Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Νεογέννητο 2.5 μηνών

Βάσω Μιχαήλ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχω ένα αγοράκι 2.5 μηνών. Θηλάζω αποκλειστικά. Όταν έγινε 2 κάναμε το πρώτο εμβόλιο εκείνη την ημέρα ενώ δεν είχε ξαναδειξει τέτοια συμπεριφορά είχε κάποια γκρίνια γενικώς αλλά ποτέ σε τέτοιο βαθμό έκλαιγε ασταμάτητα για 2 ώρες ( περίπου 4 ώρες μετά το εμβόλιο). Απο εκείνη την ημέρα και μετά εδώ και δυο εβδομάδες μας έχει ξετινάξει κλαίει το πρωί κλαίει το μεσημέρι αρνείται να θηλάσει θέλει συνέχεια να τον έχεις στα χέρια και να τον περπατάς. Το βράδυ δε είναι το αποκορύφωμα ενώ είχαμε ένα πρόγραμμα έκανε μπάνιο θηλαζαμε και κοιμόταν πλέον μετά το μπάνιο ουρλιάζει λες και το σφάζουν για ώρες αρνείται εννοείται να φάει αποκοιμιέται μετά απο το πολύ κλάμα και σηκώνεται κάποια στιγμή και θηλάζει. Εγώ και ο σύζυγός έχουμε στερέψει απο ιδέες δεν ξέρουμε πλέον τι φταίει και πως να το διαχειριστούμε όλη μέρα έχουμε να κάνουμε με κλάματα. Εντωμεταξύ έχει μειωθεί και ο ρυθμος που παίρνει βάρος εφόσον αρνείται να θηλάσει όπως θήλαζε στις 2-3 ώρες αλλά το έχει ανοίξει στο 4-5 ωρο

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Βάσω Μιχαήλ είπε:

Καλησπέρα σας, έχω ένα αγοράκι 2.5 μηνών. Θηλάζω αποκλειστικά. Όταν έγινε 2 κάναμε το πρώτο εμβόλιο εκείνη την ημέρα ενώ δεν είχε ξαναδειξει τέτοια συμπεριφορά είχε κάποια γκρίνια γενικώς αλλά ποτέ σε τέτοιο βαθμό έκλαιγε ασταμάτητα για 2 ώρες ( περίπου 4 ώρες μετά το εμβόλιο). Απο εκείνη την ημέρα και μετά εδώ και δυο εβδομάδες μας έχει ξετινάξει κλαίει το πρωί κλαίει το μεσημέρι αρνείται να θηλάσει θέλει συνέχεια να τον έχεις στα χέρια και να τον περπατάς. Το βράδυ δε είναι το αποκορύφωμα ενώ είχαμε ένα πρόγραμμα έκανε μπάνιο θηλαζαμε και κοιμόταν πλέον μετά το μπάνιο ουρλιάζει λες και το σφάζουν για ώρες αρνείται εννοείται να φάει αποκοιμιέται μετά απο το πολύ κλάμα και σηκώνεται κάποια στιγμή και θηλάζει. Εγώ και ο σύζυγός έχουμε στερέψει απο ιδέες δεν ξέρουμε πλέον τι φταίει και πως να το διαχειριστούμε όλη μέρα έχουμε να κάνουμε με κλάματα. Εντωμεταξύ έχει μειωθεί και ο ρυθμος που παίρνει βάρος εφόσον αρνείται να θηλάσει όπως θήλαζε στις 2-3 ώρες αλλά το έχει ανοίξει στο 4-5 ωρο

Αν δεν τρώει νοσοκομείο ...

Μάλλον κάτι δεν έχω περιγράψει καλά κλαίει και αρνείται τον θηλασμό στο 2-3 ωρο όπως έτρωγε αλλά πιάνει στήθος στο 4-5 ωρο και τρώει 

πρίν από 22 λεπτά , Βάσω Μιχαήλ είπε:

Μάλλον κάτι δεν έχω περιγράψει καλά κλαίει και αρνείται τον θηλασμό στο 2-3 ωρο όπως έτρωγε αλλά πιάνει στήθος στο 4-5 ωρο και τρώει 

