Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εξετασεις

Recommended Posts

Εχω κανει αφαιρεση 2018 και 2019, πολύποδα μητρας και 2021 κύστη στην ωοθήκη. Και το 2023 αμβλωση.
Πριν ένα χρόνο είχα μια εγκυμοσυνη, η οποία βέβαια δε προχώρησε λόγω άμβλωσης. Φέτος λοιπόν κάνοντας τυχαία μια εξέταση ΑΜΗ μου έβγαλε αποτέλεσμα 0,42 είμαι 36 ετών. Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσο μπορεί να μειώθηκε δηλαδή η τιμή της σε σχέση με περσυ; Τη 3η ημερα του κυκλου έκανα δύο εξετασεις fsh kai Lh, οι οποίες ήταν φυσιολογικές. Αυτό το μήνα άρχισα να προσπαθώ για παιδακι, κάνοντας όμως τα τεστ ωορρηξιας από τη 10η μέρα, καμία μέρα δεν είχα ωορρηξια. Έχω κύκλο 26 με 29 ημερών. Ούτε κολπικά υγρα είδα, μόνο πρησμένο στήθος, και κάποια πονακια χαμηλα είχα. Πρέπει να μπω σε διαδικασία εξωσωματικής; η να περιμένω και τον επόμενο μήνα; υπάρχει περίπτωση να σταμάτησα να βγάζω ωαρια; λόγω χαμηλής ΑΜΗ; Γνωρίζει κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, ευχαριστώ 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Μαριαννα36 είπε:

Εχω κανει αφαιρεση 2018 και 2019, πολύποδα μητρας και 2021 κύστη στην ωοθήκη. Και το 2023 αμβλωση.
Πριν ένα χρόνο είχα μια εγκυμοσυνη, η οποία βέβαια δε προχώρησε λόγω άμβλωσης. Φέτος λοιπόν κάνοντας τυχαία μια εξέταση ΑΜΗ μου έβγαλε αποτέλεσμα 0,42 είμαι 36 ετών. Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσο μπορεί να μειώθηκε δηλαδή η τιμή της σε σχέση με περσυ; Τη 3η ημερα του κυκλου έκανα δύο εξετασεις fsh kai Lh, οι οποίες ήταν φυσιολογικές. Αυτό το μήνα άρχισα να προσπαθώ για παιδακι, κάνοντας όμως τα τεστ ωορρηξιας από τη 10η μέρα, καμία μέρα δεν είχα ωορρηξια. Έχω κύκλο 26 με 29 ημερών. Ούτε κολπικά υγρα είδα, μόνο πρησμένο στήθος, και κάποια πονακια χαμηλα είχα. Πρέπει να μπω σε διαδικασία εξωσωματικής; η να περιμένω και τον επόμενο μήνα; υπάρχει περίπτωση να σταμάτησα να βγάζω ωαρια; λόγω χαμηλής ΑΜΗ; Γνωρίζει κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία, ευχαριστώ 

Καλησπέρα. Ένας μήνας προσπάθειας είναι πάρα πολύ μικρό διάστημα, εφόσον αν κατάλαβα καλά προσπαθείς από αυτό το μήνα. Αν δε κάνω λάθος, οι γιατροί προτείνουν οι γυναίκες κάτω των 35 που προσπαθούν ένα χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, να επισκέπτονται γιατρό για να ελέγξουν την γονιμότητα τους και για τις γυναίκες άνω των 35 προτείνουν στους 6 μήνες προσπαθειών να ζητούν βοήθεια. Εφόσον έμεινες πριν από ένα χρόνο φυσικά έγκυος, μπορεί να μη συντρέχει κάποιος λόγος αλλά δεν είναι κακό να κάνεις μια κουβέντα με έναν ειδικό για να σε κατευθύνει να κανεις ένα χρονοδιάγραμμα. Το διάστημα που προσπαθείς είναι πολύ λίγο αλλά δεδομένης της ΑΜΗ καλό είναι να έχεις στο μυαλό σου όλες τις πιθανότητες και να κινηθείς γρήγορα. Η ΑΜΗ μετά από μια ηλικία μπορεί να μειωθεί δραματικά απότομα. Αυτό δε σημαίνει τίποτα για την ποιότητα των ωαρίων βέβαια. Στο λέω γιατί και εμένα η ΑΜΗ μου είναι 0,4 και είμαι 33. Προσπαθούσαμε ένα χρόνο και μετά επισκεφτήκαμε ειδικό. Τα τεστ ωορρηξίας δε τα πολυπιστεύω αν με ρωτάς αλλά καλύτερα να το συζητήσεις με ένα γιατρό και απλά να κάνετε και οι 2 ένα προγεννητικό έλεγχο. Δεν είναι απαραίτητο πως θα σας πει απευθείας να πάτε σε IVF αλλά τουλάχιστον να ξέρετε τις επιλογές σας. Καλή επιτυχία εύχομαι.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό μακάρι να πιάνανε όλες οι γυναίκες από τον πρώτο μήνα που προσπαθούν για παιδί.ειναι πολύ νωρίς για να αγχώνεσαι τόσο πολύ από τον πρώτο μήνα με τεστ.πηγαινε καλύτερα σε έναν γυναικολόγο να σε παρακολουθεί να τον πεις το ιστορικό σου κ μετά αυτός θα σε κατευθύνει.αν θες πήγαινε κ κατευθείαν σε γιατρό υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...