Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Σταμάτα σε παρακαλώ, όλα θα πάνε καλά θα το δεις ,χωρίς ταλαιπωρία δεν έχει ουσία... μας προετοιμάζει για την ταλαιπωρία που θα μας περιμένει με το μπεμπακι μας .... ξεκίνα να βλέπεις την θετική πλευρά σε παρακαλώ μην τ αφήνεις να σε παίρνει από κάτω 

Ποια είναι η θετική πλευρά ; Ένα αποτέλεσμα που δε ξέρω πότε αν θα έχω! Δεν είναι πως εχουμε σκαμπανεβάσματα (καλά ή κακά). Απλα μας πάει τρένο. Θα μου πεις γιατί συνεχίζω αν δε το πιστεύω ; Θα σου απαντήσω πως δε θα είμαι εγώ καλά με τον ευατο μου αν δε το τερματίσω. Αλλα πλέον θα σου πω με το χέρι στη καρδιά πως δεν είμαι όπως ήμουν πριν ένα χρόνο. Βλέπω και την άλλη πλευρά , αυτή που απλά δεν φτάνει κάπου κ ίσως πρέπει να συμφιλιωθώ μαζί της. 

πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Πω ρε κορίτσι μου ταλαιπωρία που έχεις φάει.. θα κάνεις όμως ένα μωρό σούπερ και μετά δεν θα θυμάσαι τα μισά από αυτά❤️❤️❤️❤️❤️ο σφακ χωρίς να τον ξέρω μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οπλίσου με όλη την δύναμη και κυρίως την υπομονή. Πίστεψε με, έχεις κι άλλη! Δεν έφτασα τόσες ωοληψιες, σταμάτησα στις 8, αλλά ξέρω πως θα έκανα άλλες τόσες. Στοχοπροσηλωση🙏🏻

Εγώ αν οκ προχωρήσουν με τη Β φάση κύκλου φτάνω αισίως τις 10. Ούτε που το φανταζόμουν ποτέ.

Μανούλες Αύγουστος 2025

Recommended Posts

On 30/1/2025 at 11:57 ΠΜ, Rozi92 είπε:

Κορίτσια πως τα πάτε;  Πως κυλάει η εγκυμοσύνη; 

Έπαθα μεγάλη λαχτάρα,είμαι 10η εβδομάδα και ξαφνικά ξεκίνησε μια αιμορραγία με πηγματα αιματος...τρομοκρατηθηκα... ευτυχώς κάναμε υπερηχο κι ήταν όλα καλά! Ξάπλα και ηρεμία....

Αλλά γιατί βρε Κορίτσια συμβαίνουν; 

Μας έχει βγάλει τη ψυχή αυτό μωρο🤪🥰

Εμένα όπως είδε μάλλον είναι χαμηλα και φαίνεται ερεθισμός του τραχήλου...αλλά θα το δούμε μόλις σταματήσει το αίμα...

Rozi μου κορίτσι μου απίστευτο το ίδιο έπαθα κ εγώ προχτές!!ξαφνικά έτρεχε αίμα σαν περίοδος,ευτυχώς κράτησε μια μέρα μόνο!!κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση κ 3 φορές utrogestan.

Αύριο το πρωί πάμε να δούμε κ θα κανουμε κ την αυχενικη.Στειλτε θετική ενέργεια να ναι όλα καλά!!❣️❣️❣️

• Καλή τύχη! 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 52 λεπτά , Foux είπε:

Rozi μου κορίτσι μου απίστευτο το ίδιο έπαθα κ εγώ προχτές!!ξαφνικά έτρεχε αίμα σαν περίοδος,ευτυχώς κράτησε μια μέρα μόνο!!κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση κ 3 φορές utrogestan.

Αύριο το πρωί πάμε να δούμε κ θα κανουμε κ την αυχενικη.Στειλτε θετική ενέργεια να ναι όλα καλά!!❣️❣️❣️

Εύχομαι ολόψυχα όλα είναι καλά!!! Στέλνω τη θετική μου ενέργεια 🥰

Κι μένα χθες μια μέρα κράτησε κι αύριο θα πάω να με ξαναδεί!Κι utrogestan και καθισιο....Τον τρέλανα χθες  το γιατρό.Πηρα μεγάλη τρομάρα 😔Όλα καλά να κυλήσουν!🙏🙏🙏

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...