Καλησπέρα @Βάσω Μιχαήλ!Έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 2.5 μηνών περιπου(15/10 γεννησα) και κάναμε το πρώτο μας εμβολιο 20/12!Εμένα μου είχε πει ο παιδίατρος ότι ίσως έχει αυτή την γκρίνια που περιγράφεις (μου είπε ακόμα και μια εβδομάδα μετά το εμβόλιο για την ακριβεια).Άλλα συμπτώματα θα ήταν η υπνηλία,ίσως δέκατα ή πιο σπάνια πυρετός και πρήξιμο στο ποδαράκι όπου έγινε η ένεση!Εμάς ευτυχώς την έπιασε η υπνηλία την ημέρα που κάναμε το εμβόλιο!Μήπως κάνει κολικούς?Γιατί και στους κολικούς κλαίνε και αρνούνται να θηλάσουν κάποιες φορές!Μίλα και με τον παιδίατρό σας!

Πάντως για την πρόσληψη βάρους, επειδή και εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά, παρατήρησα ότι από τον 2ο μήνα(μια εβδομάδα αργότερα βασικά)άρχισε να παίρνει με λιγότερο ρυθμό βάρος!Από 55γραμμ.μέσο όρο ημερησίως ,παίρνει πλέον 25 με 30!Εμένα γεννήθηκε 3200,βγήκαμε 3 κιλά από το μαιευτήριο,στο μήνα ζύγιζε 4550 και στους 2 μήνες 5640!Σήμερα ζυγίζει 6040 !Άρα έκοψε λίγο.Ο γιατρός μου είπε ότι είναι νορμάλ από τη στιγμή κιόλας που κοιμάται σερί 6.30 με 7 ώρες το βράδυ!Δεν κάνει πλέον τόσα πολλά γεύματα!Όσο να είναι πλέον είναι πιο "κινητικα" οπότε είναι λογικό!Εμένα σήμερα γύρισε πρώτη φορά από την κοιλιά στην πλάτη!Και έκανε τοοοση προσπάθεια στο χαλάκι που εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα θα τη ζυγίσω και θα έχει χάσει αντί να έχει πάρει!😅😅

Οπότε μίλα καλύτερα με τον παιδίατρο να σου πει!Ίσως περνάει κάποιο άλμα ανάπτυξης,ίσως είναι κολικοι!Αλλά και εμένα πλέον δε θηλάζει τόσο συχνά!!Ο πρωινός ύπνος είναι ένα 3ωρο με 4ωρο,μετά κοιμάται άλλο  ένα 2 με 3ωρο μεσημέρι και το απόγευμα κάνει 2 σπαστους ύπνους (2 ώρες περιπου).Οπότε όλες αυτές τις ώρες δε θηλάζει!!Λογικό να μην παίρνει βάρος,οπως έπαιρνε όταν ξυπνούσε πιο συχνα!!Μιλά με τον παιδίατρο!Κάτι παραπάνω θα ξέρει σίγουρα να σου πει!

πρίν από 20 λεπτά , Βάσω Μιχαήλ είπε:

Νεογέννητο Κ να τρώει κάθε 5 ώρες είναι πάρα πολλές . Το κλαμα μπορεί να οφείλετε σε κολικούς Κ το να μην περνει βάρος σε αλλεργία όπως Κ το κλαμα . Οπότε πάλι πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας... Δεν γίνετε ενα μωρό 2,5 μηνών να τρώει κάθε 5 ώρες Κ να κλαίει όλη μέρα κάτι το ενοχλεί οπότε πρέπει να κοιτάξεις λιγο τις αλλεργίες τι τρως εσύ κυρίως ... 

Κάθε 5 ώρες τρώει ένα μωρό 5-6 μηνών για να καταλάβεις 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

Νεογέννητο Κ να τρώει κάθε 5 ώρες είναι πάρα πολλές . Το κλαμα μπορεί να οφείλετε σε κολικούς Κ το να μην περνει βάρος σε αλλεργία όπως Κ το κλαμα . Οπότε πάλι πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας... Δεν γίνετε ενα μωρό 2,5 μηνών να τρώει κάθε 5 ώρες Κ να κλαίει όλη μέρα κάτι το ενοχλεί οπότε πρέπει να κοιτάξεις λιγο τις αλλεργίες τι τρως εσύ κυρίως ... 

