Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Υψηλή τιμή χοριακης

Recommended Posts

Sos είμαι πολύ αγχωμένη... έχω κύκλο 26 με 28 ημέρες. Τεπ ήταν 23/12 σήμερα 20/1 έκανα χοριακη με τιμή 2167. Διαβάζω στο ίντερνετ για μυλη κύηση. Πως σε αυτή τη περίπτωση αυξάνονται οι τιμές..Έχω πανικοβληθει πραγματικά. 

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Sos είμαι πολύ αγχωμένη... έχω κύκλο 26 με 28 ημέρες. Τεπ ήταν 23/12 σήμερα 20/1 έκανα χοριακη με τιμή 2167. Διαβάζω στο ίντερνετ για μυλη κύηση. Πως σε αυτή τη περίπτωση αυξάνονται οι τιμές..Έχω πανικοβληθει πραγματικά. 

Μην ανχωνεσε η τιμή της χοριακης είναι μια χαρά.  Κ εγώ με τον ίδιο κύκλο είχα χοριακη 3500 την μέρα που περίμενα περίοδο απλά η σύλληψη έγινε πιο νωρίς από ότι υπολόγιζα Κ όλα πήγαν καλά . Για μύλη κύηση είναι πολύ παραπάνω οι τιμές.  Σε δύο τρεις μέρες πήγαινε Κ για υπέρηχο να το επιβεβαιώσεις 

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε η τιμή της χοριακης είναι μια χαρά.  Κ εγώ με τον ίδιο κύκλο είχα χοριακη 3500 την μέρα που περίμενα περίοδο απλά η σύλληψη έγινε πιο νωρίς από ότι υπολόγιζα Κ όλα πήγαν καλά . Για μύλη κύηση είναι πολύ παραπάνω οι τιμές.  Σε δύο τρεις μέρες πήγαινε Κ για υπέρηχο να το επιβεβαιώσεις 

Ναι θα πάω. Αλλά να ξέρεις έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου αληθεια.. πολύ στεναχώρια.. Σε ευχαριστώ πολύ! 

πρίν από 4 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Ναι θα πάω. Αλλά να ξέρεις έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου αληθεια.. πολύ στεναχώρια.. Σε ευχαριστώ πολύ! 

Μην ψάχνεις πολύ στο ίντερνετ γιατί δεν γνωρίζεις πράγματα Κ τα παρερμηνεύεις Κ ανχωνεσε τσάμπα 

• Μου αρέσει 2

Just now, linaa είπε:

Μην ψάχνεις πολύ στο ίντερνετ γιατί δεν γνωρίζεις πράγματα Κ τα παρερμηνεύεις Κ ανχωνεσε τσάμπα 

Έχεις δίκιο. Απλά η λαχτάρα μου και το  θέμα με την χαμηλη αμη που έχω. Ολο αυτό μου ήρθε πολύ ξαφνικό.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Έχεις δίκιο. Απλά η λαχτάρα μου και το  θέμα με την χαμηλη αμη που έχω. Ολο αυτό μου ήρθε πολύ ξαφνικό.. 

τελικά είχαμε δίκιο με την Λίνα. Δεν είχες τυχαία αύξηση της προγεστερονης. ΑρΑ μια χαρά χοριακη έχεις. Είσαι 1 εβδομάδα και που έγινε εμφύτευση. Πότε έκανες εξετάσεις της προγεστερονης;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

τελικά είχαμε δίκιο με την Λίνα. Δεν είχες τυχαία αύξηση της προγεστερονης. ΑρΑ μια χαρά χοριακη έχεις. Είσαι 1 εβδομάδα και που έγινε εμφύτευση. Πότε έκανες εξετάσεις της προγεστερονης;

Είχατε δίκιο ναι. Εγώ είχα τεπ 23/12. Κύκλος 26 με 28 ημέρες. Σήμερα έκανα χοριακη με αποτελεσμα 2161. Απλά μου φάνηκε πολύ υψηλή τιμή με βάση τις τιμές αναφοράς του μικροβιολογικου. Προγεστερονη είχα κάνει στις 13/1 πριν 1 εβδομάδα δηλαδή με τιμή 20.80. Δεν έχω ξανακάνει. 

πρίν από 3 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Είχατε δίκιο ναι. Εγώ είχα τεπ 23/12. Κύκλος 26 με 28 ημέρες. Σήμερα έκανα χοριακη με αποτελεσμα 2161. Απλά μου φάνηκε πολύ υψηλή τιμή με βάση τις τιμές αναφοράς του μικροβιολογικου. Προγεστερονη είχα κάνει στις 13/1 πριν 1 εβδομάδα δηλαδή με τιμή 20.80. Δεν έχω ξανακάνει. 

Απλώς αυτός ο κύκλος προφανώς θα ήταν μικρότερος. Εμενα τότε το παιδί ήταν 15 μέρες μεγαλύτερο από ότι η τελευταία περίοδος.  Οπότε απλά σε εκείνον τον κύκλο είχα κάνει ωορρηξία την 8η μέρα ήταν ένας πολύ μικρός κύκλος Κ όμως έμεινα έγκυος. 

Επίσης πολύ πιθανό να είναι Κ δύο σάκοι Κ όχι ένας .... Δυο μωρά δηλαδή.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Απλώς αυτός ο κύκλος προφανώς θα ήταν μικρότερος. Εμενα τότε το παιδί ήταν 15 μέρες μεγαλύτερο από ότι η τελευταία περίοδος.  Οπότε απλά σε εκείνον τον κύκλο είχα κάνει ωορρηξία την 8η μέρα ήταν ένας πολύ μικρός κύκλος Κ όμως έμεινα έγκυος. 

Επίσης πολύ πιθανό να είναι Κ δύο σάκοι Κ όχι ένας .... Δυο μωρά δηλαδή.. 

Δύο μωρά;;; Παναγία μου μακάρι!!!! Αλήθεια μακάρι!!!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...