Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Αφαίρεση Πολύποδα Ενδομητρίου

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω πώς είναι η εμπειρία της αφαίρεσης πολύποδα στο ενδομήτριο. Γίνεται με ολική νάρκωση ή με αναισθησία/ μέθη; Επίσης θα με βοηθούσατε πάρα πολύ ψυχολογικά αν μου λέγατε τις εμπειρίες σας με αίσιο τέλος, δηλαδή με απόκτηση τελικά παιδιού. Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

1 hour ago, Anna Maria 1995 είπε:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μάθω πώς είναι η εμπειρία της αφαίρεσης πολύποδα στο ενδομήτριο. Γίνεται με ολική νάρκωση ή με αναισθησία/ μέθη; Επίσης θα με βοηθούσατε πάρα πολύ ψυχολογικά αν μου λέγατε τις εμπειρίες σας με αίσιο τέλος, δηλαδή με απόκτηση τελικά παιδιού. Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,

με μέθη γίνεται και εννοείται πως αποκτάς μετά παιδάκι. Ο πολύποδας από μόνος του δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί και να ξανά βγάλεις στο μέλλον. Εχει να κάνει με τον οργανισμό. Προσπαθείτε για παιδάκι; 

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπέρα,

με μέθη γίνεται και εννοείται πως αποκτάς μετά παιδάκι. Ο πολύποδας από μόνος του δεν σημαίνει κάτι. Μπορεί και να ξανά βγάλεις στο μέλλον. Εχει να κάνει με τον οργανισμό. Προσπαθείτε για παιδάκι; 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Μέθη δηλαδή τι σημαίνει; Θα έχω τις αισθήσεις μου απλά θα είμαι "ζαλισμένη" ή δεν θα έχω τις αισθήσεις; Έχεις κάνει κι εσύ την επέμβαση; 

Ναι, προσπαθούμε λίγο λιγότερο από ένα έτος αλλά...

πρίν από 7 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Μέθη δηλαδή τι σημαίνει; Θα έχω τις αισθήσεις μου απλά θα είμαι "ζαλισμένη" ή δεν θα έχω τις αισθήσεις; Έχεις κάνει κι εσύ την επέμβαση; 

Ναι, προσπαθούμε λίγο λιγότερο από ένα έτος αλλά...

Όχι κοιμάσαι κανονικά σαν νάρκωση, δεν νιώθεις τίποτα. Έχω κάνει υστεροσκοπηση. Πότε σε κοιμίζουν πότε ξυπνάς δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τι άλλες εξετάσεις έχετε κάνει; Εάν όλα τα υπόλοιπα είναι οκ, μετά τον πολύποδα πολλές μένουν έγκυος. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Όχι κοιμάσαι κανονικά σαν νάρκωση, δεν νιώθεις τίποτα. Έχω κάνει υστεροσκοπηση. Πότε σε κοιμίζουν πότε ξυπνάς δεν θα καταλάβεις τίποτα. Τι άλλες εξετάσεις έχετε κάνει; Εάν όλα τα υπόλοιπα είναι οκ, μετά τον πολύποδα πολλές μένουν έγκυος. 

Έχουμε κάνει ορμονικές και σπέρματος, είναι εντάξει αυτές. Ακόμη όμως δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφία γιατί μου είπε ο γιατρός μου μετά τον χρόνο να προγραμματίσουμε να κάνω. Μακάρι να μείνω κι εγώ τι να πω...Το περιμενα πώς και πώς αλλά όσο περνάει ο καιρός απογοητεύομαι.

Υστεροσκόπηση  που είπες, λέγεται η μέθοδος για αφαίρεση πολύποδα σωστά; Και η άλλη ειναι η απόξεση. Κι εμένα μου πρότειναν την υστεροσκόπηση. Επίσης αυτό που έγραψες πως μετά μπορεί να ξαναβγει ο πολύποδας, το γνωρίζεις από γιατρό; Δεν μου ειπε εμενα κατι τετοιο και τώρα αγχώθηκα κι αλλο.. Δηλαδή άμα καθε τόσο ξαναβγαίνει τι γινεται; Κάνουν συνεχώς επεμβάσεις;  Σ ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απαντάς!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Έχουμε κάνει ορμονικές και σπέρματος, είναι εντάξει αυτές. Ακόμη όμως δεν έχω κάνει σαλπιγγογραφία γιατί μου είπε ο γιατρός μου μετά τον χρόνο να προγραμματίσουμε να κάνω. Μακάρι να μείνω κι εγώ τι να πω...Το περιμενα πώς και πώς αλλά όσο περνάει ο καιρός απογοητεύομαι.