Κάθε 5 ώρες τρώει ένα μωρό 5-6 μηνών για να καταλάβεις 

@linaaεμένα το δικό μου μωρό είναι 2.5 μηνών και το βράδυ κοιμάται σερί 6.30 ώρες ίσως και 7!Και γενικά από νεογέννητο το 4ωρο το είχε εξαρχής!Και το είχα συζητήσει και με τη μαία και με καν παιδίατρο αν χρειάζεται να την ξυπνάω και μου είπαν να την αφήνω να κοιμάται. Ειδικά από τη στιγμή που έβλεπα ότι η πρόσληψη βάρους ήταν μια χαρά!

πρίν από 4 λεπτά , Anna1986 είπε:

@linaaεμένα το δικό μου μωρό είναι 2.5 μηνών και το βράδυ κοιμάται σερί 6.30 ώρες ίσως και 7!Και γενικά από νεογέννητο το 4ωρο το είχε εξαρχής!Και το είχα συζητήσει και με τη μαία και με καν παιδίατρο αν χρειάζεται να την ξυπνάω και μου είπαν να την αφήνω να κοιμάται. Ειδικά από τη στιγμή που έβλεπα ότι η πρόσληψη βάρους ήταν μια χαρά!

Πιστεύω ότι η κοπέλα θα το συζητήσει με τον παιδίατρο,αλλά θεωρώ ότι δε χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι ή να πούμε σε μια μαμά που είναι ήδη αγχωμένη να πάει το μωρό στο νοσοκομείο όπως ανεφερες παραπάνω!Δε στο λέω κακοπροαίρετα,απλά μου φάνηκε πολύ απόλυτο αυτό που είπες και για το νοσοκομείο και για το ότι ένα νεογέννητο (2.5 μηνων)δεν μπορεί να θηλάζει κάθε 5ωρο !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Anna1986 είπε:

Ε το βράδυ ναι μετά τον μήνα δεν το ξυπνάς αλλά αν μέσα στην μέρα κλαίει όλη μέρα Κ τρώει ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα κάθε 5 ώρες κάτι το ενοχλεί... Το παιδί το βλέπεις αν είναι καλά... Δεν χρειάζετε να είσαι έμπειρος για να καταλάβεις την ξαφνική διάφορα ... 

Κ εντάξει συνήθως είναι κολικοί αλλά πρέπει να δεις πως θα το ανακουφίσεις αν τρως κάτι που το πειράζει. ... 

• Μου αρέσει 1

Για το θέμα του φαγητού έχω επικοινωνήσει ήδη με τον παιδίατρο. Μου είπε εφόσον τρώει έχει βρεγμένες πάνες όλα οκ νοσοκομείο πας αν φτάσει να έχει νυστικο 16-17 ώρες. Επίσης το βράδυ που το ξυπνάω ανα 3ωρες (αυτή την οδηγία έχω εγώ) τρώει το πρόβλημα είναι όλη την υπόλοιπη μέρα κυρίως τα κλάματα και η γκρίνια έπειτα ο θηλασμός.

4 ώρες πρίν, Βάσω Μιχαήλ είπε:

Για το θέμα του φαγητού έχω επικοινωνήσει ήδη με τον παιδίατρο. Μου είπε εφόσον τρώει έχει βρεγμένες πάνες όλα οκ νοσοκομείο πας αν φτάσει να έχει νυστικο 16-17 ώρες. Επίσης το βράδυ που το ξυπνάω ανα 3ωρες (αυτή την οδηγία έχω εγώ) τρώει το πρόβλημα είναι όλη την υπόλοιπη μέρα κυρίως τα κλάματα και η γκρίνια έπειτα ο θηλασμός.

Μήπως έχεις μπερδευτεί λιγάκι... Καταρχάς πρέπει να επικοινωνήσεις με τον γιατρό Κ χωρίς βιασύνη να συζητήσετε γιατί κάποιες οδηγίες πρέπει να στις ξαναδώσει απτην αρχή μια ώρα που δεν θα έχει ιατρείο Κ δεν θα βιάζετε γιατί πολλά πράγματα μάλλον δεν τα έχεις καταλάβει Κ αυτός μάλλον βιάζετε Κ δεν θέλει να στα ξαναεξηγησει. 

Το μωρό δεν είναι πλέον νεογέννητο το βράδυ δεν το ξυπνάς πρέπει να ξυπνάει οπότε θέλει Κ να ζητάει μόνο του φαγητό. Κάθε 3 Ώρο ξυπνάς ένα νεογέννητο μέχρι 40 ημερών γιατί ακόμα είναι αδύναμο Κ δεν μπορεί να ξυπνήσει μόνο του.Τα μωρά μετά ξυπνάνε μόνα τους Κ ζητάνε φαγητό οπότε αυτά θέλουν εσύ μετράς απλά το βάρος Κ τις πάνες  από εκεί Κ επειτα Κ αν δεις κάτι ανησυχιτικο μιλάς με το γιατρό.

