Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκα σήμερα για ένα καφέ. Αλλά πραγματικά νιώθω πως θα αδιαθετήσω από λεπτό σε λεπτό. Το ένιωθε καμιά κοπέλα αυτό και αδιαθέτησε παρόλα τα φάρμακα;

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

2η σπερματεγχυση..άξιζει;

Recommended Posts

Εν ταχει να σας πω το ιστορικό μου...ειμαστε 31 κ εγω και κ ο συζυγος...προσπαθούμε ήδη 2μιση χρόνια χωρίς αποτέλεσμα για εγκυμοσυνη..κάναμε όλες τις εξετάσεις εμενα βγήκαν όλες καλές και στο σύζυγο βρήκαν ένα μικρό θέμα με την κινητικότητα...στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα που κάναμε για την σπερματεγχυση τα πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα μετα και την λήψη βιταμινών...η κινητικότητα από 48 πήγε στο 61%....κάναμε την διαδικασία σε φυσικό κυκλο γτ ο γιατρός μ θεωρεί άσκοπο να παρω φάρμακα εφ όσον δεν εχω πολυκυστικες..έκανα ενεση μόνο οβιτρελ και 37 ώρες μετά μ έκανε την έγχυση.. .οταν μου έκανε την σπερματεγχυση μου ανέφερε βέβαια πως βλεπει μια οπισθια κλίση του τραχήλου που θα μπορούσε ίσως να δυσκολεύει την γονιμοποίηση...παρ ολ αυτά και ενώ μ ειπε μετά από 14 μερες να περιμένω να αδιαθετησω εγω αδιαθετησα στις 13...τον κάλεσα γτ υπέθεσα πως έχασε την μέρα της ωορρηξιας και μ ειπε πως αποκλείεται γτ το ωαριο ήταν 18-19 χιλιοστά και ειναι αδύνατον να σπάσει σε αυτο το μέγεθος κ οτι κατα πάσα πιθανότητα ήταν βιοχημικη κύηση....τωρα σκέφτομαι να ξαναδοκιμασουμε αυτόν τον μήνα αλλα σκέφτομαι μήπως είναι άδικος κόπος...είτε λόγω σπερμοδιαγραμματος γτ δεν ξερω αν το 61% (με πρόσθια και οπισθια μαζί κίνηση) είναι καλό και δεύτερον αν όντως έχασε την ωορρηξια και ξανασυμβεί; είχε κάποια από εσας παρόμοια περίπτωση και πέτυχε εγκυμοσυνη; συγνωμη για το μεγάλο κείμενο...

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , ΔΗΜΗΤΡΙΑ είπε:

Εν ταχει να σας πω το ιστορικό μου...ειμαστε 31 κ εγω και κ ο συζυγος...προσπαθούμε ήδη 2μιση χρόνια χωρίς αποτέλεσμα για εγκυμοσυνη..κάναμε όλες τις εξετάσεις εμενα βγήκαν όλες καλές και στο σύζυγο βρήκαν ένα μικρό θέμα με την κινητικότητα...στο δεύτερο σπερμοδιαγραμμα που κάναμε για την σπερματεγχυση τα πράγματα ήταν ελαφρώς καλύτερα μετα και την λήψη βιταμινών...η κινητικότητα από 48 πήγε στο 61%....κάναμε την διαδικασία σε φυσικό κυκλο γτ ο γιατρός μ θεωρεί άσκοπο να παρω φάρμακα εφ όσον δεν εχω πολυκυστικες..έκανα ενεση μόνο οβιτρελ και 37 ώρες μετά μ έκανε την έγχυση.. .οταν μου έκανε την σπερματεγχυση μου ανέφερε βέβαια πως βλεπει μια οπισθια κλίση του τραχήλου που θα μπορούσε ίσως να δυσκολεύει την γονιμοποίηση...παρ ολ αυτά και ενώ μ ειπε μετά από 14 μερες να περιμένω να αδιαθετησω εγω αδιαθετησα στις 13...τον κάλεσα γτ υπέθεσα πως έχασε την μέρα της ωορρηξιας και μ ειπε πως αποκλείεται γτ το ωαριο ήταν 18-19 χιλιοστά και ειναι αδύνατον να σπάσει σε αυτο το μέγεθος κ οτι κατα πάσα πιθανότητα ήταν βιοχημικη κύηση....τωρα σκέφτομαι να ξαναδοκιμασουμε αυτόν τον μήνα αλλα σκέφτομαι μήπως είναι άδικος κόπος...είτε λόγω σπερμοδιαγραμματος γτ δεν ξερω αν το 61% (με πρόσθια και οπισθια μαζί κίνηση) είναι καλό και δεύτερον αν όντως έχασε την ωορρηξια και ξανασυμβεί; είχε κάποια από εσας παρόμοια περίπτωση και πέτυχε εγκυμοσυνη; συγνωμη για το μεγάλο κείμενο...

