Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Συνταγές για τη μετάβαση από πουρέ σε αλεσμένα (για αρχή)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τα ίδια φαγητά τρώει με εμάς απλά δεν τρώει όσπρια. Ειναι 17 μηνών. Γιαούρτι μια τρώει τα παιδικά τα γνωστά με τα φρούτα και όποτε μου κάνει την χάρη τρώει βιολογικό πρόβειο. Πολύ ωραία συνταγή θα την δοκιμάσω μέσα στην εβδομάδα σίγουρα. Εμείς τρώμε τα ίδια, με λίγο αλάτι μέσα και μπαχαρικά κανονικά. Τόσο λίγο αλάτι που όταν τρώω απέξω μου φαίνονται αλμυρά. 
Ζαχαρη δεν δίνω , έχει δοκιμάσει ένα τσικ σοκολάτα από χειροποίητη μους ή κέικ της μαμάς μου. Γενικά τρώει από όλα. Είναι κρεατοφαγος. Εμείς τσιγαρίζουμε το φαγητό. Δεν μας έχει πει κάτι η παιδίατρος. Οχι τρομερά πράματα, το πρόβλημα είναι ότι αν δεν έχει λάδι δεν το τρώει από μωρό. Για να φάει τραχανά το θέλει καβουρδισμένο. 
αυτα, υγιέστατη φαίνεται . Ελπίζω να μην της κάνω κακό. 

δ νομιζω οτι την επιβαρυνεις,το ελαιολαδο ειναι καλο,απλα προτιμω να το βαζω στο τελος.τα αχνιζω για πιο ελαφρια,γτ γενικως χρησιμοποιω αρκετα μυρωδικα κ μπαχαρικα.πχ τρωμε πολυ τζιντζερ

κρεατοφαγοι κ τα δικα μου πολυ,κυριως η κορη.εγω οχι τοσο.ο γιος τρωει κ τα οσπρια πολυ.εγω πριν τα παιδια θα μπορουσα να ζησω μονο με μακαρονια.μπορω να πω οτι τρωνε πολυ καλυτερα απο οτι εγω σαν παιδι

ο τραχανας μπορει να γινει εξαιρετικα θρεπτικος,με τριμμενα λαχανικα,τυρακι.εγω βαζω βουτυρο στο τελος

το μονο κακο ειναι οτι τρωμε πολλους υδατανθρακες,κυριως εγω κ η κορη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...