Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Ονομά παιδιού

Recommended Posts

Καλησπερα σας! Θα βαφτισω την κορη μου και θα δώσω δυο ονόματα, Μαρια-Ιωαννα. Εκτός του "Μαργιαννα", εχετε να μου προτείνετε καποιο αλλο σαν υποκοριστικο; Επίσης, επειδή μας αρέσει και το Μαρια-Ευαγγελια, εχετε να μου προτείνετε καποιο και γι'αυτο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 😊

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΪΤΑΝΙΔΟΥ είπε:

Καλησπερα σας! Θα βαφτισω την κορη μου και θα δώσω δυο ονόματα, Μαρια-Ιωαννα. Εκτός του "Μαργιαννα", εχετε να μου προτείνετε καποιο αλλο σαν υποκοριστικο; Επίσης, επειδή μας αρέσει και το Μαρια-Ευαγγελια, εχετε να μου προτείνετε καποιο και γι'αυτο;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 😊

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενα συγγενικό μας παιδάκι που το λένε Μαρία-Ευαγγελία το φωνάζουν Μαρίλια! Επίσης όσον αφορά το Μαρία-Ιωάννα πάλι όσα κορίτσια ξέρω με αυτό το όνομα τις φωνάζουν Μαριαννα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο συνδιαστικα υποκοριστικό! Ελπίζω να σε βοήθησα! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

2ThI.png3AXhp3.png

1 ώρα πρίν, Myrtoulita είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ενα συγγενικό μας παιδάκι που το λένε Μαρία-Ευαγγελία το φωνάζουν Μαρίλια! Επίσης όσον αφορά το Μαρία-Ιωάννα πάλι όσα κορίτσια ξέρω με αυτό το όνομα τις φωνάζουν Μαριαννα δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο συνδιαστικα υποκοριστικό! Ελπίζω να σε βοήθησα! Να σου ζήσει το παιδάκι σου!

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά! 

Εμένα με το Μαρια-Ιωαννα και το Μάνια μου βγαίνει ( με λίγη κοπτοραπτική) ή και το Αριαννα...

Με το Μαρία Ευαγγελία, μου έρχεται το Μαρεύα ( αν και φέρνει λίγο στη γυναίκα του πρωθυπουργου..)ή Μαρέλια που δεν το έχω ξανακουσει, αλλά μου φαίνεται αρκετά εύηχο..

με το καλο!

επειδη ειναι ονοματα που σκεφτομασταν κ γω μαργιαννα ειχα στο μυαλο μου

αν κ το μαρια-ευαγγελια μ αρεσε περισσοτερο,με υποκοριστικα μαριλια,μαριλινα,μαρευα,μαρελια μ αυτη τη σειρα

κ σκεφτομασταν κ τα μαρια-ηλιανα,με παρομοια υποκοριστικα κ μαρια-ελισαβετ

On 25/12/2024 at 12:58 ΜΜ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΪΤΑΝΙΔΟΥ είπε:

Κορίτσι μου γλυκό χρόνια πολλά κ να σου ζήσει το μωρό σου.εγω θα σε ρωτούσα γιατί θες να τα κόψεις τα ονόματα κ δεν θα κρατάς ολόκληρα;η τουλαχιστον να την φωνάζεις ένα από τα δυο.εγω είμαι της άποψης να μη τα κόψεις όπως έκαναν εμάς κάποτε κ βγήκαν αυτά 😣τα υποκοριστικά που τα κρατάς μια ζωή.

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλησπέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας!! Να ρωτήσω επίσης, βγαίνει πάλι καποιο από Δήμητρα- Ευαγγελία ή Δήμητρα- Ιωάννα; Το Δήμητρα το σκέφτηκα από τον πατέρα μου που έχω χάσει και με συνδυαστικό πάλι από πεθερό ή πεθερά. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων!

11 ώρες πρίν, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΪΤΑΝΙΔΟΥ είπε:

Καλησπέρα σας! Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας!! Να ρωτήσω επίσης, βγαίνει πάλι καποιο από Δήμητρα- Ευαγγελία ή Δήμητρα- Ιωάννα; Το Δήμητρα το σκέφτηκα από τον πατέρα μου που έχω χάσει και με συνδυαστικό πάλι από πεθερό ή πεθερά. Ευχαριστώ εκ τών προτέρων!

η αληθεια ειναι οτι το δημητρα ειναι πιο δυσκολο συνδυαστικα

κ ειναι ωραια ονοματα,ευαγγελια,ιωαννα,δημητρα θα χαθουν πολυ

το μαρια λογω οτι ειναι αρκετα συνηθες μου αρεσει να συνδυαζεται

τα μονα που μου ερχονται με αρκετη φαντασια ειναι Δημηαννα,Δημηλια-Δημελια,κ αντιστοιχα Ντεμυλια/Ντεμηλια

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...