Αν ξυπνάς το μωρό μέσα στο βράδυ Κ το ταιζεις είναι λογικό να μην πεινάει μετά Κ αν τρώει παραπάνω από ότι θέλει απλά επειδή το ξύπνησες βαριστομαχιαζει Κ πονάει δεν κοιματε καλά  Κ πιθανόν γι'αυτό κλαιει Κ όλη μερα μέτα ... 

Επίσης σε αυτή την ηλικία έχει Κ κολικούς αυτά δεν στα ενημέρωσε ο γιατρός ? Να αλλάξεις κάτι στην διατροφή σου μήπως το πειράζει Κ πονάει? 

• Μου αρέσει 1

Έχω ρωτήσει και μου έχει πει συνεχίζω το 3ωρο και το ξύπνημα και το αφήνω βαριά μέχρι 5 ώρες χωρίς να το ξυπνήσω. Με έχει ενημερώσει για τους κολικούς αλλά το κλάμα είναι ολοήμερο σχεδόν οπότε δεν μπορεί όλη μέρα να έχει κολικούς. Επίσης το έχει πάρει σαν πρόγραμμα αυτό και έτσι και αλλιώς πριν το ξυπνήσω ξυπνάει μόνο του γύρω στα 10 λεπτά πριν το 3ωρο για να φάει. Απο το πρωί και μετά ξεκινάνε τα κλάματα και όσα περιγράφω.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Βάσω Μιχαήλ είπε:

Έχω ρωτήσει και μου έχει πει συνεχίζω το 3ωρο και το ξύπνημα και το αφήνω βαριά μέχρι 5 ώρες χωρίς να το ξυπνήσω. Με έχει ενημερώσει για τους κολικούς αλλά το κλάμα είναι ολοήμερο σχεδόν οπότε δεν μπορεί όλη μέρα να έχει κολικούς. Επίσης το έχει πάρει σαν πρόγραμμα αυτό και έτσι και αλλιώς πριν το ξυπνήσω ξυπνάει μόνο του γύρω στα 10 λεπτά πριν το 3ωρο για να φάει. Απο το πρωί και μετά ξεκινάνε τα κλάματα και όσα περιγράφω.

Αν υπάρχει αλλεργία σε κάτι που τρως τότε θα πονάει όλη μέρα Κ θα κλαίει όλη μέρα . Οπότε οι κολικοί του πιθανόν να οφείλονται σε κάτι που τρως . Επίσης αφού σου έδωσε ένα περιθώριο 5 ώρες ύπνο το βράδυ πρέπει να το αφήνεις να κοιματε... 

14 ώρες πρίν, Anna1986 είπε:

Πιστεύω ότι η κοπέλα θα το συζητήσει με τον παιδίατρο,αλλά θεωρώ ότι δε χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι ή να πούμε σε μια μαμά που είναι ήδη αγχωμένη να πάει το μωρό στο νοσοκομείο όπως ανεφερες παραπάνω!Δε στο λέω κακοπροαίρετα,απλά μου φάνηκε πολύ απόλυτο αυτό που είπες και για το νοσοκομείο και για το ότι ένα νεογέννητο (2.5 μηνων)δεν μπορεί να θηλάζει κάθε 5ωρο !

Θα σου πω επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μου Κ επειδή η κοπέλα στο πρώτο post τα περιγράφει μπερδεμένα Κ διαφορετικά από ότι γράφει μετά, κάποιες φορές όπως Κ στις εγκυμοσύνες αν δεν ταρακουνήσεις τον άλλο το περνει σαν μια φυσιολογική κατάσταση Κ ευφησυχαζετε ... Δηλαδή καταλαβαίνεις πως το εννοώ σου λέει ο άλλος κλαίει το μωρό Κ απαντάς εντάξει μωρό είναι θα κλάψει Κ το δικό μου κλαίει αλλά από πίσω δεν ξέρεις τι κρύβετε Κ τι συμβαίνει Κ τι έχει πει Κ στον γιατρό του ο άλλος. Κ ειδικά σε κοπέλες που δεν έχεις ξαναδεί άλλο post δεν μπορείς να απαντάς όλα οκ φυσιολογικά μιλά απλά με τον γιατρό σου.  Κ στο λέω γιατί έχω διαβάσει τέρατα εδώ. Αλλά να τους λες αλλά να σου απαντάνε αλλά να συμβαίνουν τελικά . 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Βάσω Μιχαήλ είπε:

