Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Μαμα μονη 42 ετων που απετυχε

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα! Εγώ πιστεύω βάση αυτών που λες ότι σε αποκαρδιώσαν οι δικοί σου είχες και τη σωματική κούραση και ήρθε κι έδεσε! Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα βοήθεια από έναν ειδικό (αν βέβαια δεν το έχεις κάνει ήδη) που θα σε βοηθήσει να βγάλεις τις αρνητικές σκέψεις από το κεφάλι σου! Γιατί όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια είσαι άξια που έχεις ανταπεξέλθει μέχρι τώρα κι επίσης από την στιγμή που έχεις έστω κι αυτή την μικρή επιχείρηση δεν είσαι στο μηδέν! Δες τα θετικά πράγματα, πάρε τον χρόνο σου,ηρέμησε κι αν έχεις έναν ανθρώπο που εμπιστεύεσαι πραγματικά και σε στηρίζει μίλα μαζί του για όλα αυτά ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει να βρεις μια λύση! Επίσης δεν τελείωσε η ζωή σου! Είσαι ακόμα νεότατη! Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή σε μερικά χρόνια! Το μέλλον ο καθενας δεν γνωρίζει άσχετα σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα! Οπότε μην απελπίζεσαι άδικα! Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους! Εχε πίστη! Επίσης ότι έχεις ένα παιδί ίσα ίσα που είναι πάτημα για να κρατηθείς ενεργή! Είναι η παρέα σου κι έχεις έναν άνθρωπο δεν είσαι τελείως μόνη σε αυτή την ζωή!

• Μου αρέσει 3

2ThI.png3AXhp3.png

11 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το να βρεις μια έξτρα δουλειά δεν σημαίνει ότι απέτυχε η επιχείρηση απλά οι υποχρεώσεις αυξάνονται Κ χρειάζεσε Κ κάτι παραπάνω. Εγώ πιστεύω πως με τα πτυχία σου σε συνδυασμό με το ότι είναι επαρχία Κ οι άνθρωποι θα σε εμπιστευτούν θα βρεις κάτι άμα ρωτήσεις σίγουρα. Μπορεί να σου φαίνετε βουνό αλλά ξεκινα με κάτι απλό χωρίς ευθύνες ακόμα Κ αν νομίζεις ότι δεν σου ταιριάζει στο τέλος θα νιώσεις πολύ καλά . 

Καλημερα, σε ευχαριστω για την απαντηση!Σιγουρα θα με κουτσομπολεψουν αλλα ισως πρεπει να σταματησω να ειμαι τοσο ανασφαλης.....Δεν με πειραζει το ειδος της δουλειας, το σκεφτομουν βεβαια χτες τη νυχτα και καλα τωρα που παει ο μικρο σχολειο....(ειναι α δημοτικου) το καλοκαιρι τι θα κανω???Ποιος θα τον κραταει αν εγω δουλευω το πρωι?Ο,τι παιρνω θα πρεπει να το δινω σε κοπελα, μπορει να πηγαινει καποιες ωρες στο Κδαπ βεβαια αλλα και παλι μονο αν βρω κατι πχ 9-1 και πληρωνω καθε μερα κοπελα να τον κραταει για μια ωρα.Δυστυχως δεν εχω συγγενεις εδω που ειμαστε και οι φιλοι ολοι εχουν μωρα οικογενεις εργαζονται κτλ

πρίν από 1 λεπτό , NITSA ELENITSA είπε:

Καλημερα, σε ευχαριστω για την απαντηση!Σιγουρα θα με κουτσομπολεψουν αλλα ισως πρεπει να σταματησω να ειμαι τοσο ανασφαλης.....Δεν με πειραζει το ειδος της δουλειας, το σκεφτομουν βεβαια χτες τη νυχτα και καλα τωρα που παει ο μικρο σχολειο....(ειναι α δημοτικου) το καλοκαιρι τι θα κανω???Ποιος θα τον κραταει αν εγω δουλευω το πρωι?Ο,τι παιρνω θα πρεπει να το δινω σε κοπελα, μπορει να πηγαινει καποιες ωρες στο Κδαπ βεβαια αλλα και παλι μονο αν βρω κατι πχ 9-1 και πληρωνω καθε μερα κοπελα να τον κραταει για μια ωρα.Δυστυχως δεν εχω συγγενεις εδω που ειμαστε και οι φιλοι ολοι εχουν μωρα οικογενεις εργαζονται κτλ

