Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Εξωσωματική 2025 στα 45.

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Malntalia είπε:

Μα δεν είναι αποτέλεσμα  κάποιου.. 3-6 έχει μια απόσταση..

αυτο αναφέρω με αλλά λόγια..4000 ετ +2000 ο προεμφυτικος....πας σίγουρα στα 7000..από οικονομικής άποψης είναι το ίδιο και ίσως και λιγότερο..

Το ζήτημα είναι συναίσθηματικο,πρακτικό και τι θέλει ο καθένας να κάνει και πόσο χρόνο  διαθέτει..

3 θα βάλει στην εμβρυομεταφορα λόγω ηλικίας είπα εγώ, όχι ότι θα μαζέψει 3 βλαστοκύστες. 

4.000 συν 2.000 συν 1000 η εμβρυομεταφορά η μια. τα 7,000 τα πιάνει σίγουρα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

17 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Καλησπέρα σε όλους, είχα κάνει μια εξωσωματική πριν 2.5 χρόνια περίπου χωρίς θετικό αποτέλεσμα, ναι, μεν έμεινα έγκυος αλλά ήταν χημική. Στην συνέχεια μου βγήκε ένα άγχος από τις ωοληψιες και γενικά την αναμονή, ήταν εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, κράτησε η όλη διαδικασία περίπου 8 μήνες, οι ωοληψιες γίνονταν χωρίς νάρκωση, ήταν το πιο αγχωτικό στάδιο σίγουρα. Δεν έχουμε κάποιο οργανικό πρόβλημα με τον άντρα μου απλά πριν την εξωσωματική δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος, οπότε απλά και μόνο που έμεινα, αν και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη ήταν κάτι θετικό.

Τέλος πάντων, μετά στεναχωρήθηκα πολύ και κάπου απογοητεύτηκα καθώς και το όλο κόστος της εξωσωματικής ήταν αρκετά υψηλό, από την κλινική μας είπαν 3.500 αλλά τελικά με τα διάφορα έξοδα, αποτυχημένες ωοληψιες  πήγε στις 5000. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τον γιατρό καθώς είναι κορυφαίος στην διαδικασία.Το θέμα είναι αν αξίζει μια δεύτερη προσπάθεια καθώς εγώ είμαι 45 και ο σύζυγος 47, υπάρχει κάποια που να τα κατάφερε και να προτείνει επίσης και γιατρό; Προφανώς υπάρχει υπογονιμότητα και η ΑΜΥ τότε ήταν ήδη χαμηλή. Αν αποφασίσουμε για δεύτερη φορά, θα είναι και η τελευταία.

Υ.Γ Ελπίζω να το έχω γράψει στο σωστό μέρος του φόρουμ. Ευχαριστώ.

Από την στιγμή που η αμη σας ήταν ήδη χαμηλή πριν 2.5 χρόνια  ε νομίζω ρεαλιστικά αν δεν είναι ήδη πιο χαμηλή σίγουρα θα είναι στα ίδια …και από την στιγμή που λέτε θα κάνετε μια προσπάθεια τελευταία ας είναι και η καλύτερη δυνατή !!Εγω στην θέση σας θα μάζευα χρήματα και θα έκανα με δότρια και προεμφυτευτικό!Απο εκεί και πέρα φυσικά θα μιλήστε και με ειδικό και θα αποφασίσετε!Εγω σας εύχομαι σύντομα να έχετε ένα υγιές μωράκι !!καλή επιτυχία !!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Από την στιγμή που η αμη σας ήταν ήδη χαμηλή πριν 2.5 χρόνια  ε νομίζω ρεαλιστικά αν δεν είναι ήδη πιο χαμηλή σίγουρα θα είναι στα ίδια …και από την στιγμή που λέτε θα κάνετε μια προσπάθεια τελευταία ας είναι και η καλύτερη δυνατή !!Εγω στην θέση σας θα μάζευα χρήματα και θα έκανα με δότρια και προεμφυτευτικό!Απο εκεί και πέρα φυσικά θα μιλήστε και με ειδικό και θα αποφασίσετε!Εγω σας εύχομαι σύντομα να έχετε ένα υγιές μωράκι !!καλή επιτυχία !!

