Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , amelena είπε:

Δε νομίζω οτι θα έρθει περίοδος όσο παίρνεις τα φάρμακα. Καμία φορά να ξέρεις  είναι καλό σημάδι να νιώθεις λες και θα αδιαθετήσεις. Εγώ είχα τα ίδια συμπτώματα με αυτά της περιόδου και τελικά το αποτέλεσμα ήταν θετικό ! Δυσκολο το ξέρω αλλά κάνε  υπομονή μερικές μερούλες. Ποτε πας για χοριακη ;

Καλημέρα ! Το Σάββατο πάω. Απλά είναι πολύ μεγάλη σύμπτωση να έχω κράμπες περιόδου τη μέρα που θα αδιαθετούσα σε ένα κανονικό κύκλο.

πρίν από 12 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημερααααα ,ηρέμησε κορίτσι μου όλα στο μυαλό ειναι

Καλημερααα! Ήρεμη είμαι. Απλά όσο και να το κάνεις, έχοντας κράμπες περίοδου όλο το βράδυ  τη μέρα που υποτίθεται θα αδιαθετούσες, δεν είναι πολύ καλό σημάδι. 

Αποθυλασμος

Xristina96

Recommended Posts

πρίν από 40 λεπτά , vikib είπε:

ακριβως οπως ειπε η ενδοκρινολογος,αν σε ενοχλει θα βγαλεις λιγο,τοσο οσο ωστε να μην ενοχλει.αν βγαζεις μεχρι να αδειασει αυξανεις την παραγωγη σου

το γαλα αυτο θα απορροφηθει,ναι

θηλασα 2χρ,σταματησα 3μ,γεννησα το δευτερο,θηλασε 2,5χρ σταματησα κ δ πειραξα ποτε στηθος.καποια στιγμη σταματησε να βγαζει ακομη κ αν το ζουληξα,δ ξερω ποτε μπορει να εγινε,σιγουρα μετα τον χρονο.μεχρι τωρα ποτε δ ειχα καποιο θεμα,κ εχω κανει κ υπερηχο,κ μαστογραφια(οχι κοντα στο θηλασμο),δ υπηρξε ποτε κτ

ναι το dostinex για σενα ειναι αγωγη για αλλο θεμα,ασχετως θηλασμου.για αποθηλασμο ηθελα μονο να πω οτι δ ειναι απαραιτητο

Ναι το ξέρω. Αυτο διαβάζω μέρες τώρα. Αλλά ναι, δυστυχώς είμαι πολύ ευαίσθητη με τις ορμόνες γενικά. Προλακτινη και προγεστερόνη δουλεύουν ανάποδα. 
σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! 

πρίν από 18 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλησπέρα! Εγώ δεν θήλαζα πολύ και διέκοψα χωρίς χάπι μόνη μου. Ακόμη κι εμένα όμως κάποιο διάστημα με πονούσαν και ένιωθα κόμπους. Ζεστό μπάνιο και λίγες μαλαξεις έκανα. Καλά μετά ήταν άδεια και πεσμένα, ένα χαλι. λίγο γέμισαν μετά από λίγους μήνες αλλά η κάθοδος δεν έστρωσε. 

Αυτό έκανα σήμερα και νιώθω καλύτερα. Θα δω πως θα πάει. Εγώ το πήρα απόφαση . Να ξέρετε πέφτει λόγω βάρους στην εγκυμοσύνη. Ανάλογα με το γονίδιο σου κάποιες επανέρχονται άλλες όχι. Σιγά το πράγμα! Προσωπικά θα δω αν καταφέρω να κάνω άλλο ένα παιδάκι και μετά αν μου ρίχνει την ψυχολογία τόσο πολύ θα κάνω ανόρθωση σίγουρα! 😂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα , 
Χρειάζομαι την βοήθεια σας. 
 Για λόγους υγείας έπρεπε να αποθυλασω απότομα. Δόξα το θεό, το παιδάκι μου το πήρε πολύ ήρεμα και δεν ζήσαμε δράματα. Πήρα χθες το πρώτο χάπι dostinex και σήμερα πήρα το δεύτερο και τελευταίο. Το πρόβλημα μου είναι ότι η ενδοκρινολόγος και οι περισσότερες γυναίκες στον κύκλο μου δεν πάτησαν το στήθος για να το αδειάζουν. Με τις μέρες έφυγε το γάλα μόνο του. Η μαία του γυναικολόγου μου όμως με μπέρδεψε γιατί μου είπε ότι πρέπει να το αδειάζω αν 3 ώρες με ζεστές κομπρέσες, αλλα να μην πειράζω τις θηλές γιατί στις θηλές γίνεται η προσφορά και η ζήτηση. Έχω μπερδευτεί και φοβάμαι μην πάθω μαστίτιδα. Το στήθος το πάτησα εχθές και πάλι είναι πέτρα. 
Το παιδί μου είναι 16 μηνών. Είχαμε κατά βάση μόνο βραδινούς θηλασμούς. 