Καλημέρα κορίτσι μου. 
Τα έχεις καταφέρει πάρα πολύ καλά έως τώρα! Μπράβο σου. Σχετικά με το ποιος θα τον κρατάει, το παιδάκι σου προς το καλοκαίρι θα είναι 8 ετών. Είσαι επαρχία, εάν έχετε καλές σχέσεις θεωρώ ότι μπορεί να μείνει μόνος του. Δεν ξέρω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά εγώ που εμένα σε νησί, εμένα μόνη μου το καλοκαίρι που εργαζόταν η μαμά μου. Μου είχε έτοιμο φαγητό, καθαρό σπίτι. Εμένα μέσα, δεν άνοιγα την πόρτα σε κανέναν. Έπαιζε έβλεπα παιδικά , και επειδή στο ίδιο κτήριο έμεναν και άλλα παιδιά που οι γονείς του δούλευαν και κάναμε παρέα σε εκείνες τις ώρες που ήμασταν μόνοι μας. Δεν ξέρω πως δουλεύει εκεί το σύστημα, στα νησιά μετά την ηλικία των 7 μέναμε μόνοι μας. Για την ακρίβεια είχα να προσέχω και τον αδερφό μου 6 και 3. 
μπορείς να ξεκινήσεις με 4ωρη δουλεια, πχ στα σούπερ συνήθως 4-6 ώρες εργάζεσαι. Δεν είναι τόσο τραγικό να κάτσει μόνος του. Και εδώ στην Αθήνα παιδί φίλης μου πάει μόνος στο σπίτι από το σχολείο και κάθεται 3 ώρες μόνος του και είναι 8 ετών. 

πρίν από 45 λεπτά , Myrtoulita είπε:

Καλημέρα κι από εμένα! Εγώ πιστεύω βάση αυτών που λες ότι σε αποκαρδιώσαν οι δικοί σου είχες και τη σωματική κούραση και ήρθε κι έδεσε! Εγώ στην θέση σου θα ζητούσα βοήθεια από έναν ειδικό (αν βέβαια δεν το έχεις κάνει ήδη) που θα σε βοηθήσει να βγάλεις τις αρνητικές σκέψεις από το κεφάλι σου! Γιατί όπως είπαν και τα υπόλοιπα κορίτσια είσαι άξια που έχεις ανταπεξέλθει μέχρι τώρα κι επίσης από την στιγμή που έχεις έστω κι αυτή την μικρή επιχείρηση δεν είσαι στο μηδέν! Δες τα θετικά πράγματα, πάρε τον χρόνο σου,ηρέμησε κι αν έχεις έναν ανθρώπο που εμπιστεύεσαι πραγματικά και σε στηρίζει μίλα μαζί του για όλα αυτά ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει να βρεις μια λύση! Επίσης δεν τελείωσε η ζωή σου! Είσαι ακόμα νεότατη! Κανείς δεν ξέρει πως τα φέρνει η ζωή σε μερικά χρόνια! Το μέλλον ο καθενας δεν γνωρίζει άσχετα σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα! Οπότε μην απελπίζεσαι άδικα! Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους! Εχε πίστη! Επίσης ότι έχεις ένα παιδί ίσα ίσα που είναι πάτημα για να κρατηθείς ενεργή! Είναι η παρέα σου κι έχεις έναν άνθρωπο δεν είσαι τελείως μόνη σε αυτή την ζωή!

Καλημερα!Ακριβως αυτο εχει συμβει ναι. Συνεπεσε η κουβεντα με μια περιοδο που απο τη μια ειχα τρομερη κουραση και απο την αλλη ειναι "νεκρη" απο δουλεια, επισης η αδερφη μου ειναι δημοσιος υπαλληλος (δεν εχει οικογενεια παιδια κτλ οποτε δεν αντιλαμβανεται τον φορτο) και ενω μου τα ειπε επειδη αγχωνεται για εμενα, με εριξε παρα πολυ, με εκανε να αμφιβαλλω για εμενα και για αυτο που κανω. Εκτοτε επεσε και η δουλεια και ψαχνω μανιωδως τι να κανω δεν εχω ορεξη για τιποτα...Θα μου πεις εσυ επηρρεαζεσαι τοσο πολυ απο τους αλλους?Ναι δυστυχως απο την οικογενεια μου αρκετα αν κ δεν ζουμε στην ιδια πολη ουτε με βοηθανε πρακτικα. Μου τα εγραψες πολυ ομορφα πντως και με βοηθησες πολυ και εσυ και τα υπολοιπα κοριτσια....Καπως το βλεπω με λιγοτερο πανικο απο χτες που σας διαβασα. Πρεπει να παρω μια ανασα ναι, ειμαι αγχωδης ομως και εχω και την ευθυνη ενος παιδιου και αυτο με στρεσσαρει πολυ....