Συμφωνω!! Απλα νομίζω στη δοτρια  λόγω ηλικίας δε γίνεται-δεν υπάρχει  λόγος για προεμφυτευτικο..(με κάθε επιφύλαξη)..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Malntalia είπε:

Συμφωνω!! Απλα νομίζω στη δοτρια  λόγω ηλικίας δε γίνεται-δεν υπάρχει  λόγος για προεμφυτευτικο..(με κάθε επιφύλαξη)..

Ναι απλά για να πεις ότι τα έκανα όλα ρε παιδί μου σωστά να αυξήσεις τις πιθανότητες όσο μπορείς !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν λέτε προεμφυτευτικο είναι κάποιες εξετάσεις ή εννοείται την υστεροσκοπηση γιατί είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και είχαν βρει πολύποδες, τους αφαίρεσαν και φέτος μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο πάλι έχουν εμφανιστεί.

Διαφημίσεις

Just now, klimeni είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν λέτε προεμφυτευτικο είναι κάποιες εξετάσεις ή εννοείται την υστεροσκοπηση γιατί είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και είχαν βρει πολύποδες, τους αφαίρεσαν και φέτος μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο πάλι έχουν εμφανιστεί.

Έλεγχο στα έμβρυα που θα φτιάξετε 

πρίν από 53 λεπτά , klimeni είπε:

Οπως σας απάντησε και η κοπέλα είναι έλεγχος των εμβρύων !Αλλα αν έχετε και πολύποδες καλό θα είναι να λύσετε πρώτα οποιοδήποτε θέμα με την μήτρα για να βοηθήσετε στην εμφύτευση !

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

10 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, για υιοθεσία είναι αλήθεια δεν το έχουμε ψάξει, πολύ λίγο και είδαμε πως είναι πολύ λίγα τα παιδάκια που υπάρχουν και πως κάποια με ειδικές ανάγκες ή γενικά δύσκολες περιπτώσεις. Μετά, με δωρεά ωαρίων δεν ξέρω κατά πόσο θα το επέλεγα, ξέρω σίγουρα πως είναι στα 4000 περίπου αλλά είναι αλλά +5000? Γενικά, θα προτιμούσα με δικά μου ωάρια καθώς ακούγονται περιπτώσεις λίγες αλλά ακούγονται πως και στα 46 έμεινε κάποια έγκυος, εξάλλου και με δωρεά ωαρίων δεν είναι σίγουρο πως θα μείνει κάποια έγκυος. Επειδή έχουμε περάσει πολλές οικονομικές δυσκολίες και μέσα στην οικονομική κρίση, δεν υπάρχει κάποιο τεράστιο ποσό για να δοθεί σε όλη αυτήν την προσπάθεια πέρα και από το ψυχολογικό στρες που φέρνει όλο αυτό.

Καλησπέρα! Στο θέμα της δωρεάς απλά να σου πω ότι είναι γύρω στα 5.000-6.000 χιλιάρικα, όσο και η κλασική εξωσωματική δλδ.. 

Τα υπόλοιπα όπως τα σκέφτεσαι και όπως σου τα είπαν και οι άλλες κοπέλες!

Εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα θες..

• Μου αρέσει 3

10 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Στα δανεικά ξέρετε πόσο περίπου είναι ο αριθμός των ωαρίων που δίνονται;Άρα γίνεται πάνω από μια εμβρυομεταφορα; Ευχαριστώ.

