Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Υψηλή fsh και εξωσωματικη

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά με υγεία! Σε όλες μας να φέρει το 2025 τα μωράκια που τόσο πολυ επιθυμούμε! Έχω μπερδευτεί λίγο και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι 37 στα 38χρ, Έχω ήδη 1 παιδάκι 6χρ με φυσιολογική συλληψη και προσπαθούμε για 2ο. Η fsh είναι περίπου στο 15 (μεσος ορος) και έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικό τροποποιημενο κύκλο χωρίς επιτυχία. (1 πετυχε αλλα ηταν παλινδρομη).  Άλλαξα γιατρό και ο καινούργιος μου λέει για εξωσωματικη με avercap και gonal. Ο προηγούμενος μου λεγε μόνο με φυσικό τρόποπ κύκλο λόγο υψηλής fsh. Τελικά ποιος έχει δίκιο? Έχει κάνει καμία εξωσωματικη με υψηλή fsh και είχε επιτυχία? Ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , lili87 είπε:

Καλημέρα σε όλες, καλή χρονιά με υγεία! Σε όλες μας να φέρει το 2025 τα μωράκια που τόσο πολυ επιθυμούμε! Έχω μπερδευτεί λίγο και θέλω την βοήθεια σας. Είμαι 37 στα 38χρ, Έχω ήδη 1 παιδάκι 6χρ με φυσιολογική συλληψη και προσπαθούμε για 2ο. Η fsh είναι περίπου στο 15 (μεσος ορος) και έκανα κάποιες προσπάθειες με φυσικό τροποποιημενο κύκλο χωρίς επιτυχία. (1 πετυχε αλλα ηταν παλινδρομη).  Άλλαξα γιατρό και ο καινούργιος μου λέει για εξωσωματικη με avercap και gonal. Ο προηγούμενος μου λεγε μόνο με φυσικό τρόποπ κύκλο λόγο υψηλής fsh. Τελικά ποιος έχει δίκιο? Έχει κάνει καμία εξωσωματικη με υψηλή fsh και είχε επιτυχία? Ευχαριστώ 

Ουσιαστικά  τα φάρμακα (ενέσεις) διέγερσης αυξάνουν την fsh για να παραχθούν-βγουν στην επιφάνεια περισσότερα ωαρια σε ένα κύκλο.. το 15 δεν είναι απαγορευτικό..σίγουρα δεν είναι χαμηλή η fsh με όριο πχ 8-10.. αλλα δεν είναι και 20-25..το αν θα δουλέψει η διέγερση μόνο η δοκιμή θα το δείξει εκτος αν το αιτιολογεί ο γιατρός σου αλλιώς..αν ήταν 20 θα έλεγα μόνο φυσικούς.. στο 15..δεν είναι απαγορευτικό.. αλλά δεν είναι και μαθηματικά 1+1=2<3 , παίζουν πολλά ρόλο η ηλικια, η κλινική εικόνα..  καλή επιτυχία!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , lili87 είπε:

Θέμα τύχης Κ οι δύο έχουν δίκιο στην ουσία . Δεν θα αλλάξουν Κ πολλά ητε με τον ένα ητε με τον άλλο τρόπο . Μικρές διαφορές ώστε αξίζει να τα δοκιμάσεις Κ τα δύο δεν είναι λάθος . Το αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης Κ όχι φαρμάκων 

Η αλήθεια είναι ότι εχω μετρησει την fsh σε πολλούς κύκλους και κυμαίνεται απο 12 μέχρι και 30! Οι γιατροί μου είπαν ότι εχω έναν μέσο όρο 15.. τώρα περιμένω να βγει και η ΑΜΗ μπας και καταλάβω περισσότερα..

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Θέμα τύχης Κ οι δύο έχουν δίκιο στην ουσία . Δεν θα αλλάξουν Κ πολλά ητε με τον ένα ητε με τον άλλο τρόπο . Μικρές διαφορές ώστε αξίζει να τα δοκιμάσεις Κ τα δύο δεν είναι λάθος . Το αποτέλεσμα είναι θέμα τύχης Κ όχι φαρμάκων 

Ευχαριστώ πολύ! Ναι γενικά μου το τόνισαν ότι πλέον είναι θέμα τύχης.. 

Just now, lili87 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι εχω μετρησει την fsh σε πολλούς κύκλους και κυμαίνεται απο 12 μέχρι και 30! Οι γιατροί μου είπαν ότι εχω έναν μέσο όρο 15.. τώρα περιμένω να βγει και η ΑΜΗ μπας και καταλάβω περισσότερα..

Απτήν Αμη τι να καταλάβεις ?? Η αμη με τέτοια fsh λογικά θα είναι απίστευτα χαμηλή . Η αμη δεν παίζει Κ κανένα ρόλο αν έχεις τέτοια fsh 

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Απτήν Αμη τι να καταλάβεις ?? Η αμη με τέτοια fsh λογικά θα είναι απίστευτα χαμηλή . Η αμη δεν παίζει Κ κανένα ρόλο αν έχεις τέτοια fsh 

Ο δεύτερος γιατρός μου είπε ότι αν είναι έστω και μέτρια η αμη θα δοκιμάσουμε εξωσωματική. Ο προηγούμενος γιατρος δεν την είχε μετρησει ποτέ γιατί μου χε πει ότι δεν έχει νόημα αφού έχω υψηλή fsh. Άρα σκέφτομαι μήπως αν δω την τιμή κατάλαβα ποιος έχει δίκιο?? Δεν ξέρω τί να πω..

πρίν από 8 λεπτά , lili87 είπε:

Ο δεύτερος γιατρός μου είπε ότι αν είναι έστω και μέτρια η αμη θα δοκιμάσουμε εξωσωματική. Ο προηγούμενος γιατρος δεν την είχε μετρησει ποτέ γιατί μου χε πει ότι δεν έχει νόημα αφού έχω υψηλή fsh. Άρα σκέφτομαι μήπως αν δω την τιμή κατάλαβα ποιος έχει δίκιο?? Δεν ξέρω τί να πω..

Νομίζω δεν έχει νόημα η αμη Κ γενικά είναι δύσκολο με τέτοια fsh να έχεις καλά αποθέματα ... Αλλά όσα αποθέματα Κ να έχεις τι σημασία έχουν άμα δεν είναι καλής ποιότητας πάλι τύχη χρειάζετε 

Καλή  Χρονιά κορίτσι μου! 

Δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια διέγερση με φάρμακα για να δεις τι ανταπόκριση θα έχεις. Σε ένα κύκλο που η fsh θα είναι χαμηλή δοκίμασε το. Αν έχεις μικρή ανταπόκριση συνεχίζεις με τρόποιημενο φυσικό ή εντελώς φυσικό. Και οι δύο οι γιατροι δικιο έχουν δοκιμάζοντας κ βλέποντας. Η αμη δεν θα σου ξεκαθαρίσει το τοπίο στο τι να κάνεις.  Απλά θα σου πει ποσα αποθέματα έχεις. Δεν έχει σημασια. Είσαι ήδη μαμά κάνε τις προσπαθείες σου κ μην αγχώνεσαι.  Ακόμα κ φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...