Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τερατοσπερμια

Recommended Posts

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που είχε επιτυχημένη εγκυμοσύνη με τερατοσπερμια του άντρα.Εννοειται με εξωσωματική με διέγερση.Ειναι εφικτό να υπάρξει υγιές έμβρυο?

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , karlajo είπε:

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια κοπέλα που είχε επιτυχημένη εγκυμοσύνη με τερατοσπερμια του άντρα.Εννοειται με εξωσωματική με διέγερση.Ειναι εφικτό να υπάρξει υγιές έμβρυο?

Καλησπέρα! Ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια και μετά από εξωσωματική κάναμε την κόρη μου και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Σε σύνολο ειχαμε 7εμβρυα σε δύο ωοληψιες.Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο,απλά σταμάτησε να πίνει αλκοόλ για κάνα μήνα πριν την ωοληψια και έπαιρνε για 2-3 μήνες τις βιταμίνες Wellman. Σου εύχομαι καλή επιτυχία ❤️

πρίν από 40 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα! Ο άντρας μου έχει ολιγοασθενοτερατοσπερμια και μετά από εξωσωματική κάναμε την κόρη μου και τώρα είμαι πάλι έγκυος.Σε σύνολο ειχαμε 7εμβρυα σε δύο ωοληψιες.Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο,απλά σταμάτησε να πίνει αλκοόλ για κάνα μήνα πριν την ωοληψια και έπαιρνε για 2-3 μήνες τις βιταμίνες Wellman. Σου εύχομαι καλή επιτυχία ❤️

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας κοπέλα μου! Αχ μου δίνεις θάρρος!εμείς παίρνουμε τις pregnacare before conception και παίρνει και βασιλικο πολτο!

πρίν από 34 λεπτά , karlajo είπε:

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας κοπέλα μου! Αχ μου δίνεις θάρρος!εμείς παίρνουμε τις pregnacare before conception και παίρνει και βασιλικο πολτο!

Κι εμένα είχε 3 % την πρώτη φορά και 2% φυσιολογικές μορφές αλλά όλα πήγαν καλά! Δεν άλλαξε κάτι ούτε τις βιταμίνες πήρε αλλά είχε διακόψει τρία χρόνια πριν το κάπνισμα.

Τι ποσοστό έχετε?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...