Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Α οκ δεν το ήξερα. Οπότε εντάξει.. να μην περιμένω τότε αιματακι. Γενικώς σε συμπτώματα δε δίνω σημασία γιατί με τα φάρμακα έχω συμπτώματα από πριν την ετ! Χαχ Όσο περνάνε οι μέρες αγχώνομαι λίγο. Παρ όλο που έλεγα ότι οκ δεν πειράζει κι αν δεν πιάσει, έχω παιδί.. τώρα αρχίζω κ το βλέπω πιο συναισθηματικά. Εύχομαι να πάει καλά. Και απλώς ελπίζω. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά άλλωστε. Αναμένω τη μέρα της χοριακης! Και εννοείται θα πάω 9η.. δεν θα περιμένω περισσότερο. Τεστ δεν κάνω, δεν έχει νόημα..

Τα σκυλιά δεν με πειράζουν.. ο μικρός μου πατάει την κοιλιά! Είναι λίγο Ταλιμπάν και προσπαθώ να αποφεύγω τις απότομες κινήσεις του!

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εξωσωματική 2025 στα 45.

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Malntalia είπε:

Μα δεν είναι αποτέλεσμα  κάποιου.. 3-6 έχει μια απόσταση..

αυτο αναφέρω με αλλά λόγια..4000 ετ +2000 ο προεμφυτικος....πας σίγουρα στα 7000..από οικονομικής άποψης είναι το ίδιο και ίσως και λιγότερο..

Το ζήτημα είναι συναίσθηματικο,πρακτικό και τι θέλει ο καθένας να κάνει και πόσο χρόνο  διαθέτει..

3 θα βάλει στην εμβρυομεταφορα λόγω ηλικίας είπα εγώ, όχι ότι θα μαζέψει 3 βλαστοκύστες. 

4.000 συν 2.000 συν 1000 η εμβρυομεταφορά η μια. τα 7,000 τα πιάνει σίγουρα. 

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, klimeni είπε:

Καλησπέρα σε όλους, είχα κάνει μια εξωσωματική πριν 2.5 χρόνια περίπου χωρίς θετικό αποτέλεσμα, ναι, μεν έμεινα έγκυος αλλά ήταν χημική. Στην συνέχεια μου βγήκε ένα άγχος από τις ωοληψιες και γενικά την αναμονή, ήταν εξωσωματική σε φυσικό κύκλο, κράτησε η όλη διαδικασία περίπου 8 μήνες, οι ωοληψιες γίνονταν χωρίς νάρκωση, ήταν το πιο αγχωτικό στάδιο σίγουρα. Δεν έχουμε κάποιο οργανικό πρόβλημα με τον άντρα μου απλά πριν την εξωσωματική δεν είχα μείνει ποτέ έγκυος, οπότε απλά και μόνο που έμεινα, αν και δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη ήταν κάτι θετικό.

Τέλος πάντων, μετά στεναχωρήθηκα πολύ και κάπου απογοητεύτηκα καθώς και το όλο κόστος της εξωσωματικής ήταν αρκετά υψηλό, από την κλινική μας είπαν 3.500 αλλά τελικά με τα διάφορα έξοδα, αποτυχημένες ωοληψιες  πήγε στις 5000. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τον γιατρό καθώς είναι κορυφαίος στην διαδικασία.Το θέμα είναι αν αξίζει μια δεύτερη προσπάθεια καθώς εγώ είμαι 45 και ο σύζυγος 47, υπάρχει κάποια που να τα κατάφερε και να προτείνει επίσης και γιατρό; Προφανώς υπάρχει υπογονιμότητα και η ΑΜΥ τότε ήταν ήδη χαμηλή. Αν αποφασίσουμε για δεύτερη φορά, θα είναι και η τελευταία.

Υ.Γ Ελπίζω να το έχω γράψει στο σωστό μέρος του φόρουμ. Ευχαριστώ.

Από την στιγμή που η αμη σας ήταν ήδη χαμηλή πριν 2.5 χρόνια  ε νομίζω ρεαλιστικά αν δεν είναι ήδη πιο χαμηλή σίγουρα θα είναι στα ίδια …και από την στιγμή που λέτε θα κάνετε μια προσπάθεια τελευταία ας είναι και η καλύτερη δυνατή !!Εγω στην θέση σας θα μάζευα χρήματα και θα έκανα με δότρια και προεμφυτευτικό!Απο εκεί και πέρα φυσικά θα μιλήστε και με ειδικό και θα αποφασίσετε!Εγω σας εύχομαι σύντομα να έχετε ένα υγιές μωράκι !!καλή επιτυχία !!

• Μου αρέσει 2

aDqFp2.png

1 hour ago, Pepi88 είπε:

Από την στιγμή που η αμη σας ήταν ήδη χαμηλή πριν 2.5 χρόνια  ε νομίζω ρεαλιστικά αν δεν είναι ήδη πιο χαμηλή σίγουρα θα είναι στα ίδια …και από την στιγμή που λέτε θα κάνετε μια προσπάθεια τελευταία ας είναι και η καλύτερη δυνατή !!Εγω στην θέση σας θα μάζευα χρήματα και θα έκανα με δότρια και προεμφυτευτικό!Απο εκεί και πέρα φυσικά θα μιλήστε και με ειδικό και θα αποφασίσετε!Εγω σας εύχομαι σύντομα να έχετε ένα υγιές μωράκι !!καλή επιτυχία !!

Συμφωνω!! Απλα νομίζω στη δοτρια  λόγω ηλικίας δε γίνεται-δεν υπάρχει  λόγος για προεμφυτευτικο..(με κάθε επιφύλαξη)..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Malntalia είπε:

Συμφωνω!! Απλα νομίζω στη δοτρια  λόγω ηλικίας δε γίνεται-δεν υπάρχει  λόγος για προεμφυτευτικο..(με κάθε επιφύλαξη)..

Ναι απλά για να πεις ότι τα έκανα όλα ρε παιδί μου σωστά να αυξήσεις τις πιθανότητες όσο μπορείς !

• Μου αρέσει 1

aDqFp2.png

Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν λέτε προεμφυτευτικο είναι κάποιες εξετάσεις ή εννοείται την υστεροσκοπηση γιατί είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και είχαν βρει πολύποδες, τους αφαίρεσαν και φέτος μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο πάλι έχουν εμφανιστεί.

Διαφημίσεις

Just now, klimeni είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν λέτε προεμφυτευτικο είναι κάποιες εξετάσεις ή εννοείται την υστεροσκοπηση γιατί είχα κάνει και την προηγούμενη φορά και είχαν βρει πολύποδες, τους αφαίρεσαν και φέτος μετά από επίσκεψη στον γυναικολόγο πάλι έχουν εμφανιστεί.

Έλεγχο στα έμβρυα που θα φτιάξετε 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...