Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

500αρι ναι αλλά αν φτάσω 2000αρα δόση μου φαίνεται λίγο υπερβολή. 🤷🏻‍♀️

Χθες σηκώθηκα 2 φορές το βράδυ να πιω νερό κ σταδιακά γδυνόμουν. Λέω πάει, αυτό είναι. Αντίστροφη μέτρηση. Μετά θυμήθηκα πως το καλοκαίρι με τα serpafar ήμουν παλι έτσι κ έκατσα και έψαξα και λέει πως και τα serpafar προκαλούν εξάψεις.

2000 το βρισκω υπερβολη. εγω με προδιαβητη επαιρνα ως 1000. καποια στιγμη μου το αλλαξε βεβαια σε γλουκοφ… μου ειχε αναλυσει τους λογους, αυτη το θεωρουσε πολυ καλυτερο φαρμακο το οποιο το επαιρνα και σε ολη την εγκυμοσυνη (λογω προδιαβητη, ειχα και διαβητη κυησης παρα το φαρμακο). το οποιο επισης μου ειπε δινεται σε ολη την εγκυμοσυνη. το εκοψα μονο το πρωτο 6μηνο του θηλασμου, απ τα 2μιση χρονια που θηλασα συνολικα. τεσπα, εμενα το 2000 μου φαινεται πολυ αν μιλαμε απλα για αντισταση. θα δεις μωρε και πως θα σε παει. κανονικα πρεπει να επαναλαβεις εξετασεις για να δεις αν επαρκει η πρεπει να αλλαξεις δοση. εμενα τουλαχιστον ετσι μου εκανε.αν γλυκοζηλιωμενη, σακχαρο νηστειας κ καμπυλες βγουν καλες σε κανα τριμηνο με εξαμηνο, ακομα και το 500 που παιρνεις τωρα σημαινει πως σου κανει. εμενα γενικα μου ελεγε πως σε αυτα τα φαρμακα δεν ειναι καλο να αυξανουμε δοση αλογιστα. και για να σε προλαβω πηγαινω στην πιο γνωστη ενδοκρινολογο αναπαραγωγης (νομιζω καταλαβες, αλλιως σου στελνω πμ)… αυτη με τις αναμονες ρβ 6-8 μηνες…😅

Μανούλες Αύγουστος 2025

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου !!

Για δυο πράγματα ήμουν σίγουρη,  ότι δεν θα κάνω ακόμα δεύτερο παιδί και ότι δεν θέλω να γεννήσω καλοκαίρι 🤣

Και να μαι εδώ να ανοίγω το θεματάκι Αυγούστου !!

Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 17 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!

Για δυο πράγματα ήμουν σίγουρη,  ότι δεν θα κάνω ακόμα δεύτερο παιδί και ότι δεν θέλω να γεννήσω καλοκαίρι 🤣

Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️

Με το καλό!!!! 
είναι τέλειο να γεννάς καλοκαίρι γιατί τους πρώτους 3 μήνες του μωρού σου δεν θα έχει ιώσεις! Και μπανάκι στην θάλασσα σαν μικρή φαλαινίτσα 😂 γέννησα τέλος Αυγούστου 2023. 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Superwoman29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!

Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️

Με το καλο σου εύχομαι!! Καλη τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Εύχομαι να σχηματιστεί ομάδα! Αν δεις οτι δε σχηματίζεται, ελα στου Ιουλίου μιας και που ειναι η μόνη ενεργή ομάδα απ ολο του '25 μεχρι τωρα, για να βρεις συντροφιά!!

• Μου αρέσει 1

yplDp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυ να είστε καλά 💓 εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα !! 
@Xristina96 χαχα ωραίο αυτό σαν μικρή φαλαινιτσα 💋😋 να χαίρεσαι το παιδάκι σου 

@Farmakotriftena με το καλό το μπεμπακι  !! Θα γράψω στο γκρουπάκι σας αν δεν εμφανιστεί καμία  ❤️

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Superwoman29 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυ να είστε καλά 💓 εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα !! 
@Xristina96 χαχα ωραίο αυτό σαν μικρή φαλαινιτσα 💋😋 να χαίρεσαι το παιδάκι σου 

@Farmakotriftena με το καλό το μπεμπακι  !! Θα γράψω στο γκρουπάκι σας αν δεν εμφανιστεί καμία  ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ! με το καλό το δικό σας!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Δεν περίμενα ότι θα το λεγα και θα έφτανα ως εδώ....αλλά ναι είμαι εγκυος 8+2εβδ και έχω πητ 25/8!!! Συγχαρητήρια σε όλες !

