Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Κοιτα αντικειμενικά μόνο αυτός ξέρει τι βλέπει γιατί έχει τον φάκελο σου και όλες τις λεπτομέρειες. Δεν αποκλείουμε τον γιατρό σου και εννοείται να κάνεις την ωοληψια αν το θέλεις. Ειδικά αν έχεις κάνει πλήρη έλεγχο στη μήτρα με όλες τις εξετάσεις σου τότε ναι πρέπει να εστιάσεις στο κομμάτι εμβρύων ειδικά αν οι βλαστοκύστες μορφολογικά δεν αξιολογούνται καλά. Αν θυμάμαι καλά είχες πει κάνετε μικρογονιμοποίηση ICSI και όχι PICSI
      Αν είναι λίγες οι διαιρέσεις στην τρίτη ημέρα τότε δεν έχεις γενικά ποιοτικά έμβρυα (εχω μπερδευτεί λίγο γιατί νόμιζα κάτι άλλο σου είχε πει ο εμβρυολόγος, ίσως να κάνω εγώ λάθος). 

Εντωμεταξύ οι 24-25 ημέρες είναι ένας απόλυτα φυσιολογικός κύκλος από 25 μέχρι 35 ημέρες για την ακρίβεια είσαι οκ. Είσαι στο παράθυρο των 72 ημερών, ωστόσο τα ωάρια προϋπάρχουν στις σάλπιγγες σου από την εμβρυϊκή σου ηλικία και το παράθυρο των 72 ημερών έχει να κάνει με την τελική τους ωρίμανση. 
      Εμενα αυτό που με ενοχλεί στα όσα λέει είναι πως είναι δυνατόν ένας γυναικολόγος να κρίνει την ποιότητα του σπέρματος; Δεν είναι καν η δουλειά του. 🤷🏼‍♀️ 

Μια κοπέλα (η Χριστίνα, χρόνια πολλά κιόλας) σου είπε να πας σε ανδρολογο εξειδικευμένο και ενδοκρινολόγο… συμφωνώ 100% 

Σωστά, ISCI έχουμε κάνει. Ναι , είναι λίγες οι διαιρέσεις την 3η ημέρα. Δλδ 4-6 διαιρέσεις συνήθως και πάντα την 5η ημέρα μας παίρνουν και μας λένε πως δεν έχει γίνει ακόμα βλαστοκύστη και αναπτύσσεται αργά και θα το αφήσουν άλλη μια μέρα και θα μας ενημερώσουν και πάντα την 6η ημέρα κάπως μαγικά γινόταν βλαστοκύστη. Και τα 3 έμβρυα που είχα ήταν 6 ημερών (2AB , 3ΒΒ και 3ΒC). Αν δεν είναι γενικά ποιοτικά τα έμβρυα και όντως ευθύνομαι εγω (κατασκευαστικά ενδεχομένως), τότε δε νομίζω πως υπάρχουν και ιδιαίτερα πολλές επιλογές. Εκτος αν πετύχουμε την εξαίρεση.

Για να επεξηγήσω, εγώ του ζήτησα να κρίνει την ποιότητα του σπέρματος για να καταλάβω τι πάει λάθος. Επομένως αυτός ρώτησε τον εμβρυολόγο μπροστά μου και μας είπε ο εμβρυολόγος πως είναι μια χαρά το σπερμα. Ήθελα να ρωτήσω μήπως είναι κάτι εξωφθαλμο. Εννοείται έχω κλείσει ραντεβού ήδη με εξειδικευμένο ανδρολόγο. 

Ταξίδι χωρίς το παιδί

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα, να σας πω για ένα θέμα που μου έχει δημιουργήσει τρομερό άγχος και φόβο!! 

Πρέπει να λείψω μια βδομάδα για θέμα υγείας. Θα τρέχω στους γιατρούς και δεν μπορώ να πάρω μαζί μου το παιδί. Είναι τώρα 15 μηνων και θηλαζουμε ακόμα!