βγαζει γενικα γουλιες;δειχνει ενοχληση οταν θηλαζει;πχ να πιανει κ να αφηνει συνεχως το στηθος,να κανει τοξο το σωμα του;

εφοσον ως τωρα ειχε καλη αναπτυξη αρχιζεις να μην ξυπνας το βραδυ,φυσικα αν ξυπνησει το μωρο θα το θηλασεις.υπαρχουν μωρα που γενικα τρωνε πιο αραια,καποιες αλλαγες οπως τις περιγραφεις συμβαινουν μετα απο εμβολιο,η σε καποιο αλμα

ελεγχεις τον αριθμο απο τις πανες,δοκιμαζεις διαφορα για τους κολικους,πχ τη διατροφη σου εφοσον θηλαζεις,ζεστες κομπρεσες,κλπ

κ αν το μωρο ολη μερα δ ηρεμει δ ειναι κακο να ζητησεις μια εξεταση απο το γιατρο.για καποιο λογο κλαιει

γενικα δινεις πιπιλα;κανατε κ το ποσιμο της γαστρεντεριτιδας;

Καλησπέρα δίνω πιπίλα αλλά επειδή δεν την είχα δώσει ως 2 μηνών παρά μόνο στο αυτοκίνητο δεν την πιάνει. Ζήτησα εξέταση αλλά επειδή βγήκα θετική στον κορονοιό θα τον δει απο βδομάδα λογικά. Σήμερα λοιπόν παρατήρησα πότε έχει τα ξεσπάσματα κλάματος είναι περίπου 2 ώρες μετά το γεύμα. Δοκίμασα λοιπόν να τον κοιμίζω εκείνη την ώρα και να τον ησυχάζω στο καρότσι αντί περπάτημα και αγκαλιά που δεν τον κοίμιζε. Σύμφωνα με όσα είπε η πιο πάνω κοπέλα που το μωράκι της είναι 4 μέρες μεγαλύτερο απο το δικό μου το δικό της κοιμάται αρκετές ώρες. Ο δικός μου δεν κοιμόταν τόσο και έκανε πολλούς διακεκομμένους 20 λεπτούς υπνους έτσι σήμερα προσπάθησα να τον κοιμίζω μόλις ξεκινούσε η γκρίνια αντί να τον βάζω στήθος. Παρατήρησα ότι αν ήταν κοντά στο 2-3ωρο απο το προηγούμενο γεύμα ξυπνούσε μόνος του και έτρωγε, ενώ αν δεν ήταν κοντά στο προηγούμενο γεύμα κοιμόταν. Θα δείξει πως θα πάει και το βράδυ μετά το μπάνιο που έχει συνήθως το μεγαλύτερο ξέσπασμα και θα επανέλθω. 

Πιάνει και αφήνει αρκετά συχνά το στήθος ναι και τινάζει τα πόδια αλλά όχι σε κάθε θηλασμό. Δεν βγάζει καθόλου γουλιες ούτε κάνει εμετούς.

• Μου αρέσει 1

μπορει να ηταν κ υπερενταση απο κουραση-αυπνια

γενικα μετα απο εμβολιο μπορει να αναστατωθουν η στον υπνο η στο φαι.απο το να θηλαζουν ακαταπαυστα μεχρι κ απεργια θηλασμου

δες πως θα παει

Επανέρχομαι για να σας πω σήμερα δεν είχαμε σχεδόν καθόλου κλάματα κοιμόταν και ξεκουραζόταν επίσης έπιανε το στήθος ανά δίωρο θα ήθελα να ρωτήσω ωστόσο τι ώρα να είναι ο τελευταίος ύπνακος και ποια ώρα να μπαίνει για βραδινό ύπνο γιατί στις 7 έδειχνε πολύ κουρασμένος και άρχισε την γκρίνια τον έβαλα για μπάνιο τον τάισα και τον κούνησα μου κοιμήθηκε 20 λεπτά. Στην συνέχεια είχαμε πάλι τα ίδια δηλαδή ασταμάτητο κλάμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...