε αναρτήσεις κτλ . 

Γενικά ρωτάω αλλά ο γιατρός Μ έχει καταλάβει πως είμαι αρκετά αγχωδης και κάνουμε προσπάθεια να μην σκέφτομαι και να μην ρωτάω πολλά πράγματα για να πηγαίνουμε βήμα βήμα . 

Όταν αγχώνομαι Μ πάνε όλα μετά άστα βραστά χαχα 

Για εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορα  για διατροφή για βιταμίνες όλα αυτά . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Για εξετάσεις πριν την εμβρυομεταφορα  για διατροφή για βιταμίνες όλα αυτά . 

Ωραία θα τα ψαξω όλα . Ευχαριστώ Λίνα μου 🤩

Τα τελευταία 5 χρόνια περίπου έχουν γίνει πολλές μελέτες που υποστηρίζουν πολύ τις βλαστοκύστες ως προς το τελικό αποτέλεσμα δλδ μία υγιή κύηση. Αυτό δεν σημαίνει πως τα έμβρυα 3 ημερών δεν δίνουν κυήσεις και μάλιστα τελειώμηνες. Πριν μερικά χρόνια μόνο έμβρυα 3 ημερών μετέφεραν, πλέον οι βλαστοκύστες έχουν αρχίσει και κυριαρχούν. Ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις που πρέπει να γίνει προεμφυτευτικός είναι μονόδρομος η βλαστοκύστη. Έχουν δει αυξημένα ποσοστά επιτυχίας με βλαστοκύστες και όσο καλύτερη βαθμολογία τόσο μεγαλύτερα τα ποσοστά και γι αυτό τις προτιμούν. Ωστόσο ξαναλέω έχουμε κοπέλες με 3 ημερών και πρόσφατα μάλιστα που γέννησαν οπότε μην σε ανησυχεί αυτό, κάθε γιατρός ακολουθεί δικό του πρωτόκολλο. 

Όταν θα κάνεις την ωοληψία σου μετά θα μιλήσεις με τον γιατρό σου να μάθεις πόσα ωάρια πήρατε, αν είναι ώριμα, πότε θα ξέρεις πόσα γονιμοποιήθηκαν, ποιος θα σε ενημερώσει (μπορεί να πρέπει να πάρεις εσύ τηλέφωνο πχ δεν ξέρω πως είναι στα δημόσια) και σε τι στάδιο θα τα μεταφέρετε αν θα είναι 3 ημερών ή 5 ημερών (βλαστοκύστες). Επίσης θα πρέπει να σε ενημερώσει τι πρέπει να κάνεις για να προχωρήσετε σε μεταφορά αν προχωρήσεις σε αυτόν τον κύκλο με το καλό. Επίσης να ρωτάς τον γιατρό σου πάντα για λεπτομέρειες γιατί είναι λογικό να είσαι αγχωμένη. 

Η ωοληψία δεν είναι κάτι ειδικά αν την κάνεις με μέθη (συνήθως με μέθη την κάνουν αν έχουν πολλά ωάρια να πάρουν), θα ξαπλώσεις, θα σε πάρει ένας γλυκός ύπνος και θα ξυπνήσεις σε ένα δωμάτιο όπου θα κάτσεις για λίγο μέχρι να φύγει η νάρκωση από το σώμα σου. Μέχρι να μπεις είναι λίγο το άγχος αλλά μετά είσαι οκ. Μπορεί να έχεις ελάχιστο αιματάκι μετά για 1-2 μέρες, αν έχεις πολύ (γεμίζεις σερβιέτα) ενημερώνεις τον γιατρό σου. Επίσης μπορεί να νιώθεις λίγο πόνους περιόδου ή να ζαλίζεσαι οπότε καλό είναι να μην είσαι μόνη σου. Κι αυτά μέχρι την άλλη μέρα θα έχουν φύγει, αν ο πόνος επιμένει και είναι οξύς ενημερώνεις άμεσα τον γιατρό σου. Προσπάθησε τώρα στην διέγερση να πίνεις μπόλικο νεράκι (θα βοηθήσει και με πιθανό πρήξιμο) και να τρως όσο μπορείς υγιεινά, όχι γλυκά, όχι σοκολάτες, όχι ζάχαρη και γενικά απέφυγε και τους πολλούς απλούς υδατάνθρακες προτίμησε τρόφιμα ολικής. Ότι άλλο θέλεις ρώτησε μας! 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, linaa είπε:

Θα διαφωνήσω. Βλαστοκύστες δεν κάνουν παντού. Μόνο σε κέντρα με εργαστήρια πιο προηγμένα. Η μετάβαση σε βλαστοκύστες είναι πιο απαιτητική και απαιτεί άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...