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. 
Τα έχεις καταφέρει πάρα πολύ καλά έως τώρα! Μπράβο σου. Σχετικά με το ποιος θα τον κρατάει, το παιδάκι σου προς το καλοκαίρι θα είναι 8 ετών. Είσαι επαρχία, εάν έχετε καλές σχέσεις θεωρώ ότι μπορεί να μείνει μόνος του. Δεν ξέρω πως έχουν αλλάξει τα πράγματα αλλά εγώ που εμένα σε νησί, εμένα μόνη μου το καλοκαίρι που εργαζόταν η μαμά μου. Μου είχε έτοιμο φαγητό, καθαρό σπίτι. Εμένα μέσα, δεν άνοιγα την πόρτα σε κανέναν. Έπαιζε έβλεπα παιδικά , και επειδή στο ίδιο κτήριο έμεναν και άλλα παιδιά που οι γονείς του δούλευαν και κάναμε παρέα σε εκείνες τις ώρες που ήμασταν μόνοι μας. Δεν ξέρω πως δουλεύει εκεί το σύστημα, στα νησιά μετά την ηλικία των 7 μέναμε μόνοι μας. Για την ακρίβεια είχα να προσέχω και τον αδερφό μου 6 και 3. 
μπορείς να ξεκινήσεις με 4ωρη δουλεια, πχ στα σούπερ συνήθως 4-6 ώρες εργάζεσαι. Δεν είναι τόσο τραγικό να κάτσει μόνος του. Και εδώ στην Αθήνα παιδί φίλης μου πάει μόνος στο σπίτι από το σχολείο και κάθεται 3 ώρες μόνος του και είναι 8 ετών. 

7μιση θαναι το καλοκαιρι ναι, ειναι λιγο ανωριμος εμενα ακομα, ειναι και μοναχοπαιδι και αγορακι κ μπεμπεδιζει αρκετα θελεις επιβεψη ακομα....Φοβαμαι δεν θα ειμαι ηρεμη να μεινει μονος στο σπιτι παροτι του δινω ελευθερια εφοσον ειμαστε στην επαρχια πχ να παιξει στη γειτονια.Ισως του χρονου το καλοκαιρι να μπορωνα τον αφησω πιο ησυχη και σκεφτομαι και κατασκηνωση 3 εβδομαδες σιγα -σιγα. Αν υπαρχει αναγκη θα προσαρμοστουμε..αλλωστε και τωρα ευκολα δεν ειμαστε αλλα ισως μεγαλωνοντας το παιδι να παρω κ εγω μια ανασα κ να μπορεσω να κινηθω πιο ευελικτα.

1 hour ago, vikib είπε:

νομιζω εχει καποια μορια ως μονογονεικη

για ασεπ επιπλεον

Νομιζω ναι σε καποιες ισως ΥΕ και ΔΕ στα ΠΕ, ΤΕ  δεν ξερω αν τα λαμβανουν αυτα υποψιν θα το ψαξω ομως....

9 ώρες πρίν, vikib είπε:

ετσι οπως τα λες,ειναι μια πολυ καινουρια επιχειρηση,που μαλιστα παει κ πολυ καλα!

σιγουρα το να εισαι ελευθερος επαγγελματιας εχει το ρισκο του,αλλα δ νομιζω οτι πρεπει να το βλεπεις τοσο απαισιοδοξα

εγω θα ελεγα να αφησεις προς το παρον το ασεπ,να ηρεμησεις πρωτα,κ το βλεπεις σε καμια διετια ξανα

ποιος ο λογος να σκεφτεσαι απο τωρα αφου ενηλικιωθει το παιδι;μπορει μεχρι τοτε η επιχειρηση σου να ανθισει κ στο ενδιαμεσο να μην εχεις καν αναγκη τη διατροφη

ισως μια παραλληλη ημιαπασχοληση,να σε βολευε για το 3-4μηνο που δ εχεις σεζον.δες το προς το τελος της σεζον αυτης.ειτε πωλητρια,ειτε γραμματεας,ειτε σε σουπερ μαρκετ,ειτε με τη γραφιστικη,να αναλαμβανεις καποια προτζεκτ

αυτο το σεμιναριο ειχα στον νου,εχω ακουσει θετικα λογια

λογιστικα δ ξερω αν θα σου προτεινα,επειδη ειναι οι σπουδες μου,εγω εδω που ειμαι δ βλεπω καθολου ζητηση

ριξε λιγο βαρος παραπανω στο μαρκετινγκ της επιχειρησης,ασε τα μηχανηματα για αργοτερα.ψαξε για επιδοτησεις,σαν να ακουσα ενα για νεες επιχειρησεις,κ εχει κ πολλες μκο που στηριζουν την γυναικεια επιχειρηματικοτητα,ισως να κανεις καποιο σεμιναριο,να σε βοηθησει με την προωθηση που λες οτι δ το χεις ιδιαιτερα

