Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσια, είμαι καινούρια εδώ και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τον Δεκέμβριο είχα ελευθερες επαφές την 6,7,9,10κ 15η μέρα του κύκλου μ (ο κύκλος μου είναι 25 ημερων) με πιθανή ωορηξια την 12 μέρα στην οποία μάλλον έγινε γιατί πονουσε η κοιλιά μου. Την 20μερα του κύκλου μέχρι και σήμερα ποναει κάθε μέρα η κοιλιά μου σαν να μου κατεβαινει η περίοδος αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.. σε 3 μέρες περιμένω.. είναι συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτό?

Διαφημίσεις

1 hour ago, athzk είπε:

Καλημέρα κοριτσια, είμαι καινούρια εδώ και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Τον Δεκέμβριο είχα ελευθερες επαφές την 6,7,9,10κ 15η μέρα του κύκλου μ (ο κύκλος μου είναι 25 ημερων) με πιθανή ωορηξια την 12 μέρα στην οποία μάλλον έγινε γιατί πονουσε η κοιλιά μου. Την 20μερα του κύκλου μέχρι και σήμερα ποναει κάθε μέρα η κοιλιά μου σαν να μου κατεβαινει η περίοδος αλλά δεν έχει έρθει ακόμα.. σε 3 μέρες περιμένω.. είναι συμπτωμα εγκυμοσυνης αυτό?

Καλημέρα!  Γενικά, τα πρώτα συμπτώματα εγκυμοσύνης ( αν υπάρχουν, γιατί πολλές φορές δεν υπάρχει κανένα), παραπέμπουν λίγο στα συμπτώματα της περιόδου. Υπομονή μερικές μέρες και αν δεν αδιαθετήσεις κάνε μια χοριακή, είναι η μόνη ασφαλής ένδειξη... Ελπίζω να ισχύει ο,τι επιθυμείς!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...