Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Καλή σου μέρα! Έχω ακούσει για αυτόν τον γιατρό. Ευχαριστώ πολύ!

Ναι ψαξτον στο ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά είναι στην Γλυφάδα. Θα βάλει τον άντρα σου να κάνεις κάποιες εξετάσεις αν δεν έχει κάνει κσι γενικά σου μιλάει και σου εξηγεί. Εμάς αυτός έδωσε στον άντρα μου το profertil 

Recommended Posts

Η μπέμπα μου κοιμάται την ημέρα κ το βράδυ ξύπνια μέχρι τις 4μιση το ξημέρωμα απ την ημέρα που γεννήθηκε ήμαστε 1μιση μηνών.καποια βοήθεια αν κ εσάς το έκαναν τα μικρα σας κ πως το αντιμετωπισατε 

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Sia lazaropoulou είπε:

Η μπέμπα μου κοιμάται την ημέρα κ το βράδυ ξύπνια μέχρι τις 4μιση το ξημέρωμα απ την ημέρα που γεννήθηκε ήμαστε 1μιση μηνών.καποια βοήθεια αν κ εσάς το έκαναν τα μικρα σας κ πως το αντιμετωπισατε 

Το κάνουν πολλά μωρά . Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα είναι νεογέννητο . Σιγά σιγά θα στρώσει μόνο του . Προσπάθησε την μέρα να το βάζεις στο φως το παιδί ώστε να καταλαβαίνει ότι είναι μέρα. Κ την νύχτα να κλείνεις τα φώτα Κ απλά να το παρακολουθείς Κ οπότε κοιμηθεί.  Σιγά σιγά θα στρώσει μόνο του . Δεν ξυπνάς Κ δεν φτιάχνεις πρόγραμμα σε ένα μωρο κάτω του έτους έτσι Κ αλλιώς.  

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...