Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μπέρδεμα με την ωορρηξία

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Λοιπόν κορίτσια έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια καθώς μάλλον είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 26/12 και λέω μάλλον γιατί ήταν σχεδόν θετικό και σκέφτηκα την επόμενη μέρα θα είναι ακριβώς αλλά την επόμενη μέρα ήταν τελείως αχνό σχεδόν δεν φαινόταν καν η δεύτερη γραμμή που πάει να πει ότι λογικά το χθεσινό ήταν θετικό ίσως θα έπρεπε να είχα κάνει ένα δεύτερο την ίδια μέρα για να πιάσω το ανέβασμα της ορμόνης... Δεν ξέρω βέβαια και αν το σκέφτομαι σωστά...επαφές στις 25 και 27 του μήνα, και χθες μια εβδομάδα μετά την επαφή είχα πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος...θα μπορούσε λέτε να είναι σημάδι εμφύτευσης οι πόνοι περιόδου; Η έχω κάνει λάθος και με την ημέρα ωορρηξίας; 😔

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , mary10 είπε:

Καλησπέρα και καλή χρονιά! Λοιπόν κορίτσια έχω μπερδευτεί λίγο είναι η αλήθεια καθώς μάλλον είχα θετικό τεστ ωορρηξίας 26/12 και λέω μάλλον γιατί ήταν σχεδόν θετικό και σκέφτηκα την επόμενη μέρα θα είναι ακριβώς αλλά την επόμενη μέρα ήταν τελείως αχνό σχεδόν δεν φαινόταν καν η δεύτερη γραμμή που πάει να πει ότι λογικά το χθεσινό ήταν θετικό ίσως θα έπρεπε να είχα κάνει ένα δεύτερο την ίδια μέρα για να πιάσω το ανέβασμα της ορμόνης... Δεν ξέρω βέβαια και αν το σκέφτομαι σωστά...επαφές στις 25 και 27 του μήνα, και χθες μια εβδομάδα μετά την επαφή είχα πόνους περιόδου και πρησμένο στήθος...θα μπορούσε λέτε να είναι σημάδι εμφύτευσης οι πόνοι περιόδου; Η έχω κάνει λάθος και με την ημέρα ωορρηξίας; 😔

Καλημέρα,

η ωορρηξία συμβαίνει 24-36 ώρες μετά το θετικό τεστ. Τα συμπτώματα είναι ίδια με της περιόδου. Τα πραγματικά της εγκυμοσύνης εμφανίζονται 6-7η εβδομάδα. 
σε λίγες μέρες θα γνωρίζεις. Καλή επιτυχία ❤️

Καλή χρονιά mary! Επειδή δεν έχω ξαναγράψει δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί σωστά το μήνυμα. Ποια τεστ ωορηξίας χρησιμοποιείς; Εγώ ένα μήνα που χρησιμοποίησα έγραφε ότι απ τη στιγμή που βγαίνει θετικό στις επόμενες 48 ώρες γίνεται ωορηξία. Αλλά ήταν ηλεκτρονικό και όταν βρίσκεσαι στις γόνιμες εμφανίζεται ένα χαμογελάκι, άρα δεν σε αφήνει σε αμφιβολία αν είναι ή δεν είναι. 

Για πόνους περιόδου μου φαίνεται νωρίς μόνο μία εβδομάδα μετά την ωορηξία. Αλλά μπορεί σε κάποιες κοπέλες να αρχίζουν νωρίς. Πότε περιμένεις περίοδο;

On 3/1/2025 at 11:08 ΠΜ, mary10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου και καλή χρονιά! Πιστεύω ότι ήταν όντως θετικό το τεστ εκείνης της ημέρας. Απ' ότι ξέρω είναι σύνηθες σε περιπτώσεις κανονικού κύκλου και ομαλής κορύφωσης της LH να βγαίνει αρνητικό αποτέλεσμα μια μέρα πριν και μια μετά. Πάντως και ασχέτως συμπτωμάτων, με επαφές στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, θεωρώ ότι είναι καλές οι πιθανότητες και έτσι εύχομαι να είναι!

