Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με κλομιφεινη . Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες  οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σας είπα πιο παραπάνω μετά από παρακολούθηση του γιατρού βρήκαμε τις γόνιμες μέρες. Εγώ περιμένω περίοδο σε οχτώ μέρες αλλά έχει εδώ και μια βδομάδα έχω έντονη αναγούλα με μερικές φορές εμετό πολύ υπνηλία και κακή ψυχολογία Πιστεύετε ότι είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή πάλι το μυαλό μου?Και έχω και κάτι πονάκια σαν περίοδο. Συγνώμη αν σας κούρασα ευχαριστώ πολύ

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ολγακι96 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.Ειμαι Καινούργια στο φορούμ. Αλλά σας Παρακολουθώ καιρό. Ήθελα να σας κάνω και εγώ μία ερώτηση με το σύζυγό μου προσπαθούμε για μωράκι είχα δύο παλινδρόμες κύησης. Έχουμε κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα μας είπαν τυχαίο γεγονός. Από το Φεβρουάριο που είχα την τελευταία μου απόξυση δεν είχα σωστή περίοδο Με αποτέλεσμα να μην έχω και ωορρηξία. Αυτό τον μήνα έκανα θεραπεία με προγεστερόνη. Μετά από παρακολούθηση του γιατρού είδε ότι έκανα ωρεξια τελικά και είχαμε ελεύθερες επαφές στις γόνιμες μέρες που μας είπε ο γυναικολόγος. Τελευταία περίοδο Είχα 26 Νοεμβρίου. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες  οπότε δεν έχω σταθερό κύκλο και όπως σας είπα πιο παραπάνω μετά από παρακολούθηση του γιατρού βρήκαμε τις γόνιμες μέρες. Εγώ περιμένω περίοδο σε οχτώ μέρες αλλά έχει εδώ και μια βδομάδα έχω έντονη αναγούλα με μερικές φορές εμετό πολύ υπνηλία και κακή ψυχολογία Πιστεύετε ότι είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης ή πάλι το μυαλό μου?Και έχω και κάτι πονάκια σαν περίοδο. Συγνώμη αν σας κούρασα ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα,

Τα συμπτώματα αυτά στην εγκυμοσύνη εμφανίζονται μετά την 6η εβδομάδα συνήθως. Αν κάνεις θεραπεία με προγεστερόνη, είναι συμπτώματα προγεστερόνης. Δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορεί να είναι και σύμπτωμα εγκυμοσύνης.  Τι συμπτώματα είχες όταν είχες μείνει έγκυος; 

Επίσης, το μυαλό δυστυχώς μας κάνει να νιώθουμε πολλά. Στα λέω εγώ που έκανα εξωσωματική. 

πρίν από 1 λεπτό , Ολγακι96 είπε:

Αυτή την στιγμή δεν κάνω θεραπεία έχει τελειώσει.Τα ίδια είχα 

Τότε ίσως να είσαι ποιο ευαίσθητη στις ορμόνες και να αντιδράει ο οργανισμός σου γρηγορότερα. 

Περιμένουμε ευχάριστα νέα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τότε ίσως να είσαι ποιο ευαίσθητη στις ορμόνες και να αντιδράει ο οργανισμός σου γρηγορότερα. 

Περιμένουμε ευχάριστα νέα. 

Ευχαριστώ πολύ.Μακαρι να είναι ευχάριστα.Και εσυ ότι αγαπάς 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

8 μέρες πριν την περίοδο; Ναι 

αν υπολογίσουμε ότι έκανες ωορρηξία πριν 5-6 μέρες. Η περίοδος έρχεται 14 μέρες -+2. Οπότε αν υποθέσουμε ότι έκανες ωορρηξία 6 μέρες πριν, σήμερα προσπαθεί να εμφυτευθεί το έμβρυο. 5 μέρες θέλει να γίνει βραστομυστη και να φτάσει στην μήτρα και να εμφυτευτεί, στο ενδομήτριο για την ακρίβεια. 

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια !! Προσπαθούμε για παιδάκι .. ο κύκλος μου είναι στις 32-33 ημέρες.. με βάση τα τεστ ωορρηξίας είχα ωορρηξία 07/01 βράδυ.. ήταν η 19η ημέρα κύκλου.. είχαμε επαφές 16η,17η και 18η ημέρα του κύκλου βράδυ πάντα.. την παρασκευή 22η ημέρα του κύκλου και 3 ημέρες μετά την ωορρηξία ξύπνησα με πόνο στο δεξί στήθος είχε πρηστεί και το ένιωθα πολύ βαρύ.. είχα όλη μέρα πόνο στη κοιλιά χαμηλά και ειδικά παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου δηλαδή 3η προς 4η ημέρα μετά την ωορρηξία ξύπνησα από πόνο .. ένιωθα λες και θα αδιαθετήσω ότι θα σηκωθώ και θα δω αίμα περιόδου.. γενικά πονάω πολύ κατά την περίοδο.. έκτοτε το Σαβκο πέρασε χωρίς με πόνο αραιά και που.. και μετά τίποτα… ακόμα και το στήθος μου έχει ηρεμήσει.. πονάει αρκετά αλλά όχι όπως εκείνη την ημέρα 

δεν τη παλεύω μέχρι την άλλη τρίτη που περιμένω περίοδο για να κάνω τεστ… αλλά μου φαίνεται τόσο περίεργο.. λέτε να έχω ελπίδες ; Μου φαίνεται νωρίς να έγινε εμφύτευση 4η ημέρα μετά την ωορρηξία 

