Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Σπερμοδιάγραμμα

Recommended Posts

Καλημέρα !πήραμε τα αποτελέσματα από το σπερμοδιάγραμμα χθες και ο ουρολόγος ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει κάτι περισσότερο..

ph 8.2

Ιξώδες 

ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 227000000

Κανονικές μορφές 4%
ανωμαλίες κεφαλής  95%
ανωμαλίες αυχένα 28%      
ανωμαλίες ουράς 7%
κυττ/σματικο υπολειμμα 1%
Δεικτης ΤΖΙ 1.36 

Κινητικότητα

ολικη προωθητική 54% 

έγραψα τα πιο σημαντικά που είδα …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Pepi88 είπε:

Καλημέρα !πήραμε τα αποτελέσματα από το σπερμοδιάγραμμα χθες και ο ουρολόγος ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας και ήθελα να ρωτήσω αν κάποια γνωρίζει κάτι περισσότερο..

ph 8.2

Ιξώδες 

ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 227000000

Κανονικές μορφές 4%
ανωμαλίες κεφαλής  95%
ανωμαλίες αυχένα 28%      
ανωμαλίες ουράς 7%
κυττ/σματικο υπολειμμα 1%
Δεικτης ΤΖΙ 1.36 

Κινητικότητα

ολικη προωθητική 54% 

έγραψα τα πιο σημαντικά που είδα …

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, μου φαίνεται πολύ καλό! Έγινε σε εξειδικευμένο εργαστήριο?

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις, μου φαίνεται πολύ καλό! Έγινε σε εξειδικευμένο εργαστήριο?

Ναι έγινε σε ειδικό κέντρο !βρέθηκε και ουρεοπλασμα που το περιμέναμε γιατί βγήκα και εγώ θετική λίγες μέρες πριν σε καλλιέργεια αλλά αυτό έστω εύκολα ή δύσκολα αντιπετωπιζεται …απλά μου φάνηκαν πολλές οι ανωμαλίες και λέω κάτι δεν πάει καλά μάλλον ….

aDqFp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ναι έγινε σε ειδικό κέντρο !βρέθηκε και ουρεοπλασμα που το περιμέναμε γιατί βγήκα και εγώ θετική λίγες μέρες πριν σε καλλιέργεια αλλά αυτό έστω εύκολα ή δύσκολα αντιπετωπιζεται …απλά μου φάνηκαν πολλές οι ανωμαλίες και λέω κάτι δεν πάει καλά μάλλον ….

Αν είναι με τα νεότερα, πιο αυστηρά κριτήρια που θέλουν τις φυσιολογικές μορφές πάνω από 4%, είστε σούπερ!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Αν είναι με τα νεότερα, πιο αυστηρά κριτήρια που θέλουν τις φυσιολογικές μορφές πάνω από 4%, είστε σούπερ!

Άντε να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός …γιατί το πρόβλημα μας είναι τα άρρωστα έμβρυα και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι και πως …έχουμε κάνει και καρυοτύπο ζεύγους και βγήκε μια χαρά …μέχρι στιγμής το έριχναν στα ωάρια μου αλλάξαμε γιατρό και μας είπε να κάνουμε επιτέλους σπερμοδιάγραμμα και να ξεκινήσουμε και οι δύο βιταμίνες …ο προηγούμενος γιατρός κατέληξε ότι έπρεπε να κάνω εξωσωματική με προεμφυτικο …έχουμε ένα αγοράκι από φυσική σύλληψη 4 χρονών …

aDqFp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Pepi88 είπε:

Άντε να δούμε τι θα μας πει και ο γιατρός …γιατί το πρόβλημα μας είναι τα άρρωστα έμβρυα και δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη τι και πως …έχουμε κάνει και καρυοτύπο ζεύγους και βγήκε μια χαρά …μέχρι στιγμής το έριχναν στα ωάρια μου αλλάξαμε γιατρό και μας είπε να κάνουμε επιτέλους σπερμοδιάγραμμα και να ξεκινήσουμε και οι δύο βιταμίνες …ο προηγούμενος γιατρός κατέληξε ότι έπρεπε να κάνω εξωσωματική με προεμφυτικο …έχουμε ένα αγοράκι από φυσική σύλληψη 4 χρονών …

Καλημέρα,

DFI κάνατε; Όταν λες άρρωστα έμβρυα; φτάνατε στην αυχενική;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα,

DFI κάνατε; Όταν λες άρρωστα έμβρυα; φτάνατε στην αυχενική;

