Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Neverstop είπε:

Κάθε κύκλος διαφέρει. Και φυσικά παίζει ρόλο το μέγεθος όλων αυτών, νά ναι όσο γίνεται πιο κοντινό. Εγώ έκανα ωοληψιες 38-40 οπότε δεν ήμουν πιπινι😂

Εγώ 41.5 σταφιδα 🤣

Και πόσο πέρναγαν στο επόμενο στάδιο της γονιμοποίησης αν πούμε υποθετικά έπαιρνες 6-7

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , marion83 είπε:

Εγώ 41.5 σταφιδα 🤣

Και πόσο πέρναγαν στο επόμενο στάδιο της γονιμοποίησης αν πούμε υποθετικά έπαιρνες 6-7

έξι φορές πήρα φάρμακα είτε φουλ είτε όχι (και 2 φυσικους). παίρναμε συνήθως 2-3 ωάρια στην ωοληψια. Στην προ τελευταία πήραμε 6 καί στην τελευταία 4 νομίζω.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Neverstop είπε:

έξι φορές πήρα φάρμακα είτε φουλ είτε όχι (και 2 φυσικους). παίρναμε συνήθως 2-3 ωάρια στην ωοληψια. Στην προ τελευταία πήραμε 6 καί στην τελευταία 4 νομίζω.

Εύχομαι καλή επιτυχία τότε στην επόμενη μεταφορά ♥️

πρίν από 8 λεπτά , marion83 είπε:

Εύχομαι καλή επιτυχία τότε στην επόμενη μεταφορά ♥️

Εγώ γέννησα πέρυσι οπότε προς το παρόν δεν το σκέφτομαι για δεύτερο νινι. Καλή επιτυχία εύχομαι🙏🏻

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...