Υστεροσκόπηση  που είπες, λέγεται η μέθοδος για αφαίρεση πολύποδα σωστά; Και η άλλη ειναι η απόξεση. Κι εμένα μου πρότειναν την υστεροσκόπηση. Επίσης αυτό που έγραψες πως μετά μπορεί να ξαναβγει ο πολύποδας, το γνωρίζεις από γιατρό; Δεν μου ειπε εμενα κατι τετοιο και τώρα αγχώθηκα κι αλλο.. Δηλαδή άμα καθε τόσο ξαναβγαίνει τι γινεται; Κάνουν συνεχώς επεμβάσεις;  Σ ευχαριστώ πάρα πολύ που μου απαντάς!

Καλύτερη είναι η υστεροσκοπηση γιατί βάζουν κάμερα και είναι ποιο ξεκάθαρα και ποιο λεπτεπίλεπτη δουλειά . Κάποιες βγάζουν πολύποδα ξανά, μετά από χρόνια ή και ποτέ. Γιατρός μου το έχει πει και επειδή είμαι από εξωσωματική τα έχω αναλύσει όλα και πράγματα που φοβόμουν ότι είχα . Και όποτε βγάζουν αν ενοχλεί ναι τα αφαιρείς , αν δεν ενοχλούν και είναι μικρά μπορεί και όχι. Ανάλογα τον γιατρό. Λογικό να απογοητεύεσαι. Δεν έρχεται πάντα εύκολα σε όλους. Κάποιοι θέλουμε περισσότερο χρόνο και κάποιοι άλλοι και άλλους μεθόδους. Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν μέσα στην ημέρα. Δυστυχώς το στρες επηρεάζει την διάθεση και τις ορμόνες. Σαλπιγογραφια κανε και τώρα αν θέλεις . Μετά την αφαίρεση του πολύποδα . 

Είναι εντάξει βάση γυναικολόγου; Ή για το σπερμα πήγατε σε ουρολόγο και για ορμονικές σε έναν ενδοκρινολόγο. 

2 ώρες πρίν, Anna Maria 1995 είπε:

Εγω εχω αφαιρεσει πολυποδα και εχω ενα παιδακι. Μην αγχωνεσαι δε θα καταλαβεις τιποτα θυμαμαι μου λεει ο γιατρος θα κοιμηθεις σε λιγακι και ελεγα καλα τι μου λεει αυτος τωρα, ημουν τσιτα και ξαφνικα απλα ξυπνησα. Καλη επιτυχια!

1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Καλύτερη είναι η υστεροσκοπηση γιατί βάζουν κάμερα και είναι ποιο ξεκάθαρα και ποιο λεπτεπίλεπτη δουλειά . Κάποιες βγάζουν πολύποδα ξανά, μετά από χρόνια ή και ποτέ. Γιατρός μου το έχει πει και επειδή είμαι από εξωσωματική τα έχω αναλύσει όλα και πράγματα που φοβόμουν ότι είχα . Και όποτε βγάζουν αν ενοχλεί ναι τα αφαιρείς , αν δεν ενοχλούν και είναι μικρά μπορεί και όχι. Ανάλογα τον γιατρό. Λογικό να απογοητεύεσαι. Δεν έρχεται πάντα εύκολα σε όλους. Κάποιοι θέλουμε περισσότερο χρόνο και κάποιοι άλλοι και άλλους μεθόδους. Κάνε πράγματα που σε ηρεμούν μέσα στην ημέρα. Δυστυχώς το στρες επηρεάζει την διάθεση και τις ορμόνες. Σαλπιγογραφια κανε και τώρα αν θέλεις . Μετά την αφαίρεση του πολύποδα . 

Είναι εντάξει βάση γυναικολόγου; Ή για το σπερμα πήγατε σε ουρολόγο και για ορμονικές σε έναν ενδοκρινολόγο. 

Ο γυναικολόγος τις είδε και είπε ότι είναι εντάξει, δεν έχουμε πάει σε ανδρολόγο ούτε σε ενδοκρινολόγο. 

Πράγματι δεν έρχεται πάντα ευκολα..εγώ ζουσα στο συννεφάκι μου πιστευα επειδη ειμαστε νέοι θα γίνει αμέσως..αμ δε..! Δεν παίζει ρόλο τελικά τόσο η ηλικία. Εσέίς τα καταφέρατε με την εξωσωματική;;

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί εδώ το φορουμ ακριβώς γιατί μόλις γράφτηκα, αλλά πχ όνομα του γιατρού σου μπορείς να μου πεις ή δεν επιτρέπεται; 

πρίν από 39 λεπτά , Zaxaroulamak είπε:

Εγω εχω αφαιρεσει πολυποδα και εχω ενα παιδακι. Μην αγχωνεσαι δε θα καταλαβεις τιποτα θυμαμαι μου λεει ο γιατρος θα κοιμηθεις σε λιγακι και ελεγα καλα τι μου λεει αυτος τωρα, ημουν τσιτα και ξαφνικα απλα ξυπνησα. Καλη επιτυχια!

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να σας ζήσει το παιδάκι σας! Ελπίζω να γίνει έτσι και σε μας!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...