Καλησπέρα! Εγώ έκανα κυρίως αντλήσεις και λιγότερο θηλασμούς . Όταν έπρεπε να κόψω το γάλα, πήρα κι εγώ dostinex δύο μέρες και η οδηγία της μαίας ήταν να αδειάσω καλά το στήθος με το θηλαστρο πριν πάρω το πρώτο χάπι, και αν το νοιώσω να γεμίζει να ξανακάνω άντληση. Νομίζω χρειάστηκε να κάνω 2 η 3 αυτές τις δύο μέρες και ξεμπερδεψα εντελώς. Αν νιώθεις το στήθος σου κάπως ή ακόμα περισσότερο αν βλέπεις αλλαγές στην μορφή του, ας το πούμε έτσι, καλύτερα να ζητήσεις διευκρινίσεις πάντως..

πρίν από 32 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! Εγώ έκανα κυρίως αντλήσεις και λιγότερο θηλασμούς . Όταν έπρεπε να κόψω το γάλα, πήρα κι εγώ dostinex δύο μέρες και η οδηγία της μαίας ήταν να αδειάσω καλά το στήθος με το θηλαστρο πριν πάρω το πρώτο χάπι, και αν το νοιώσω να γεμίζει να ξανακάνω άντληση. Νομίζω χρειάστηκε να κάνω 2 η 3 αυτές τις δύο μέρες και ξεμπερδεψα εντελώς. Αν νιώθεις το στήθος σου κάπως ή ακόμα περισσότερο αν βλέπεις αλλαγές στην μορφή του, ας το πούμε έτσι, καλύτερα να ζητήσεις διευκρινίσεις πάντως..

Πριν λίγο μίλησα με παιδίατρο που είναι και σύμβουλος μου είπε να μην το πειράξω και ότι το γάλα θα απορροφηθεί. Είναι γεμάτα απλά τώρα έχω στο ένα καρούμπαλο . Σήμερα είναι καλύτερα από χθες. Έκανα μαλάξεις και δεν έβγαλα σταγόνα. Θα δω και αυριο πως θα πάει. Σε ευχαριστώ πολύ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πριν λίγο μίλησα με παιδίατρο που είναι και σύμβουλος μου είπε να μην το πειράξω και ότι το γάλα θα απορροφηθεί. Είναι γεμάτα απλά τώρα έχω στο ένα καρούμπαλο . Σήμερα είναι καλύτερα από χθες. Έκανα μαλάξεις και δεν έβγαλα σταγόνα. Θα δω και αυριο πως θα πάει. Σε ευχαριστώ πολύ 

Γενικά μην ανχωνεσε η μαστίτιδα συμβαίνει συνήθως στις αρχές του θηλασμού που υπάρχει υπερπαραγωγή Κ γενικά ο οργανισμός δεν ξέρει τι γάλα να παράξει Κ πώς να αποβάλει το οεεισευουμενο. Εγώ γυναίκα να πάθει μαστίτιδα μετά από δύο χρόνια θηλασμού δεν έχω ακούσει ποτέ 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, linaa είπε:

Γενικά μην ανχωνεσε η μαστίτιδα συμβαίνει συνήθως στις αρχές του θηλασμού που υπάρχει υπερπαραγωγή Κ γενικά ο οργανισμός δεν ξέρει τι γάλα να παράξει Κ πώς να αποβάλει το οεεισευουμενο. Εγώ γυναίκα να πάθει μαστίτιδα μετά από δύο χρόνια θηλασμού δεν έχω ακούσει ποτέ 

Ούτε εγώ αλλά όταν σου το λέει μαία, αναθεωρείς. Αλλά τελικά κάποιες φορές οι εμπειρίες είναι ποιο έγκυρες από τα βιβλία. 