πρίν από 1 λεπτό , Myrto24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Προσπαθούμε για παιδάκι .. ο κύκλος μου είναι στις 32-33 ημέρες.. με βάση τα τεστ ωορρηξίας είχα ωορρηξία 07/01 βράδυ.. ήταν η 19η ημέρα κύκλου.. είχαμε επαφές 16η,17η και 18η ημέρα του κύκλου βράδυ πάντα.. την παρασκευή 22η ημέρα του κύκλου και 3 ημέρες μετά την ωορρηξία ξύπνησα με πόνο στο δεξί στήθος είχε πρηστεί και το ένιωθα πολύ βαρύ.. είχα όλη μέρα πόνο στη κοιλιά χαμηλά και ειδικά παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου δηλαδή 3η προς 4η ημέρα μετά την ωορρηξία ξύπνησα από πόνο .. ένιωθα λες και θα αδιαθετήσω ότι θα σηκωθώ και θα δω αίμα περιόδου.. γενικά πονάω πολύ κατά την περίοδο.. έκτοτε το Σαβκο πέρασε χωρίς με πόνο αραιά και που.. και μετά τίποτα… ακόμα και το στήθος μου έχει ηρεμήσει.. 

δεν τη παλεύω μέχρι την άλλη τρίτη που περιμένω περίοδο για να κάνω τεστ… αλλά μου φαίνεται τόσο περίεργο.. λέτε να έχω ελπίδες ; Μου φαίνεται νωρίς να έγινε εμφύτευση 4η ημέρα μετά την ωορρηξία 

Επαφές μετά το θετικό τεστ ωορηξιας δεν είχες ?

Αν δεν είχες μετά το θετικό τεστ επαφές οι πόνοι αυτοί πολύ πιθανό να ήταν Κ η ωορρηξία σου . Συνήθως η ωορρηξία συμβαίνει 48 ώρες μετά το θετικό τεστ 

Διαφημίσεις

Το τεστ βγήκε θετικό την 18η ημέρα το μεσημέρι και είχαμε επαφή την ίδια μέρα το βράδυ αργά. Την επόμενη δεν είχαμε επαφή όχι. Την ωορρηξία μου την ένιωσα έγινε την επόμενη ημέρα 19η κύκλου το βράδυ είχα ελαφρύ πόνο αριστερά από το μεσημέρι που έγινε πιο έντονος το βραδάκι !

πρίν από 1 λεπτό , Myrto24 είπε:

Το τεστ βγήκε θετικό την 18η ημέρα το μεσημέρι και είχαμε επαφή την ίδια μέρα το βράδυ αργά. Την επόμενη δεν είχαμε επαφή όχι. Την ωορρηξία μου την ένιωσα έγινε την επόμενη ημέρα 19η κύκλου το βράδυ είχα ελαφρύ πόνο αριστερά από το μεσημέρι που έγινε πιο έντονος το βραδάκι !

Έχεις πιθανότητες αλλά εντάξει αυτά τα πονακια δεν είναι Κ ενδεικτικά . Οπότε κάνε υπομονή λίγες μέρες μείνανε ακόμα ... Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Myrto24 είπε:

Λογικά είναι νωρίς να έχεις πόνους εμφύτευσης κλπ …κάποιες φορές και ο οργανισμός τρελαίνεται από τις ελεύθερες επαφές να ξέρεις ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις ελεύθερα …πάντως συμπάσχω είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με διαφορά λίγων ημερών περιμένω την ωορρηξία μου!ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

aDqFp2.png

πρίν από 29 λεπτά , Pepi88 είπε:

Λογικά είναι νωρίς να έχεις πόνους εμφύτευσης κλπ …κάποιες φορές και ο οργανισμός τρελαίνεται από τις ελεύθερες επαφές να ξέρεις ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που κάνεις ελεύθερα …πάντως συμπάσχω είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με διαφορά λίγων ημερών περιμένω την ωορρηξία μου!ελπίζω να μας πάνε όλα καλά !

Έχουμε πολύ καιρό με ελεύθερες επαφές αλλά βρέθηκαν πολλά εμπόδια που δεν το κατέστησαν δυνατό… πάει κοντά ένας χρόνο.. με κάποιες διακοπές.. ουσιαστικά τώρα αυτό το μήνα έχουν στρώσει όλα τα θέματα υγείας.. και κάπως να πεις αυτή η δυο εβδομάδες αναμονή είναι απάλευτη .. σου εύχομαι το καλύτερο !!! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Myrto24 είπε:

Έχουμε πολύ καιρό με ελεύθερες επαφές αλλά βρέθηκαν πολλά εμπόδια που δεν το κατέστησαν δυνατό… πάει κοντά ένας χρόνο.. με κάποιες διακοπές.. ουσιαστικά τώρα αυτό το μήνα έχουν στρώσει όλα τα θέματα υγείας.. και κάπως να πεις αυτή η δυο εβδομάδες αναμονή είναι απάλευτη .. σου εύχομαι το καλύτερο !!! 

Πάντα αυτή η αναμονή είναι το πιο δύσκολο !!!αν δεν είναι οι πρώτες επαφές τότε μπορεί να είναι όντως σημάδι για κάτι διαφορετικό που στο εύχομαι !!όπως και να έχει υπομονή λίγες μέρες και θα μάθεις !το 25 να είναι γουρλίδικο για όλες μας !

• Καλή τύχη! 1

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...