Στα δανεικά έχει να κάνει και με τη συμφωνία που θα κάνεις με το κέντρο. Υπάρχουν κέντρα που δίνουν εξαρχής για μια ετ , οπότε είναι αλλιώς η τιμή, ή κέντρα που το πάνε με τη δότρια. Σε αυτή την περίπτωση, αρκετά συχνά, όχι πάντα, βγαίνει και δεύτερη ετ αν χρειαστεί, όπου έχεις πληρωμένα τα ωάρια, και πληρώνεις τη διαδικασία. Στη δωρεά, επειδή είναι αρκετά υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας, λόγω ωαρίων, βάζουν μέχρι δύο ωάρια, για να αποφύγουν πολύδυμες κυήσεις.. γενικά οι εξετάσεις που χρειάζονται για τη δωρεά είναι σαφώς λιγότερες, αρχικά γιατί συνήθως όλες έχουμε κάνει και προσπάθεια με δικά μας, οπότε κάποιες έχουν γίνει θεωρητικά, αλλά κυρίως γιατί στη λήπτρια το μόνο που έχει σημασία κατά βάση είναι η μήτρα.. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, LeneL είπε:

Στα δανεικά έχει να κάνει και με τη συμφωνία που θα κάνεις με το κέντρο. Υπάρχουν κέντρα που δίνουν εξαρχής για μια ετ , οπότε είναι αλλιώς η τιμή, ή κέντρα που το πάνε με τη δότρια. Σε αυτή την περίπτωση, αρκετά συχνά, όχι πάντα, βγαίνει και δεύτερη ετ αν χρειαστεί, όπου έχεις πληρωμένα τα ωάρια, και πληρώνεις τη διαδικασία. Στη δωρεά, επειδή είναι αρκετά υψηλά τα ποσοστά επιτυχίας, λόγω ωαρίων, βάζουν μέχρι δύο ωάρια, για να αποφύγουν πολύδυμες κυήσεις.. γενικά οι εξετάσεις που χρειάζονται για τη δωρεά είναι σαφώς λιγότερες, αρχικά γιατί συνήθως όλες έχουμε κάνει και προσπάθεια με δικά μας, οπότε κάποιες έχουν γίνει θεωρητικά, αλλά κυρίως γιατί στη λήπτρια το μόνο που έχει σημασία κατά βάση είναι η μήτρα.. 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το αρχικό ερώτημα ήταν αν γενικά κάποια κοπέλα έχει καταφέρει στα 45 να μείνει έγκυος κυρίως με δικά της ωάρια. Σίγουρα η δωρεά ωαρίων είναι μάλλον μια λύση αλλά η αλήθεια είναι πως και κοπέλες σε μικρότερη ηλικία αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα να μείνουν έγκυες. Όταν είχαμε πάει στο κέντρο για την πρώτη εξωσωματική, είδαμε ζευγάρια πολύ πιο μικρά από εμάς ακόμη και κάτω από 35 και μας έκανε εντύπωση. Έπειτα κάπου ίσως έχει ξεφύγει και το θέμα με την δωραιωαριων λίγο από άρθρα που έχω διαβάσει καθώς πολλές γυναίκες κάνουν δωρεά πολλές φορές με διάφορους κινδύνους και για το μέλλον για τα ίδια τα παιδιά αλλά είναι μεγάλη συζήτηση. Θα κρατήσω όλες τις πληροφορίες και θα τις επεξεργαστώ. Ευχαριστώ.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το αρχικό ερώτημα ήταν αν γενικά κάποια κοπέλα έχει καταφέρει στα 45 να μείνει έγκυος κυρίως με δικά της ωάρια. Σίγουρα η δωρεά ωαρίων είναι μάλλον μια λύση αλλά η αλήθεια είναι πως και κοπέλες σε μικρότερη ηλικία αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα να μείνουν έγκυες. Όταν είχαμε πάει στο κέντρο για την πρώτη εξωσωματική, είδαμε ζευγάρια πολύ πιο μικρά από εμάς ακόμη και κάτω από 35 και μας έκανε εντύπωση. Έπειτα κάπου ίσως έχει ξεφύγει και το θέμα με την δωραιωαριων λίγο από άρθρα που έχω διαβάσει καθώς πολλές γυναίκες κάνουν δωρεά πολλές φορές με διάφορους κινδύνους και για το μέλλον για τα ίδια τα παιδιά αλλά είναι μεγάλη συζήτηση. Θα κρατήσω όλες τις πληροφορίες και θα τις επεξεργαστώ. Ευχαριστώ.