Διαφημίσεις

Just now, Xristina96 είπε:

Ούτε εγώ αλλά όταν σου το λέει μαία, αναθεωρείς. Αλλά τελικά κάποιες φορές οι εμπειρίες είναι ποιο έγκυρες από τα βιβλία. 

Καλά η μαία μπορεί να μην έδωσε καν σημασία πια είσαι πόσες φορές θηλάζεις Κ πόσο χρονών είναι το παιδί Κ να σου είπε απλά την γενική οδηγία που δίνετε στις αρχές του θηλασμού για να σταματήσεις 

Ειδικά άμα μιλήσατε Κ στο τηλέφωνο ένα πρωτόκολλο διάβασε Κ στο είπε 

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Καλά η μαία μπορεί να μην έδωσε καν σημασία πια είσαι πόσες φορές θηλάζεις Κ πόσο χρονών είναι το παιδί Κ να σου είπε απλά την γενική οδηγία που δίνετε στις αρχές του θηλασμού για να σταματήσεις 

Ειδικά άμα μιλήσατε Κ στο τηλέφωνο ένα πρωτόκολλο διάβασε Κ στο είπε 

Με απογοητεύει αυτό γιατί έστειλα email στον γυναικολόγο μου - εξωσωματικό μου και μετά από ωρες με κάλεσε η μαία του. Και της ανέλυσα όλα αυτά και πάλι έδωσε αυτές τις οδηγίες. Και μάλιστα τόνισε ότι προσφορά και ζήτηση συμβαίνει μόνο με τις θηλές και όχι το στήθος και κάτι με τερταρτιμοροια είπε δεν το πολύ έπιασα. Αυτό το είπε για το μασάζ πριν το άρμεγμα. Και αν το αφήσω θα γεμίσει γάλα και θα πάθω μαστίτιδα. Πρέπει να το αδειάζω. Και εκεί κόλλησα. Πώς θα φύγει μου είπε. 
αλλά αφού εσείς και η παιδίατρος - σύμβουλος θηλασμού μου είπε τα ίδια όλα καλά. Διαφώνησε για το dostinex αλλά οκ, και μου είπε να πίνω φασκόμηλο. 

πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

Με απογοητεύει αυτό γιατί έστειλα email στον γυναικολόγο μου - εξωσωματικό μου και μετά από ωρες με κάλεσε η μαία του. Και της ανέλυσα όλα αυτά και πάλι έδωσε αυτές τις οδηγίες. Και μάλιστα τόνισε ότι προσφορά και ζήτηση συμβαίνει μόνο με τις θηλές και όχι το στήθος και κάτι με τερταρτιμοροια είπε δεν το πολύ έπιασα. Αυτό το είπε για το μασάζ πριν το άρμεγμα. Και αν το αφήσω θα γεμίσει γάλα και θα πάθω μαστίτιδα. Πρέπει να το αδειάζω. Και εκεί κόλλησα. Πώς θα φύγει μου είπε. 
αλλά αφού εσείς και η παιδίατρος - σύμβουλος θηλασμού μου είπε τα ίδια όλα καλά. Διαφώνησε για το dostinex αλλά οκ, και μου είπε να πίνω φασκόμηλο. 

Δεν θα γεμίσει γάλα γιατί ήδη η παραγωγή σου είναι μικρή Κ πήρες το χαπι. Έτσι Κ αλλιώς όσο Κ να το ζουλιξεις Κ θυλαστρο να βάλεις όλο το γάλα που έχεις μέσα δεν βγαίνει οπότε ο οργανισμός θα το απορροφήσει . Μην τρελενεσε αν ήταν τόσο περίπλοκο να αποθυλασεις δεν θα είχε αποθυλασει καμία ολες με μαστίτιδα θα κυκλοφορούσαν 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , linaa είπε:

Δεν θα γεμίσει γάλα γιατί ήδη η παραγωγή σου είναι μικρή Κ πήρες το χαπι. Έτσι Κ αλλιώς όσο Κ να το ζουλιξεις Κ θυλαστρο να βάλεις όλο το γάλα που έχεις μέσα δεν βγαίνει οπότε ο οργανισμός θα το απορροφήσει . Μην τρελενεσε αν ήταν τόσο περίπλοκο να αποθυλασεις δεν θα είχε αποθυλασει καμία ολες με μαστίτιδα θα κυκλοφορούσαν 

Δίκιο έχεις, θα σας ενημερώσω για το πως πήγε. Τουλάχιστον η μικρή δεν ζορίστηκε καθόλου. Τουλάχιστον είμαι καλά ψυχολογικά. Οταν την πιάνει υπερένταση μπορεί να το ψάξει λίγο αλλά έβαλα ψευδοθηλες και δεν τις πλησιάζει καθόλου. Το αφήνει και με παίρνει αγκαλιά. Μέσα σε λίγες ώρες είναι άλλο παιδί. Τρώει φαγητό φουλ, προσπαθεί να πιει το γάλα της. Είναι χαρούμενη, δεν φαίνεται να ζορίζεται. 
ηταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Με τα πάνω του και τα κάτω του. Μου πρόσφερε πολύ γλυκές αναμνήσεις και αυτές θα κρατήσω. 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Xristina96 είπε:

αυτο δ μπορω να το καταλαβω

τα μωρα ακομη κ απο αποψη σωστου πιασιματος,δ πρεπει να πανουν μονο τη θηλη,αλλα ολη τη θηλαια αλω

συν οτι το γαλα παραγεται στον μαστο,εκει ειναι οι γαλακτοφοροι αδενες,οχι στη θηλη.πως ρυθμιζει η θηλη την παραγωγη;🤔 

την επομενη φορα που θα κανεις μαλαξεις προσπαθησε εκει που εχεις το καρουμπαλο

τι ωραια να κλεινει αυτο το κεφαλαιο του θηλασμου με ομορφα συναισθηματα απο μαμα κ μωρο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , vikib είπε:

αυτο δ μπορω να το καταλαβω

τα μωρα ακομη κ απο αποψη σωστου πιασιματος,δ πρεπει να πανουν μονο τη θηλη,αλλα ολη τη θηλαια αλω

συν οτι το γαλα παραγεται στον μαστο,εκει ειναι οι γαλακτοφοροι αδενες,οχι στη θηλη.πως ρυθμιζει η θηλη την παραγωγη;🤔 

την επομενη φορα που θα κανεις μαλαξεις προσπαθησε εκει που εχεις το καρουμπαλο

τι ωραια να κλεινει αυτο το κεφαλαιο του θηλασμου με ομορφα συναισθηματα απο μαμα κ μωρο!

Ναι αυτό θα κάνω το πρωί αύριο το πρωί. Μασαζάκι , μπας και «σπάσω» τους κόλπους χωρίς πάτημα.  Δεν ξέρω γιατί τα είπε αυτά. Και εμένα περίεργο μου φάνηκε. Ο δρόμος της εξωσωματικής μου ε μαθε να τα ψάχνω όλα και να αμφισβητώ τους γιατρούς - βοηθουσ Τους. Την πάθαμε για να μάθουμε. 

ο θηλασμός έχει τόσες δύσκολες στιγμές , ειδικά στην αρχή και όταν γυρνάς δουλειά, στις ιώσεις , σε άλματα, πολύ δύσκολο. Πολλά ξενύχτια και να μην μπορεί κανένας να σε βοηθήσει. 
Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα μου λείψει. Όπως σήμερα έβαλε το χέρι της κάτω από την μπλούζα και με χάιδεψε χωρίς να πιάσει στήθος, συγκινήθηκα, στεναχωρήθηκα. Ένιωσα ένα ταιμπηματακι στην καρδιά. Αλλά είμαστε εδώ, να έχουμε την υγεία μας, να τα περνούμε σφιχτά αγκαλιά κάθε μέρα και να παίζουμε κάθε μέρα και να κάνουμε ό,τι είναι της ηλικίας να το κάνουμε μαζί με αγάπη.  Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα που κάθε μέρα πρέπει να την ζούμε έντονα! Με ότι συναισθήματα και να προκύψουν. Οι δουλειες του σπιτιού σε δεύτερη μοίρα.

Είναι όλη μας η ζωή! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να το βιώσουν όλες οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν παιδάκι!!! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...