Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Προωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια

lili87

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Προσπαθούμε για το δεύτερο παιδάκι μας με εξωσωματικη σε φυσικο κύκλο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Το πρώτο ήρθε φυσιολογικα. Ο γιατρός με έχει ενημερώσει ότι εχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια (37 ετών) και μετά από 4 ανεπιτυχεις προσπάθειες σε φυσικό κύκλο με ενημέρωσε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Σκεφτόμαστε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Έχετε κάποιον γιατρο να μου προτείνετε;ιδανικά να τα καταφέρατε μαζί του μετά από την ίδια διάγνωση με μένα. Περιοχή  Αθήνα.

Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, lili87 είπε:

Καλησπέρα σε όλους!

Προσπαθούμε για το δεύτερο παιδάκι μας με εξωσωματικη σε φυσικο κύκλο αλλά μέχρι στιγμής χωρίς επιτυχία. Το πρώτο ήρθε φυσιολογικα. Ο γιατρός με έχει ενημερώσει ότι εχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια (37 ετών) και μετά από 4 ανεπιτυχεις προσπάθειες σε φυσικό κύκλο με ενημέρωσε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Σκεφτόμαστε να πάρουμε μια δεύτερη γνώμη. Έχετε κάποιον γιατρο να μου προτείνετε;ιδανικά να τα καταφέρατε μαζί του μετά από την ίδια διάγνωση με μένα. Περιοχή  Αθήνα.

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Όταν έχεις  ΠΩΑ οι φυσικοί ενδείκνυνται...τι εννοείς ανεπιτυχώς? Θα μπορούσες να κάνεις κ prp με αμφίβολα  αποτελέσματα.. γτ να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες από τη στιγμή που έχεις ενα παιδάκι?

1 ώρα πρίν, lili87 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Καμία ωοληψια δεν προχώρησε σε βλαστοκυστη. Τί ειναι η prp?

Το θέμα των σπερματοζωαρίων το έχετε ψάξει; Για να φτάσει βλαστοκύστη πρέπει να είναι υγιές και το σπερματοζωάριο 

Είχαμε κάνει σπερμοδιαγραμμα και ήταν όλα οκ. Ο γιατρός μας είπε ότι είναι καθαρά από μένα και τα ωάρια. Για αυτό θέλουμε να πάρουμε και μια δεύτερη γνωμη. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι το προσπαθήσαμε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 20/12/2024 at 9:21 ΜΜ, lili87 είπε:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Καμία ωοληψια δεν προχώρησε σε βλαστοκυστη. Τί ειναι η prp?

Πήγαιναν 3η μέρα κ δεν προχώρησαν? Στο σπερμα  δεν υπάρχει μόνο υο σπερμα..υπάρχουν και πιο εξειδικευμένο εξετάσεις όπως dfi κλπ.. καλό είναι να είστε σίγουροι  ότι δεν συμβαίνει  κάτι  από εκεί..

Prp πειραματική μέθοδος αναζωογόνηση ωοθηκών..  με πολυ λίγα θετικά αποτελέσματα..και αρκετούς που δε συμφωνούν. .

Όταν λες ΠΩΑ αλήθεια..γτ? Εννοώ τι fsh κ τι αμη έχεις?

• Μου αρέσει 1

Η fsh είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 15. Έχει τύχει 1 φορά να μου βγει και 30 και άλλη φορά να έχω περίπου 10. ΑΜΗ δεν μου μετρούσε πότε. Αλλά μετρούσε και την Ε2

πρίν από 1 λεπτό , lili87 είπε:

Η fsh είναι κατά μέσο όρο γύρω στα 15. Έχει τύχει 1 φορά να μου βγει και 30 και άλλη φορά να έχω περίπου 10. ΑΜΗ δεν μου μετρούσε πότε. Αλλά μετρούσε και την Ε2

Κοίτα αν δεν έχεις οικονομικό φρένο το μόνο που μπορείς να κάνεις με αυτές τις εξετάσεις είναι ίσως ένα prp ωοθηκών να φτιάξεις αυστηρά την διατροφή σου να περνεις τις καλύτερες βιταμίνες Κ να συνεχίσεις να κάνεις φυσικούς κύκλους μηπως Κ συμβεί το επιθυμητό . 

Είναι καθαρά θέμα αντοχής οικονομικής δικής σου Κ ψυχολογικής στην ουσία απλά παίζεις με τις πιθανότητες . Ο γιατρός βασικά με αυτά που σου είπε από μια μεριά είναι τίμιος να ξέρεις δηλαδη θα μπορούσε να σου περνει όσα αντέξεις . Όχι ότι δεν έχεις πιθανότητες απλά παίζεις με αυτές.  