Η κάθε περίπτωση είναι μοναδική.  Σίγουρα θα υπάρχουν γυναίκες που τα έχουν καταφέρει στα 45. Όσο υπάρχει περίοδος μπορείς να μείνεις έγκυος . Το θέμα είναι τι ποσοστό τα κατάφερε Κ μετά από πόσες ωοληψιες. Αν υπάρχουν χρήματα μπορείς να προσπαθείς μέχρι να σταματήσει η περίοδος Κ το κουράγιο σου . Οπότε την ερώτηση σου την έχεις σίγουρα απαντήσει μέσα σου το θέμα δεν είναι να βρεις αυτές που τα κατάφεραν στα 45 αλλά τι θα ήθελες εσύ να κάνεις . 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Ναι, ναι το διάβασα το αρχικό. Απάντησα σε ένα συγκεκριμένο όμως που ρωτούσατε για τη δωρεά. Ελπίζω να σας πάνε όλα όπως τα θέλετε..

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Στα δανεικά ξέρετε πόσο περίπου είναι ο αριθμός των ωαρίων που δίνονται;Άρα γίνεται πάνω από μια εμβρυομεταφορα; Ευχαριστώ.

Καλημέρα, Είμαι 49. Το λέω για να μη νομίζεις ότι είσαι τόοοοοοοοοοοοοοοσο μεγάλη χαχαχα. Εγω ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορά με δότρια καθώς με τις ωοληψίες και κάποιο χειρουργείο (για πολύποδες και ινομυώματα) χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Κόστος 7500€ όλα. Βρήκε ο γιατρός δότρια (να μου μοιάζει λίγο κι όχι ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια), της πήραν 10 ωάρια από τα οποία έχουμε 7 βλαστοκύστες  για τώρα ή και αργότερα αν θέλουμε να κάνουμε 2ο, 3ο παιδί (!!). Μπαίνουν καταψυξη και όταν θελήσουμε να ξανακάνουμε (είτε γιατί δεν πέτυχε η πρώτη είτε για να κάνουμε επόμενο παιδί) θα πληρώσουμε μόνο την εμβρυομεταφορά.

Τα γράφω γιατί ανέφερες χαμηλή ΑΜΗ. Εμένα ήταν 1,5 όταν πήρα την απόφαση (με μεγάλη δυσκολία) ότι δεν προχωράω με δικά μου, συν το ότι από τα φάρμακα είχα γεμίσει κύστες στο στήθος.

Καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να κάνεις!!

On 22/1/2025 at 11:29 ΜΜ, klimeni είπε:

Τέλος πάντων, μετά στεναχωρήθηκα πολύ και κάπου απογοητεύτηκα καθώς και το όλο κόστος της εξωσωματικής ήταν αρκετά υψηλό, από την κλινική μας είπαν 3.500 αλλά τελικά με τα διάφορα έξοδα, αποτυχημένες ωοληψιες  πήγε στις 5000. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τον γιατρό καθώς είναι κορυφαίος στην διαδικασία.Το θέμα είναι αν αξίζει μια δεύτερη προσπάθεια καθώς εγώ είμαι 45 και ο σύζυγος 47, υπάρχει κάποια που να τα κατάφερε και να προτείνει επίσης και γιατρό; Προφανώς υπάρχει υπογονιμότητα και η ΑΜΥ τότε ήταν ήδη χαμηλή. Αν αποφασίσουμε για δεύτερη φορά, θα είναι και η τελευταία.

Εγω πήγα σε 5 γιατρούς τουλάχιστον μέχρι να καταλήξω με ποιον θα προχωρήσω. Μην ξεχνάμε ότι το θέμα εξωσωματικής αποφέρει τεράστια κέρδη κι οι ωοληψίες το ίδιο.  

Σίγουρα, υπάρχει πλέον τεράστια αγορά, δεν υπάρχει οικονομική σταθερότητα οπότε τα ζευγάρια αποφασίζουν ολοένα και πιο μετά κ.τ.λ. Σε ποιο κέντρο πήγατε τελικά και με ποιον γιατρό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...