Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Πάντως αν πονάς καλό είναι να μην κουράζεσε επιδινωνεται με την κούραση η μήτρα κάνει περισσότερες συσπάσεις .

Σπίτι δε κάνω τίποτα, έχει έρθει η πεθερά μου αυτή τη βδομάδα και μας βοηθάει. Έμεινα εκτός γραφείου 4 ημέρες, δε μπορώ να μείνω άλλο δυστυχώς.  Αλλά οκ είναι καθιστική δουλειά ευτυχώς, μόνο που οδηγώ ώρα για να φτάσω.

Ανεπάρκεια υπόφυσης και εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Καλησπέρα, σε μικρή ηλικία είχα κύστη στην υπόφυση οπότε έκανα χειρουργείο κρανιοφαρυγγείωμα. Από τότε πήρα κορτιζόνη, αυξητική ορμόνη κ.ά. Από τα 18 μου λαμβάνω ορμονική υποκατάσταση καθώς δεν έχω δικό μου κύκλο. Τώρα στα 35 μπαίνω σε πρόωρη εμμηνόπαυση. Όπως μου είπαν οι γυναικολόγοι που έχω επισκεφθεί μόνο με εξωσωματική με δανεικά ωάρια μπορώ να κάνω παιδί. Βέβαια παρόλο που θα γίνει με δανεικά η ηλικία και πάλι παίζει ρόλο καθώς και τα λίγα αυτά οιστρογονα που παράγω μειώνονται. Υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα που να έχει παρόμοια εμπειρία;

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Χελωνάκι είπε:

Καλησπέρα, σε μικρή ηλικία είχα κύστη στην υπόφυση οπότε έκανα χειρουργείο κρανιοφαρυγγείωμα. Από τότε πήρα κορτιζόνη, αυξητική ορμόνη κ.ά. Από τα 18 μου λαμβάνω ορμονική υποκατάσταση καθώς δεν έχω δικό μου κύκλο. Τώρα στα 35 μπαίνω σε πρόωρη εμμηνόπαυση. Όπως μου είπαν οι γυναικολόγοι που έχω επισκεφθεί μόνο με εξωσωματική με δανεικά ωάρια μπορώ να κάνω παιδί. Βέβαια παρόλο που θα γίνει με δανεικά η ηλικία και πάλι παίζει ρόλο καθώς και τα λίγα αυτά οιστρογονα που παράγω μειώνονται. Υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα που να έχει παρόμοια εμπειρία;

Just now, Γοργονα είπε:

Γεια σου χελωνακι. Και εγώ έχω υποφυσιακη ανεπάρκεια λόγω αδενοματος. Και έχω μπει πρόωρα στην εμμηνόπαυση. 22ετων και δεν δημιουργώ ωάρια. Παίρνω υδροκορτιζόνη κ Τ4. Δεν μπορώ ν μείνω έγκυος φυσικά. Μόνο με εξωσωματική με δανεικά.  Αλλά τώρα κοιτάω ν κάνω μια θεραπεία με prp που ίσως έχω καλά αποτελέσματα. Το ψάχνω. Κοίταξε το. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...