Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Makelen είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου! Το 8 κυτταρων grade A ειναι τελειο. Ειναι ο.τι πιο ολοκληρωμενο την τριτη μερα. Εννοειται να βαλεις τα grade A και εννοειται επισης οτι εχεις πολλες πιθανοτητες! Γιατι αποφασισατε για 3ης και οχι βλαστοκυστες; υπαρχει καποιο θεμα;

Ωραιοτατα! Μπαινεις κι εσυ σε σειρα τωρα.. ολα θα γινουν! Αντε να ειμαστε ολες εγκυες το 2025 ευχομαι!

Έχω ακόμα κορίτσι μου ,αλλά ναι σιγά σιγά θα έρθει και η ώρα μου για την 2η ετ 

Έχασα το μωρό μου μόλις μπήκα στον 9ο μήνα

Chrysa.

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Θέλω να μιλήσω για ένα συγκλονιστικό γεγονός που μου συνέβη. Πριν 6 μέρες ανήμερα των Χριστουγέννων έχασα το μωράκι που είχα στην κοιλίτσα μου. Μόλις είχα μπει στο μήνα μου,το περιμέναμε πως και πως αυτό το 9. Πέρασα δραματικές στιγμές. Ούτε σε σενάριο καλοστημενης ταινίας . Νομίζω ότι είναι κακό όνειρο,κλαίω συνέχεια και δε στερεύει το δακρυ μου. Είμαι 41. Θα ξαναμπορεσω άραγε να κρατήσω πάλι στην αγκαλιά μου αυτό που μου στέρησε η ζωή τόσο αδικα κ απότομα? Οποίες κοπέλες είχαν παρόμοια εμπειρία σας παρακαλώ γράψτε μου πως εξελίχθηκε η δική σας περίπτωση. Το ξέρω ότι έχω πάθει κατάθλιψη κ επίσης λένε ο χρόνος είναι γιατρός. Για μένα γιατρός θα ναι ένα θετικό τεστ. 

• Δύναμη! 2
  • Λυπημένη/-ος 7

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ!!! Ο,τι και να σου πω ξέρω ότι δεν θα απαλύνει τον πόνο σου!!! Τι έγινε; Πως έγινε αυτό;; Υπήρχε κάποια ένδειξη;; Εύχομαι το 2025 να σου φέρει ένα μωράκι!! Μην απογοητεύεσαι!! Αφου έμεινες έγκυος θα ξανά μείνεις σίγουρα!! Ρώτα τον γιατρό σου πότε είναι ασφαλές να ξεκινήσεις τις προσπάθειες!!

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

On 31/12/2024 at 6:06 ΜΜ, Chrysa. είπε:

Καλησπέρα σας

Θέλω να μιλήσω για ένα συγκλονιστικό γεγονός που μου συνέβη. Πριν 6 μέρες ανήμερα των Χριστουγέννων έχασα το μωράκι που είχα στην κοιλίτσα μου. Μόλις είχα μπει στο μήνα μου,το περιμέναμε πως και πως αυτό το 9. Πέρασα δραματικές στιγμές. Ούτε σε σενάριο καλοστημενης ταινίας . Νομίζω ότι είναι κακό όνειρο,κλαίω συνέχεια και δε στερεύει το δακρυ μου. Είμαι 41. Θα ξαναμπορεσω άραγε να κρατήσω πάλι στην αγκαλιά μου αυτό που μου στέρησε η ζωή τόσο αδικα κ απότομα? Οποίες κοπέλες είχαν παρόμοια εμπειρία σας παρακαλώ γράψτε μου πως εξελίχθηκε η δική σας περίπτωση. Το ξέρω ότι έχω πάθει κατάθλιψη κ επίσης λένε ο χρόνος είναι γιατρός. Για μένα γιατρός θα ναι ένα θετικό τεστ. 

λυπαμαι πολυ..ο,τι κ να σου πουμε ο πονος ειναι αβασταχτος,κ μονο με το περασμα του χρονου θα γινει πιο ανεκτος

θα ερθουν καλυτερες μερες.θα βρεις την δυναμη κ θα ξαναπροσπαθησεις κ θα ερθει το μωρο-ουρανιο τοξο κ για σενα

παρε τον χρονο σου,να πενθησεις,κ οταν δωσει ο γιατρος το οκ,κ νιωθεις κ συ ετοιμη,να προσπαθησεις παλι

δ εχω περασει κτ αντιστοιχο,αλλα πολλες κοπελες εχουν γραψει,κ τελικα τα καταφεραν.κρατησαν στην αγκαλια τους γερο μωρο

μη διστασε

μη διστασεις να παρεις κ επαγγελματικη βοηθεια αν αυτο σε βοηθαει

ευχομαι να ναι η τελευταια δυσκολια κ απο δω κ περα ολα να σου πανε καλα!

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...