Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Μήπως είμαι έγκυος ή έρχεται περίοδος

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω  έγκυος από τις 04.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 24.01.25 δλδ  τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….6 μέρες πριν μου έρθει περίοδος έκανα ένα τεστ  εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ…σήμερα είμαι στην 5 μέρα πριν την περίοδο και νιώθω κάτι πονους και τσιμπηματάκια κάπου κάπου χαμηλα σαν πονουσ Περιόδου…πηγαινω συνέχεια τουαλέτα μηπωσ δω αίμα αλλά ευτυχώς όχι…απλός είναι η ιδέα μου…βρε κορίτσια υπάρχει περπτωση να είμαι έγκυος και να το έκανα νωρίς το τεστ;γενικά για όλο το θέμα μου τι άποψη έχετε; Το πέρασε καμία όλο αυτό;

Επεξεργάστηκαν by Τζουτζού29

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Τζουτζού29 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,θέλω την βοήθεια σας,προσπαθούμε αυτόν τον μήνα να μείνω  έγκυος από τις 04.01.25 και από τις 12.01.25 έως τρ 24.01.25 δλδ  τρ το στήθος μου έχει αρχίσει και με πονάει και να το νιώθω πρησμένο,μέσα σε αυτές τις μέρες το έχω νιωσει να είναι ξεπρησμενο και να μην πονάει 2-3 φορές δλδ όπως και σήμερα το ίδιο επίσης έχω κάποιος πονούν χαμηλα στην κοιλιά και σαν κράμπες κάπου κάπου κ τσιμπηματάκια ή και σφάξιμο στο ευαίσθητο σημείο εσωτερικά ….6 μέρες πριν μου έρθει περίοδος έκανα ένα τεστ  εγκυμοσύνης και βγήκε αρνητικό…έκανα το τεστ που λέει στις 7 μέρες πριν την περίοδο της εταιρείας IQ…σήμερα είμαι στην 5 μέρα πριν την περίοδο και νιώθω κάτι πονους και τσιμπηματάκια κάπου κάπου χαμηλα σαν πονουσ Περιόδου…πηγαινω συνέχεια τουαλέτα μηπωσ δω αίμα αλλά ευτυχώς όχι…απλός είναι η ιδέα μου…βρε κορίτσια υπάρχει περπτωση να είμαι έγκυος και να το έκανα νωρίς το τεστ;γενικά για όλο το θέμα μου τι άποψη έχετε; Το πέρασε καμία όλο αυτό;

Καλημέρα. Εάν είχες επαφές μέσα στις γόνιμες μέρες, φυσικά και υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος. Το τεστ σίγουρα το έκανες νωρίς, λένε 7 μέρες πριν την περίοδο, αλλά γενικά πριν την καθυστέρηση δεν είναι ασφαλή τα τεστ. Έχει να κάνει με το πότε έγινε η σύλληψη και διάφορα άλλα.. γενικά τα πρώιμα συμπτώματα εγκυμοσύνης, αν υπάρχουν, γιατί μπορεί να μην υπάρχει και τίποτα, μοιάζουν πολύ με τα συμπτώματα της περιόδου.. υπομονή και καλύτερα να περιμένεις την καθυστέρηση και να κάνεις μια χοριακή! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...