Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Τι να σου πω όποιον γιατρό είχα ρωτήσει ήταν θετικός στο νανπροχψρησω γιατί ήταν τριζωνικο και όλα τα άλλα ήταν μια χαρά, θα το ψάξω περισσότερο 

Δες το λίγο εσύ θα αποφασίσεις μακάρι αυτή τη φορά να είναι πιο παχύ.την πρώτη φορά πόση προγεστερόνη επερνες ;

2η σπερματεγχυση..άξιζει;

ΔΗΜΗΤΡΙΑ

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, x_chrysa είπε:

Καλησπέρα σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Η αλήθεια λόγω προβλήματος με μια σάλπιγγα που έχω ξέρω ότι έχω λίγες πιθανότητες. Ωστόσο θέλω να ελπίζω ότι θα ναι τυχερό για να αποφύγω την άλλη διαδικασία που είναι η εξωσωματική. 

Καλή επιτυχία σου εύχομαι κ εγώ δυο που έκανα ήξερα πολύ καλά τα ποσοστά χωρίς να έχουμε κανένα (πρόβλημα )ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου.μην φοβάσαι τπτ αν δε πετύχει πάρε μια βαθιά ανάσα κ πήγαινε για ivf θετική ψυχολογία κ καλό γιατρό πρέπει να έχεις .

Διαφημίσεις

Εγω εκανα και μια δεύτερη αλλα παλι τίποτα...οποτε μπήκα στη διαδικασία της εξωσωματικής..ήδη μαζεύω τα χαρτιά και βλέπουμε...ελπιζω και εύχομαι σε σένα να πιάσει.. καλη επιτυχία!!

• Καλή τύχη! 1

Σας ευχαριστώ πολύ. Και σε σας εύχομαι να έχετε το πολυπόθητο αποτέλεσμα !! Εχω ακούσει περίπτωση που έπιασε με την πρώτη δεν γνωρίζω τι πρόβλημα υπήρχε βέβαια. Ωστόσο πάντα ελπίζουμε 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...