Πρώτο παιδάκι και οι αγωνίες άπειρες!

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα και όλα πάνε καλά ως τώρα όπως βλέπει ο γιατρός, αλλά από την 6η εβδ εμφάνισα καφε υγρα....πότε λιγότερα πότε περισσότερα...ο γιατρός με καθησυχάζει αλλά οσο να ναι...

Έχει συμβεί σε καμια;

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!Δεν περίμενα ότι θα το λεγα και θα έφτανα ως εδώ....αλλά ναι είμαι εγκυος 8+2εβδ και έχω πητ 25/8!!! Συγχαρητήρια σε όλες !

Πρώτο παιδάκι και οι αγωνίες άπειρες!

Είδαμε και ακούσαμε καρδούλα και όλα πάνε καλά ως τώρα όπως βλέπει ο γιατρός, αλλά από την 6η εβδ εμφάνισα καφε υγρα....πότε λιγότερα πότε περισσότερα...ο γιατρός με καθησυχάζει αλλά οσο να ναι...

Έχει συμβεί σε καμια;

Καλησπέρα Ρόζι μου ....με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου ...πολύ ωραία νέα οπότε σε λίγες εβδομάδες θα έχεις αυχενική ...

Καφέ δεν είδα ..ουτε στη πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα μέχρι στιγμής ωστόσο έχω ακούσει ότι και άλλα κορίτσια είχαν καφέ και όντως δεν είναι κάτι ...

Αθήνα μένεις;

On 12/1/2025 at 12:23 ΜΜ, Superwoman29 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου !!

Ειναι καμία άλλη εδώ ;❤️

Καλησπέρα και γω εδώ 21/8

Καλησπέρα και γω τρίτη εγκυμοσύνη πητ 21/8..Με το καλοοο!!

• Μου αρέσει 1

@Rozi92 έχουμε την ίδια ΠΗΤ απίστευτο και εγώ 25.8 ! Αλλά επειδή στον γιο μου έκανα καισαρική μάλλον θα γεννήσω  νωρίτερα , πριν το 15 Αύγουστο !! Μην σε ανησυχούν τα καφέ υγρά να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια !! Είχα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη !

@Anna_91 συγχαρητήρια με το καλό το μπεμπέ !! Τι ηλικίες έχουν τα αλλά σου παιδάκια ;

@Melodia συγχαρητήρια ❤️❤️ έχω αρκετές ζαλάδες και ανακατωσούρες ..επίσης με κουράζει αρκετά και ο γιος μου που είναι εναμιση και είναι  ταρζάν κανονικός .. δεν υπάρχει 😂

Εσείς πως είστε κορίτσια από συμπτώματα και ψυχολογια ;;

Αυχενική έκλεισα για 14.2😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Superwoman29 είπε:

@Rozi92 έχουμε την ίδια ΠΗΤ απίστευτο και εγώ 25.8 ! Αλλά επειδή στον γιο μου έκανα καισαρική μάλλον θα γεννήσω  νωρίτερα , πριν το 15 Αύγουστο !! Μην σε ανησυχούν τα καφέ υγρά να ξεκουράζεσαι και όλα θα πάνε τέλεια !! Είχα και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη !

@Anna_91 συγχαρητήρια με το καλό το μπεμπέ !! Τι ηλικίες έχουν τα αλλά σου παιδάκια ;

@Melodia συγχαρητήρια ❤️❤️ έχω αρκετές ζαλάδες και ανακατωσούρες ..επίσης με κουράζει αρκετά και ο γιος μου που είναι εναμιση και είναι  ταρζάν κανονικός .. δεν υπάρχει 😂

@Melodia @Superwoman29  με καθησυχαζετε όπως και όλοι γύρω μου...αλλά το μυαλό κάνει τα δικά του🤪 Αυχενική κλείσαμε 15.2.  Άλλο άγχος από κει!

