Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκα σήμερα για ένα καφέ. Αλλά πραγματικά νιώθω πως θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό. Το ένιωθε καμιά κοπέλα αυτό και αδιαθέτησε παρόλα τα φάρμακα;

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

Εκδρομή χωρίς το παιδι

Recommended Posts

Καλησπέρα έχω μια μικρούλα 17 μηνων 

Γενικά επειδή δεν δουλεύω δεν την έχω αφήσει πολλές φορές αντε το πολύ 5 στο σύνολο παντού την παρνουμε μαζί 

Την Κυριακή είχαμε πει να πάμε μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη και σκεφτήκαμε να πάμε οι 2 μας σαν ζευγάρι γιατί έχουμε αρκετό καιρό να κάνουμε κάτι τέτοιο 

Γενικά δεν κάνουμε πράγματα μόνοι μας 

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολλές τύψεις που ίσως δεν την πάρουμε μαζί και όλο με κάνει να νιώθω περίεργα ότι δεν είμαι καλή 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Emmy30 είπε:

Καλησπέρα έχω μια μικρούλα 17 μηνων 

Γενικά επειδή δεν δουλεύω δεν την έχω αφήσει πολλές φορές αντε το πολύ 5 στο σύνολο παντού την παρνουμε μαζί 

Την Κυριακή είχαμε πει να πάμε μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη και σκεφτήκαμε να πάμε οι 2 μας σαν ζευγάρι γιατί έχουμε αρκετό καιρό να κάνουμε κάτι τέτοιο 

Γενικά δεν κάνουμε πράγματα μόνοι μας 

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω πολλές τύψεις που ίσως δεν την πάρουμε μαζί και όλο με κάνει να νιώθω περίεργα ότι δεν είμαι καλή 

Να πάτε Κ να περάσετε καλά. Το παιδάκι σας θα περάσει σούπερ Κ αυτό ίσα ίσα Κ αυτό διακοπές θα κάνει ! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...