Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Βλαστοκύστες θα βάλετε; Πολύ καλή επιτυχία!!!❤️🏻🙏🏼

Ναι βλαστοκυστες,εσύ;Καλή μας επιτυχία κ στις δυο μας,ότι καλυτερο εύχομαι!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια εύχομαι μέσα από την καρδιά μου.. να νιώσετε όλες αυτή τη χαρά και την απίστευτη συγκίνηση..!❤️

Η χοριακη μου είναι 428.90

Αγαπημένη τι ωραία νέα μας είπες!Πάμε βουρ για το αδερφάκι!Πολύ χάρηκα!❤️Με το καλό όλα!

Μπέρδεμα με την ωορρηξία

Recommended Posts

Καλησπέρα! Αυτον τον μηνα εχω μπερδευτει κι εγω παρα πολυ με την ωορηξια μου. Μετραω καθε μερα θερμοκρασια, γενικα μετραω εδω και μηνες θερμοκρασια και σε καθε μου κυκλο ειναι 36.6-36.7 μεχρι την ωορηξια και μετα αυξανεται πανω απο 37. Αυτον τον μηνα εκανα τεστ ωορηξιας καθε πρωι και μετρουσα και θερμοκρασια καθε πρωι. Τελικα η θερμοκρασια μου αυξηθηκε σημερα εφτασε 37.1 ενω μεχρι χθες ηταν 36.7 αλλα δεν ειδα τεστ ωορηξιας θετικο καμια μερα!. Τι μπορει να συνεβη ξερει καμια;

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Καλησπέρα! Αυτον τον μηνα εχω μπερδευτει κι εγω παρα πολυ με την ωορηξια μου. Μετραω καθε μερα θερμοκρασια, γενικα μετραω εδω και μηνες θερμοκρασια και σε καθε μου κυκλο ειναι 36.6-36.7 μεχρι την ωορηξια και μετα αυξανεται πανω απο 37. Αυτον τον μηνα εκανα τεστ ωορηξιας καθε πρωι και μετρουσα και θερμοκρασια καθε πρωι. Τελικα η θερμοκρασια μου αυξηθηκε σημερα εφτασε 37.1 ενω μεχρι χθες ηταν 36.7 αλλα δεν ειδα τεστ ωορηξιας θετικο καμια μερα!. Τι μπορει να συνεβη ξερει καμια;

Τεστ ωορηξιας θα κάνεις το μεσημέρι Κ το βράδυ  . Το πρωί ποτέ . Κ πάντα θα κάνεις δύο τεστ την ημέρα όχι ένα.  Πάρε τεστ απτό ίντερνετ που είναι πολύ οικονομικά Κ είναι ταινίες.  

Επίσης με την θερμοκρασία δεν βγάζεις άκρη γιατί αλλάζουν πολλοί παράγοντες σπάνια να πετύχεις ακριβώς την σωστή μέρα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , linaa είπε:

Τεστ ωορηξιας θα κάνεις το μεσημέρι Κ το βράδυ  . Το πρωί ποτέ . Κ πάντα θα κάνεις δύο τεστ την ημέρα όχι ένα.  Πάρε τεστ απτό ίντερνετ που είναι πολύ οικονομικά Κ είναι ταινίες.  

Επίσης με την θερμοκρασία δεν βγάζεις άκρη γιατί αλλάζουν πολλοί παράγοντες σπάνια να πετύχεις ακριβώς την σωστή μέρα 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γιατι οχι πρωι; δεν το ηξερα αυτο..

πρίν από 7 λεπτά , Anna Maria 1995 είπε:

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Γιατι οχι πρωι; δεν το ηξερα αυτο..

Η συγκέντρωση της ορμόνης είναι μεγαλύτερη το μεσημέρι Κ πάντα να μην έχεις πάει τουαλέτα για ένα 3ωρο τουλάχιστον Κ να μην έχεις πιει πολλά νερά 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...