Η σπερματενχηνση γενικότερα έχει πολύ μικρά ποσοστά επιτυχίας Κ συνήθως πετυχαίνει μόνο σε κοπέλες που έχουν προβλήματα με την ωορρηξία Κ όχι σε άλλα προβληματα υπογονιμότητας . 

Πριν την σπερματενχηνση δεν σου έκανε έναν υπέρυχο? Θα μπορούσε να είχατε κάνει υπέρηχο να είστε σίγουροι Κ για την ωορρηξία. Τώρα αυτό που σου είπε για βιοχημική ήταν τελείως άκυρο Κ εντελώς αβάσιμο. 

Γενικά δεν είναι άδικος κόπος είναι απλά μια προσπάθεια πες ότι προσπαθήσατε φυσιολογικά άλλη μια φορά Κ αφού δεν σας κηνηγαει ο χρόνος δεν έχετε να χάσετε Κ πολλά . 

Αν αποτύχει όμως ακόμα μια φορά μην ξανακάνεις άλλη προσπάθεια Κ πήγαινε απευθείας για εξωσωματική χωρίς χάσιμο χρόνου. Επίσης διεύρυνε λίγο Κ τις εξετάσεις σας 

πρίν από 35 λεπτά , ΔΗΜΗΤΡΙΑ είπε:

Καλησπέρα! Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά και από γυναικολόγους έχω ακούσει, ότι η σπερματεγχυση, και χωρίς φάρμακα μάλιστα, έχει ελάχιστα ποσοστά επιτυχίας, ίσως λίγο υψηλότερα από την φυσική σύλληψη με παρακολούθηση ωορρηξίας. Και γενικά και εδώ μέσα αν δεις, δε νομίζω ότι θα βρεις επιτυχία.. είναι βέβαια σαφώς οικονομικότερη λύση από οτιδήποτε άλλο, οπότε με αυτή την έννοια, τι να πω, μπορεί και να είσαι τυχερή.. σίγουρα η ηλικία σου και οι καλές εξετάσεις είναι σύμμαχος. Να σου πω την αλήθεια, περισσότερα παραδείγματα έχω νεαρών ζευγαριών, που πέτυχαν εγκυμοσύνη με φυσική σύλληψη μετά από 3-4 χρόνια προσπαθειών, πάρα με σπερματεγχυση..Όπως και να έχει, εξάντλησε ο,τι εξετάσεις μπορείς να κάνεις κι εσύ και ο σύζυγος, γιατί έχουν μια τάση οι γυναικολόγοι αναπαραγωγής να ξεπετάνε λίγο τον αντρικό παράγοντα. Καλή επιτυχία ο,τι και αν αποφασίσετε!

• Μου αρέσει 1

Εμεις παντως που ειχαμε θεμα με την κινητικοτητα και με πολυ καλη εικονα δικια μου δεν ειχαμε θετικο αποτελεσμα με την σπερματεγχυση και προχωρησαμε με εξωσωματικη. Και ο γυναικολογος μου ηθελε να μας αφησει να παρουμε εμεις την τελικη αποφαση αλλα καταλαβα απο αυτα που μας ειπε οτι θα ηταν αδικος κοπος να προσπαθησουμε ξανα ετσι. Ο,τι και αποφασισετε καλη επιτυχια ευχομαι και συντομα με ενα μωρακι! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...