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να τον διακόψουμε σιγά σιγά. Κάνουμε περίπου 3 θηλασμους την ημέρα! Το πρόβλημα είναι ότι κοιμαται μονο πάνω στο στήθος και υποφέρει αν δεν είμαι εκεί να τον θηλασω για να τον πάρει ο ύπνος. 

Φρεσκο γαλα του έχω δώσει, το δέχεται αλλά δεν έχω προσπαθήσει να τον κοιμισω με αυτό!

Ποιες οι συμβουλές σας; Τι να κάνω; Να αρχίσω σιγά σιγά να τον σταματάω και πως να το κάνω, που μου ζητάει μόνος του γάλα; πφφ βοήθεια κορίτσια!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , AnnaKaterina12 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, να σας πω για ένα θέμα που μου έχει δημιουργήσει τρομερό άγχος και φόβο!! 

Πρέπει να λείψω μια βδομάδα για θέμα υγείας. Θα τρέχω στους γιατρούς και δεν μπορώ να πάρω μαζί μου το παιδί. Είναι τώρα 15 μηνων και θηλαζουμε ακόμα!

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να τον διακόψουμε σιγά σιγά. Κάνουμε περίπου 3 θηλασμους την ημέρα! Το πρόβλημα είναι ότι κοιμαται μονο πάνω στο στήθος και υποφέρει αν δεν είμαι εκεί να τον θηλασω για να τον πάρει ο ύπνος. 

Φρεσκο γαλα του έχω δώσει, το δέχεται αλλά δεν έχω προσπαθήσει να τον κοιμισω με αυτό!

Ποιες οι συμβουλές σας; Τι να κάνω; Να αρχίσω σιγά σιγά να τον σταματάω και πως να το κάνω, που μου ζητάει μόνος του γάλα; πφφ βοήθεια κορίτσια!!!!

Αν κανείς μόνο 3 θυλασμους την μέρα είναι πολύ εύκολο να το κόψεις . Θα κόψεις πρώτα αυτόν που είναι μέρα δηλαδή δεν έχει σχέση με τον ύπνο . 

Άπλα όταν σου το ζητάει θα βρίσκεις κάτι άλλο να κανετε. 

Στον ύπνο δεν θα δωσεις την ώρα που είναι να κοιμηθεί άλλο γάλα. Θα το έχεις δώσει πολύ πριν κοιμηθεί. 

Όταν είναι να κοιμηθεί μπορείς να βαλεις κάποιον άλλο να το κοιμήσει.  Αν δεν μπορεί άλλος απλά βρίσκεις άλλα πράγματα να το απασχολεις μέχρι να το παρει ο ύπνος όσο Κ να κλάψει εσύ άπλα το αγκαλιάζεις Κ το ηρεμείς . 

Σε 4-5 μέρες το πολύ θα έχει αποθυλασει δεν είναι παραπάνω . Σου φαίνετε ότι δεν θα το ξεχάσει γιατί ανχωνεσε τα παιδιά όμως προσαρμόζονται εύκολα Κ ας κλαίνε . 

Πρέπει να είσαι χαλαρή Κ καθισηχαστικη στο παιδί όσο Κ να κλαίει μην ανχωνεσε δεν το κανει επειδή στεναχωριέτε   

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Αν κανείς μόνο 3 θυλασμους την μέρα είναι πολύ εύκολο να το κόψεις . Θα κόψεις πρώτα αυτόν που είναι μέρα δηλαδή δεν έχει σχέση με τον ύπνο . 

Άπλα όταν σου το ζητάει θα βρίσκεις κάτι άλλο να κανετε. 

Στον ύπνο δεν θα δωσεις την ώρα που είναι να κοιμηθεί άλλο γάλα. Θα το έχεις δώσει πολύ πριν κοιμηθεί. 

Όταν είναι να κοιμηθεί μπορείς να βαλεις κάποιον άλλο να το κοιμήσει.  Αν δεν μπορεί άλλος απλά βρίσκεις άλλα πράγματα να το απασχολεις μέχρι να το παρει ο ύπνος όσο Κ να κλάψει εσύ άπλα το αγκαλιάζεις Κ το ηρεμείς . 