με βοηθας παρα πολυ και σε ευχαριστω!!!Εχεις δικιο θελει ψυχραιμια και στο τελος της σεζον να τα δω ξανα εκ νεου και να προσθεσω κατι αν μπορεσω...Τωρα αν τα ανακατεψω ολα ΑΣΕΠ, ΙΕΚ, δουλεια, σεκμιναρια, αγχος απλως θα τα κανω ολα χαλια. Ηδη εχω χασει παραγγελιες επειδη το μυαλο μου εχει σκορπισει και δεν με παιρνει. Ο πανικος ειναι κακος συμβουλος αλλα εγω ειμαι αγχωδης...Εχω και ενα παιδακι πολυ πολυ πολυ ζωηρο και νομιζω απο την ψυχολογικη κουραση μια καταθλιψη την εχω παθει σιγουρα. Και καταπτωση.Και τωρα προσπαθω να συγκετρωθω να γραψω και εκτοξευονται αυτοκινητακια παντου καθως και τα ρομποτ ουρλιαζουν καθως παλευουν! (ενταξει ετσι ειναι τα παιδια!) Εχεις δικιο το μελλον δεν το ξερουμε...απο την αλλη μου ειπε η αδερφημου την κουβεντα "στα 50 θα κοπανας το κεφαλι σοθ στον τοιχο αν αφησεις τωρα την ευκαιρια" και με εχει αρρωστησει ολο αυτο. Για το σεμιναριο του εκπαιδευτη ενηλικων λες και εσυ σωστα??Ναι το σκεφτομαι ισως συνδιαστικα με τα πτυχια μου να με βοηθησει, κοστιζει βεβαια, ολα κοστιζουν γιαυτο προσπαθω να κανω τις πιο σωστες επιλογες γτ τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι συγκεκριμενα. Και την γραφιστικη πρεπει να την φρεσκαρω λιγο γτ δεν εχω ασοχληθει επαγγελματικα και ισως ειναι μια διεξοδος και αυτη ναι. Ειχα την εντυπωση οτι λογιστες ζητανε γενικα, εχω δει αγγελιες για γραμματεα και θελουν γνωσεις λογοστικης γιαυτο το σκεφτηκα, βεβαια ειμαι ασχετη εντελως και θα ελεγα και κακη σε τετοιου ειδους επαγγελματα!Με βοηθησε πολυ, θα ξαναδιαβασω το μηνυμα σου για τα βαλω λιγο σε σειρα.

1 ώρα πρίν, LeneL είπε:

Δε με επρηξες καθόλου, μακάρι να διαβάσεις εδώ κάτι που θα σε ξεμπλοκαρει.. το σενάριο του ΑΣΕΠ μην το βγάζεις εντελώς εκτός.. ο ΑΣΕΠ δεν έχει μόνο γραπτούς διαγωνισμούς, έχει και προκηρύξεις χωρίς διαγωνισμό.. ως μονογονεϊκη ξέρεις αν έχεις μόρια; Επίσης σε αυτές τις προκηρύξεις συμμετέχεις με όποιο χαρτί θες, πχ θα μπορούσες μόνο με το απολυτήριο λυκείου για αντίστοιχες θέσεις ή και με το χαρτί του ΙΕΚ.. Το βασικό βέβαια πρόβλημα με το ΑΣΕΠ ειναι ότι δεν ξέρεις που θα βρεθείς ή ότι μπορεί να μην είναι για μόνιμη θέση...

Θεωρητικα τωρα, οπουδηποτε παμε εφοσον δεν ειμαι παντρεμενη να πεις εχουμε μια εδρα σταθερη, αλλα οπως και να το κανεις, εγω δεν ειμαι 20 πια ωστε να προσαρμοζομαι ευκολα, εδω εχουμε τους φιλους μας, μια ζωη που μας αρεσει το παιδι το σχολειο του.....Αλλα αν υπαρχει αναγκη αυτα ολα ειναι πολυτελειες. Αυτο σκεφτομαι να κανω αιτησεις ΥΕ, ΔΕ, ΤΕ οτι βρισκω αληθεια το απολυτηριο τα ζηταω απο το Λυκειο μου αραγε θα υπαρχει γτ τοτε στα χρονια μου δεν υπηρχαν ηλεκτρνικα αυτα νομιζω...Αλλα στο πατρικο μου δεν θα βρεθει ειχαμε μια καταστρφη απο πλυμμηρα πριν μια 10ετια και εχουν πεταχτει παρα πολλα πραγματα. Αυτο που αδυνατω ειναι να διαβασω για Ασεπ....Ισως σε 2 χρονια να νιωσω πιο ετοιμη τωρα εχω τρομερη κουραση με ολα, ξεχναω αυτοματως, εχω μια συγχση διαρκως απο τις ευθυνες δεν εχω καθαρο μυαλο για διαβασμα ποσω μαλλον σε ασχετο αντικειμενο....Ισως ομως να ειμαι κ αρνητικη δεν ξερω, καποιοι ανθωρποι τα καταφερουν ολα, εγω πλεον δεν αντεχω. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...