Κορίτσια μου καλησπέρα ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν τα τεστ ήταν τα τα one step. Δεν κράτηθηκα τελικά και έκανα χοριακη 4 μέρες πριν τη καθυστέρηση και ήταν θετική χαμηλή βέβαια, ήταν στο 12 και δυστυχώς μετά από λίγες ώρες μου  ήρθε αίμα. Το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα αλλά δεν είναι σαν κανονικη περίοδος πολύ λιγότερο σχεδόν τη μισή μέρα έχω και την άλλη μισή όχι. Απογοητεύτηκα πολύ μίλησα με τη γιατρό και μου είπε να επαναλάβω σε 10 μέρες. Έχω στεναχωρηθεί αρκετα δεν έχω και πολλές ελπίδες, θα δείξει 😔

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, mary10 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα ευχαριστώ πολύ όλες για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν τα τεστ ήταν τα τα one step. Δεν κράτηθηκα τελικά και έκανα χοριακη 4 μέρες πριν τη καθυστέρηση και ήταν θετική χαμηλή βέβαια, ήταν στο 12 και δυστυχώς μετά από λίγες ώρες μου  ήρθε αίμα. Το οποίο συνεχίζει μέχρι σήμερα αλλά δεν είναι σαν κανονικη περίοδος πολύ λιγότερο σχεδόν τη μισή μέρα έχω και την άλλη μισή όχι. Απογοητεύτηκα πολύ μίλησα με τη γιατρό και μου είπε να επαναλάβω σε 10 μέρες. Έχω στεναχωρηθεί αρκετα δεν έχω και πολλές ελπίδες, θα δείξει 😔

Όσο υπάρχουν πιθανότητες, έστω και θεωρητικά, υπάρχουν πάντα και ελπίδες. Ακόμη όμως και αν δεν προκύψει τώρα, ο επόμενος κύκλος θα είναι κοντά. Ένα βήμα τη φορά και έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , mary10 είπε:

Ναι σίγουρα, πριν λίγο βέβαια έκανα ένα ακόμη τεστ και συνεχίζει να βγαίνει θετικό, τι να πω θα περιμένω μερικές μέρες για την επόμενη χοριακη...

Καταλαβαίνω την αγωνία αλλά σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό το αποτέλεσμα και τα νέα να είναι τα πλέον ευχάριστα!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρόνια.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση?Τελευταια περίοδος 26/12 επαφές 30-1-6-8-10-12-13 και σε αυτές είναι και η μέρες ωορρηξίας.Υπαρχει πιθανότητα λέτε κορίτσια?.Ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Ολγακι96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα και καλή χρόνια.Να κάνω και εγώ μια ερώτηση?Τελευταια περίοδος 26/12 επαφές 30-1-6-8-10-12-13 και σε αυτές είναι και η μέρες ωορρηξίας.Υπαρχει πιθανότητα λέτε κορίτσια?.Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα! Ε αφού είναι μέσα σε αυτές και οι μέρες ωορηξίας φυσικά και υπάρχουν πιθανότητες! Καλή επιτυχία!❤

14 ώρες πρίν, Ολγακι96 είπε:

Σίγουρα υπάρχουν πιθανότητες εφόσον περιλαμβάνεται η μέρα ωορρηξίας. Δεν γνωρίζω την διάρκεια του κύκλου σου αλλά υποθέτω ότι ήταν στις 8 ή στις 10. Υπάρχει και στις δύο περιπτώσεις μια μέρα κενό πριν και μετά αλλά αφού υπήρξε επαφή την συγκεκριμένη ημέρα, οι πιθανότητες είναι οπωσδήποτε υπαρκτές.

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια μου

Εγώ θέλω λίγο την βοήθεια σας.Με κύκλο 31 ημερών  το μήνα Νοέμβριο και 28 ημερών το μήνα Δεκέμβριο τώρα αυτό τον μήνα είχα περιόδο 2/1 είχα ελεύθερη επαφή 17/1 που με βάσει το ημερολόγιο ήταν η μέρα ωορρηξιας την επόμενη βέβαια το πρωί έκανα τεστ ωορρηξιας και ηταν αρνητικό λέτε να υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?

Καλησπέρα !Νομιζω ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις βάση ημερολογίου γιατί δεν πέφτει πάντα μέσα !καλυτερα με τα τεστακια να πέφτεις πιο πολύ μέσα !και ακόμα καλύτερα φυσικά όσες πιο πολλές επαφές μπορείς !αν το σπέρμα είναι δυνατό αντέχει μέχρι και 5 μέρες οπότε αν σε εκείνες έκανες ωορρηξία έχεις πιθανότητες!ευχομαι να έγινε το καλό !

aDqFp2.png

5 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλησπέρα !Νομιζω ότι δεν πρέπει να πηγαίνεις βάση ημερολογίου γιατί δεν πέφτει πάντα μέσα !καλυτερα με τα τεστακια να πέφτεις πιο πολύ μέσα !και ακόμα καλύτερα φυσικά όσες πιο πολλές επαφές μπορείς !αν το σπέρμα είναι δυνατό αντέχει μέχρι και 5 μέρες οπότε αν σε εκείνες έκανες ωορρηξία έχεις πιθανότητες!ευχομαι να έγινε το καλό !

Έκανα το predictor early και ητανε αρνητικό λίγες μέρες πρίν την περίοδο ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...