Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή και σύντομα να δεις μια ζουμπουρλού χοριακή! Οι εμβρυομεταφορές με δωρεά, ήταν με την ίδια δότρια;

Ευχαριστώ!Ναι με την ίδια δότρια πήρα 4 βλαστοκυστες.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια καλημερα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες  οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σας είπα πιο παραπάνω μετά από παρακολούθηση του γιατρού βρήκαμε τις γόνιμες μέρες. Εγώ περιμένω περίοδο σε 5 μέρες αλλά έχει εδώ και μια βδομάδα έχω έντονη αναγούλα με μερικές φορές εμετό πολύ υπνηλία και κακή ψυχολογία Πιστεύετε ότι είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή πάλι το μυαλό μου?Και έχω και κάτι πονάκια σαν περίοδο. Είναι νωρισ Να κάνω τεστ ε?Στις δυο προηγουμενες το ένα βγήκε θετικό 2 μερες πριν την περίοδο και το άλλο 2 μερεσ Μετά.Συγνώμη αν σας κούρασα ευχαριστώ πολύ

Επεξεργάστηκαν by Ολγακι96

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...