Καλημέρα !ναι κάναμε περιμένουμε τα αποτελέσματα και από αυτό !ειχα 5 αποβολές και στις 3 που δεν αναπτυσσόταν το έμβρυο κάναμε απόξεση και  καρυοτύπο εμβρύου και όλα είχαν τρισωμίες ..

aDqFp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Pepi88 είπε:

Σε τμήμα καιεξιν αποβολών έχεις πάει για εξετάσεις ? Υπάρχει στο Έλενα Κ μπορείς να κάνεις ένα κύκλο εξετάσεων Κ εσύ Κ ο άντρας σου δωρεάν. Γενικά όταν υπάρχουν φυσιολογικές συλλήψεις Κ μάλιστα πολλές  σπάνια φταιει το σπέρμα σαν δυναμική . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Σε τμήμα καιεξιν αποβολών έχεις πάει για εξετάσεις ? Υπάρχει στο Έλενα Κ μπορείς να κάνεις ένα κύκλο εξετάσεων Κ εσύ Κ ο άντρας σου δωρεάν. Γενικά όταν υπάρχουν φυσιολογικές συλλήψεις Κ μάλιστα πολλές  σπάνια φταιει το σπέρμα σαν δυναμική . 

Μου το είχαν προτείνει κορίτσια από εδώ  αλλά δεν ζω Αθήνα και επισκέφτηκα εδώ αιματολόγο ..εκτός από αντιφοσφολιπιδικο σύνδρομο στο οποίο έκανα αντιπηκτικές και έπαιρνα Σαλοσπίρ δεν βρέθηκε κάτι άλλο ..το μόνο που δεν έχω κάνει είναι η αντίσταση στην ινσουλίνη…

aDqFp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Pepi88 είπε:

Μου το είχαν προτείνει κορίτσια από εδώ  αλλά δεν ζω Αθήνα και επισκέφτηκα εδώ αιματολόγο ..εκτός από αντιφοσφολιπιδικο σύνδρομο στο οποίο έκανα αντιπηκτικές και έπαιρνα Σαλοσπίρ δεν βρέθηκε κάτι άλλο ..το μόνο που δεν έχω κάνει είναι η αντίσταση στην ινσουλίνη…

Μπορείς να επικοινωνησεις Κ τηλεφωνικά ή με email κάποια πράγματα μπορούν να σε συμβουλεψουν να ψάξεις από εξετάσεις . Κ σίγουρα πρέπει να δεις Κ ενδοκρινολόγο. 

Πάντως το ουρεοπλασμα δεν είναι κάτι σημαντικό 15 μέρες αντιβίωση προβιοτικα οποσδηποτε Κ βιταμίνες Κ έχεις ξεμπερδεψει. Το σπερμοδιαγραμμα φαίνετε γενικά νορμάλ . Αυτές οι ανωμαλες μορφές πάντα υπάρχουν σε μεγάλα ποσοστά γενικά αλλά επικρατούν στην γονιμοποίηση τα δυνατότερα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , linaa είπε:

Μπορείς να επικοινωνησεις Κ τηλεφωνικά ή με email κάποια πράγματα μπορούν να σε συμβουλεψουν να ψάξεις από εξετάσεις . Κ σίγουρα πρέπει να δεις Κ ενδοκρινολόγο. 

Πάντως το ουρεοπλασμα δεν είναι κάτι σημαντικό 15 μέρες αντιβίωση προβιοτικα οποσδηποτε Κ βιταμίνες Κ έχεις ξεμπερδεψει. Το σπερμοδιαγραμμα φαίνετε γενικά νορμάλ . Αυτές οι ανωμαλες μορφές πάντα υπάρχουν σε μεγάλα ποσοστά γενικά αλλά επικρατούν στην γονιμοποίηση τα δυνατότερα 

Ευχαριστώ πολύ !το επόμενο βήμα για μένα είναι ένας καλός ενδοκρινολόγος όπως λες γιατί αυτή που έχω μου είπε ένα ξερό ποιότητα ωαριων χωρίς καμία εξέταση η άλλη πληροφορία κλπ..με θυμώνουν τόσο πολύ οι γιατροί που δεν μας δίνουν σωστή καθοδήγηση και πρέπει εμείς μεταξύ μας να δίνουμε πληροφορίες και να ψαχνόμαστε …μπορεί με σωστή καθοδήγηση να είχαμε γλιτώσει πολύ ψυχικό  πόνο κάποιες …

aDqFp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Pepi88 είπε:

Ευχαριστώ πολύ !το επόμενο βήμα για μένα είναι ένας καλός ενδοκρινολόγος όπως λες γιατί αυτή που έχω μου είπε ένα ξερό ποιότητα ωαριων χωρίς καμία εξέταση η άλλη πληροφορία κλπ..με θυμώνουν τόσο πολύ οι γιατροί που δεν μας δίνουν σωστή καθοδήγηση και πρέπει εμείς μεταξύ μας να δίνουμε πληροφορίες και να ψαχνόμαστε …μπορεί με σωστή καθοδήγηση να είχαμε γλιτώσει πολύ ψυχικό  πόνο κάποιες …

ΠΦΦΦ πολλά περάσατε και εσείς. Να κάνετε αυτά που σου έγραψε η lina. Να δεις όπωςσδήποτε ενδοκρινολόγο. Τι ηλικία έχετε;

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

ΠΦΦΦ πολλά περάσατε και εσείς. Να κάνετε αυτά που σου έγραψε η lina. Να δεις όπωςσδήποτε ενδοκρινολόγο. Τι ηλικία έχετε;

Εγώ είμαι 36 και ο σύζυγος 30 τις αποβολές τις είχα ανάμεσα στα δύο προηγούμενα χρόνια ..την τελευταία τον Μάιο …Ναι περάσαμε πολλά αλλά δεν το βάζουμε κάτω μέχρι να μας πουν ότι ξέρετε κάτι είναι αδύνατον μην το προσπαθείτε !φυσικά κάθε χρόνος που περνάει για μένα είναι μειονέκτημα και για αυτό λέω αν είχαμε σωστή καθοδήγηση ίσως να είχαμε ήδη ένα δεύτερο παιδάκι …δύναμη σε όλες κορίτσια και ψαχτείτε με σωστούς επαγγελματίες..

aDqFp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Pepi88 είπε:

Εγώ είμαι 36 και ο σύζυγος 30 τις αποβολές τις είχα ανάμεσα στα δύο προηγούμενα χρόνια ..την τελευταία τον Μάιο …Ναι περάσαμε πολλά αλλά δεν το βάζουμε κάτω μέχρι να μας πουν ότι ξέρετε κάτι είναι αδύνατον μην το προσπαθείτε !φυσικά κάθε χρόνος που περνάει για μένα είναι μειονέκτημα και για αυτό λέω αν είχαμε σωστή καθοδήγηση ίσως να είχαμε ήδη ένα δεύτερο παιδάκι …δύναμη σε όλες κορίτσια και ψαχτείτε με σωστούς επαγγελματίες..

Απτήν στιγμή που μένεις έγκυος δεν είναι τίποτα αδύνατο . Απλά προσπαθείς να διορθώσεις κάποιες παραμέτρους μήπως Κ φανείς πιο τυχερή.  Κ μόνο που μένεις έγκυος λέει πολλά . Μπορεί οι αποβολές να είναι επώδυνες αλλά δείχνουν μια δυναμική που σίγουρα παίζει Κ ο παράγοντας τύχη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Pepi88 είπε:

μικροί είστε και θα τα καταφέρετε όπως συνέβη και την πρώτη φορά. Δυστυχώς θέλει υπομονή και να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Μέχρι να πάρετε τις απαντήσεις, κάντε εσείς αυτό που περνάει από το χέρι σας. Γυμναστική, ισορροπημένη διατροφή, βόλτες με το παιδάκι σας ΚΑΘΕ μέρα, να παίρνετε καθαρό αέρα. Πράγματα που σας βοηθούν να χαλαρώσετε. Μην εστιάζεις ότι περνάει ο καιρός, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου. Επίσης, ίσως σου ακουστεί κλισέ, αλλά το ότι μένεις έγκυος δεν φαντάζεσαι πόσο θετικό είναι και πόσες εξετάσεις γλυτώνεις για αυτό και μόνο τον λόγο. Μπορείς πάντως να κλείσεις ραντεβού στο Έλενας, να κάνετε τις εξετάσεις που θα σας υποδείξουν και τα υπόλοιπα να τα λέτε με email ή τηλέφωνο. Η υπεύθυνη είναι ένας απίστευτος άνθρωπος που μόνο να βοηθήσει θέλει και πάντα αφιλοκερδώς. Θα κάνεις δεις εκεί, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο, ανοσολόγο. Αυτά ιδιωτικά είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Καλύτερα να κρατήσετε τα χρήματα, σε περίπτωση που προχωρήσετε σε εξωσωματική.  

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...