Είμαι αρκετές ώρες σπίτι,χαλαρή και ξεκούραστη και με ρίχνει. Θέλω να πηγαίνω βόλτες αλλά προς το παρόν είμαστε πολύ συντηρητικά γιατί πρέπει να προσεχω.Επισης νιώθω ώρες ώρες μια δυσπεψία...

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ...πρεπει να συνηθίσω να μπαίνω σε αυτό το θεματακι μου φαίνεται 😃

Just now, Melodia είπε:

Κορίτσια ...πρεπει να συνηθίσω να μπαίνω σε αυτό το θεματακι μου φαίνεται 😃

Διανύω την 11η εβδομαδα ....τώρα ....για το 2ο έχω ένα κοριτσάκι 5ετων ...μια πριγκίπισσα...αυχενική έχω 21.1 η τελική μου ημερομηνια είναι 2.8 όμως λόγω καισαρικής θα πάμε λογικά λίγο νωρίτερα φαντάζομαι από 21Ιουλιου και έπειτα ...

Αχ τι ωραία όποτε θα κανεις Εσυ την αρχή με την αυχενική διαφάνεια !!  Εχεις κανενα προαίσθημα για φύλλο ;

Καλή επιτυχία και να μας πεις τα νέα σου !! 
Από συμπτώματα πως είσαι ;; 

Σε αλλά νέα  με έχει πιάσει ένα άγχος για τη δεύτερη καισαρική , πως θα είναι η ανάρρωση κλπ … 

Επίσης σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι αρκετά δύσκολο παιδί,  πολύ ζωηρό και  χωρίς πρόγραμμα ύπνου ..ξυπνάει σαν νεογέννητο .. και απορώ πως θα είναι η κατάσταση με δυο παιδιά 😂

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Superwoman29 είπε:

Αχ τι ωραία όποτε θα κανεις Εσυ την αρχή με την αυχενική διαφάνεια !!  Εχεις κανενα προαίσθημα για φύλλο ;

Καλή επιτυχία και να μας πεις τα νέα σου !! 
Από συμπτώματα πως είσαι ;; 

Σε αλλά νέα  με έχει πιάσει ένα άγχος για τη δεύτερη καισαρική , πως θα είναι η ανάρρωση κλπ … 

Επίσης σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι αρκετά δύσκολο παιδί,  πολύ ζωηρό και  χωρίς πρόγραμμα ύπνου ..ξυπνάει σαν νεογέννητο .. και απορώ πως θα είναι η κατάσταση με δυο παιδιά 😂

Καλή εβδομάδα αγαπητές μου ...βέβαια και θα σας ενημερώσω ....από φύλο ίσως είναι κορίτσι  ωστόσο  θα ήθελα αυτή τη φορά ένα αγοράκι η αλήθεια είναι ...αλλά εύχομαι να είναι όλα καλά ...μιας και ήταν η 2η μου προσπάθεια από εξωσωματική και θα ήθελα να πάνε όλα καλά ....

Νομίζω ότι θα τα βρείτε με το πρόγραμμα μιας και το καλοκαίρι ειδικά είμαστε πιο ανέμελοι ....και γενικά βγαίνουμε και εκτός προγράμματος...νομίζω είναι ιδανική περίοδος θα μπορούμε βραδάκι να πάμε και μια βολτιτσα χαλαρή. ..ένα περίπατο βρε αδελφέ ...όσο για τη καισαρική να σου πω και εγώ το σκέφτομαι αλλά ταυτόχρονα θυμάμαι εκείνη την στιγμή να μου δίνουν τ μωρό αγκαλιά ...και έτσι μου αλλάζει όλη η σκέψη σε θετικά συναισθήματα...και να σκεφτείς ότι μου είχαν περάσει δεύτερη φορά επισκλυριδειο γιατί η πρώτη δεν με έπιανε ...

On 16/1/2025 at 11:12 ΠΜ, Superwoman29 είπε:

@Rozi92 έχω μία κόρη 10 ετών και δίδυμα αγόρια 8 ετών..   

Αυχενική διαφάνεια έχω 6/2.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...