Ναι και εγώ πιστεύω ότι είναι τίμιος και έκανε ο,τι μπορούσε. Το μόνο που του προσάπτω είναι ότι ποτέ δεν μου πρότεινε την κατάψυξη ωαρίων και όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, μου λεγε έχεις χρόνο, θα τα καταφέρουμε ενώ κατι τέτοιο δεν ισχυε και έτσι  χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Μετά από τόσες προσπάθειες μου είπε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Άρα ή θα πρέπει να πάρω και άλλη γνώμη με αμφίβολο αποτέλεσμα ή να το πάρω απόφαση και να τα παρατήσω.. 

πρίν από 9 λεπτά , lili87 είπε:

Ναι και εγώ πιστεύω ότι είναι τίμιος και έκανε ο,τι μπορούσε. Το μόνο που του προσάπτω είναι ότι ποτέ δεν μου πρότεινε την κατάψυξη ωαρίων και όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, μου λεγε έχεις χρόνο, θα τα καταφέρουμε ενώ κατι τέτοιο δεν ισχυε και έτσι  χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Μετά από τόσες προσπάθειες μου είπε ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Άρα ή θα πρέπει να πάρω και άλλη γνώμη με αμφίβολο αποτέλεσμα ή να το πάρω απόφαση και να τα παρατήσω.. 

Καταψηξη ωαρίων ποτέ ? Γιατί καταψηξη ωαρίων αφού μπορούσες να καταψηξεις έμβρυα ? Με μπερδέψες ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Καταψηξη ωαρίων ποτέ ? Γιατί καταψηξη ωαρίων αφού μπορούσες να καταψηξεις έμβρυα ? Με μπερδέψες ? 

Εννοώ ότι όταν ήμουν πιο νέα και είχα καλύτερες τιμες, θα μπορούσε να μου προτείνει την κατάψυξη ωαρίων αφού μου πε ότι εχω ΠΩΑ. Δεν μου το πε ποτέ και δυστυχώς δεν το σκέφτηκα από μόνη μου. μπορει και να μη πετυχαινα τίποτα απλά θα ήξερα ότι τα έχω δοκιμάσει όλα. Μπορείς να καταψυξεις έμβρυα? Για να γίνει αυτό δεν πρέπει πρώτα να φτάσουν σε βλαστοκυστη? Είναι κάτι που δεν το καταφέραμε εκτός από 1 φορά αλλά δυστυχώς η κύηση ήταν παλινδρομη 

πρίν από 4 λεπτά , lili87 είπε:

Εννοώ ότι όταν ήμουν πιο νέα και είχα καλύτερες τιμες, θα μπορούσε να μου προτείνει την κατάψυξη ωαρίων αφού μου πε ότι εχω ΠΩΑ. Δεν μου το πε ποτέ και δυστυχώς δεν το σκέφτηκα από μόνη μου. μπορει και να μη πετυχαινα τίποτα απλά θα ήξερα ότι τα έχω δοκιμάσει όλα. Μπορείς να καταψυξεις έμβρυα? Για να γίνει αυτό δεν πρέπει πρώτα να φτάσουν σε βλαστοκυστη? Είναι κάτι που δεν το καταφέραμε εκτός από 1 φορά αλλά δυστυχώς η κύηση ήταν παλινδρομη 

Απτήν στιγμή που υπήρχε σύντροφος φυσικά Κ έμβρυα έπρεπε να καταψηξεις ... Δεν χρειάζετε να φτάσουν βλαστοκυστη για να μπουν καταψηξη... Η καταψηξη ωαρίων είναι αμφίβολη Κ πρέπει να καταψηξεις πάνω από 10 Κ με καλές εξετάσεις για να πεις ότι θα σου χρησιμεύσουν Κ θα έχουν αποτέλεσμα. 

πρίν από 2 λεπτά , lili87 είπε:

Ναι δεν το γνώριζα και δεν με ενημέρωσε ποτέ για κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι τώρα τί κάνουμε.. 

Μήπως επειδή προσπαθούσες για το δεύτερο δεν είχατε συζητήσει όλες τις εναλλακτικές? 

Πριν πόσα χρόνια εννοείς ότι δεν σε ενημέρωσε? 

Όταν ήμουν 32 έκανα το πρώτο φυσιολογικα και εύκολα. Τότε μου πε ότι εχω ΠΩΑ και να μη καθυστερήσω το 2ομ αλλά δεν μου εξήγησε περισσότερα και ούτε μου πρότεινε κάτι διαφορετικό. Ίσως φταίω και γω που δεν το έψαξα περισσότερο. Πλέον στα 35 ξεκινω για το 2ο (οχι νωρίτερα λογω προβλήματος υγειας) όπου μου λέει ότι εχω χρόνο και να το πάμε χαλαρά. Το επόμενο έτος ξεκινάμε τους φυσικούς κύκλους χωρίς επιτυχία και πλέον φτάνουμε στο ότι δεν γίνεται κάτι άλλο. Μπορεί όντως να μη γίνεται κάτι άλλο και να πρέπει να το αποδεχτώ. Αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι χειρίστηκε όλη την κατάσταση σωστά εξαρχής και τώρα μου έχει πέσει βαρυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...