Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι κάτι παρόμοιο είχε πει κ σε εμάς για την αποκια μικροβίων. Είχε πάρει σίγουρα 3 βδομάδες αντιβίωση. 

Χθες πήγε και πήρε συμπτώματα ο καημένος! Μάλλον τον τραμπουκισα πολύ 😂

Γενικα θέλω να κάνει πάλι ένα σπερμοδιαγραμμα να μου φύγει η ανησυχία πως συμβαίνει κάτι. Ετσι κ αλλιώς στις 13 έχουμε τον ανδρολόγο που κανόνισα. 

Καλά έκανες γιατί αφού δίνετε που δίνετε τόσα λεφτά καλό είναι να προσέχετε Κ τις λεπτομερείς . 

Εντάξει προλαβαίνει να κάνει ένα ακόμα σπερμοδιαγραμμα ώστε να το δείξετε Κ στον ανδρολογο να δείτε Κ από εκεί τι γίνετε.  

Χαμηλή χοριακη μετά από εξωσωματική

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας...

Είμαι 42 ετών και στις 20 Δεκεμβρίου εκανα εξωσωματική με 2 έμβρυα 4 ημερών. Σήμερα ήταν το ραντεβού για τη χοριακη. Το αποτέλεσμά μου ήταν χαμηλό, 16.1 και μου είπαν πως θα έπρεπε να είναι γύρω στο 50. Θα επαναλάβω τη χοριακη στις 2/1 πάλι... 

Έχετε ακούσει άλλες περιπτώσεις με χαμηλή χοριακη που η εγκυμοσύνη προχώρησε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Μαριάννα_28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας...

Είμαι 42 ετών και στις 20 Δεκεμβρίου εκανα εξωσωματική με 2 έμβρυα 4 ημερών. Σήμερα ήταν το ραντεβού για τη χοριακη. Το αποτέλεσμά μου ήταν χαμηλό, 16.1 και μου είπαν πως θα έπρεπε να είναι γύρω στο 50. Θα επαναλάβω τη χοριακη στις 2/1 πάλι... 

Έχετε ακούσει άλλες περιπτώσεις με χαμηλή χοριακη που η εγκυμοσύνη προχώρησε? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η χοριακη κάτω από 25 είναι πολύ αμφίβολη. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις καμιά φορά γίνονται Κ ανατροπές σε αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις γιατί μιλάμε για κάτι που δεν είναι στο χέρι μας . 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...