Σε 4-5 μέρες το πολύ θα έχει αποθυλασει δεν είναι παραπάνω . Σου φαίνετε ότι δεν θα το ξεχάσει γιατί ανχωνεσε τα παιδιά όμως προσαρμόζονται εύκολα Κ ας κλαίνε . 

Πρέπει να είσαι χαλαρή Κ καθισηχαστικη στο παιδί όσο Κ να κλαίει μην ανχωνεσε δεν το κανει επειδή στεναχωριέτε   

Αχ τι καλά που μου τα λες!! Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα!! Μια ερώτηση μόνο, γιατί το γάλα του ύπνου να το δώσω πριν και όχι την ώρα που πρέπει να κοιμηθεί, να τον "νανουρισει"!

πρίν από 1 λεπτό , AnnaKaterina12 είπε:

Αχ τι καλά που μου τα λες!! Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα!! Μια ερώτηση μόνο, γιατί το γάλα του ύπνου να το δώσω πριν και όχι την ώρα που πρέπει να κοιμηθεί, να τον "νανουρισει"!

Α επίσης, δεν θέλει πιπιλα και ξυπναει το βράδυ και θέλει στήθος..εκεί τι κάνω;

πρίν από 20 λεπτά , AnnaKaterina12 είπε:

Α επίσης, δεν θέλει πιπιλα και ξυπναει το βράδυ και θέλει στήθος..εκεί τι κάνω;

Το άλλο γάλα δεν θα το δίνεις όταν είναι να κοιμηθεί γιατί το γάλα δεν τα νανουριζει ίσα ίσα τους φέρνει Κ λίγο ενέργεια γιατί τρώνε.  Επίσης μπορεί να θέλει να ρευτει να του πέσει λίγο βαρύ . Να θέλει να κατουρήσει οπότε να ξυπνήσει πολύ γρήγορα . 

Πρώτα θα κόψεις τους υπόλοιπους θυλασμους αν έχεις χρόνο Κ μετά όταν ξυπνάει την νύχτα θα του έρθει φυσικό απλά να το νανουρισεις λίγο Κ να ξανακοιμηθεί. 

Ξεκίνα από τους υπόλοιπους θυλασμους Κ μόλις το παρει απόφαση το βραδινό ξύπνημα θα είναι πιο απλό . Άσε που μετά πολύ πιθανό να μην ξυπναει μέσα στην νύχτα τόσο συχνά 

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Το άλλο γάλα δεν θα το δίνεις όταν είναι να κοιμηθεί γιατί το γάλα δεν τα νανουριζει ίσα ίσα τους φέρνει Κ λίγο ενέργεια γιατί τρώνε.  Επίσης μπορεί να θέλει να ρευτει να του πέσει λίγο βαρύ . Να θέλει να κατουρήσει οπότε να ξυπνήσει πολύ γρήγορα . 

Πρώτα θα κόψεις τους υπόλοιπους θυλασμους αν έχεις χρόνο Κ μετά όταν ξυπνάει την νύχτα θα του έρθει φυσικό απλά να το νανουρισεις λίγο Κ να ξανακοιμηθεί. 

Ξεκίνα από τους υπόλοιπους θυλασμους Κ μόλις το παρει απόφαση το βραδινό ξύπνημα θα είναι πιο απλό . Άσε που μετά πολύ πιθανό να μην ξυπναει μέσα στην νύχτα τόσο συχνά 

Εύχομαι να μη δυσκολευτεί η γιαγιά του! Θα ξεκινήσω από σήμερα και πιστεύω ότι θα πάει καλά!!!!

Ο παιδιατρος μου είπε να μη φοβάμαι ότι θα πάθει κάποιο ψυχολογικό επειδή θα λείπουμε! Φοβάμαι μήπως με ξεχάσει, παράλογος φόβος αλλά τι να κάνω! Πρώτη φορά τον αφήνω..

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , AnnaKaterina12 είπε:

Εύχομαι να μη δυσκολευτεί η γιαγιά του! Θα ξεκινήσω από σήμερα και πιστεύω ότι θα πάει καλά!!!!

Ο παιδιατρος μου είπε να μη φοβάμαι ότι θα πάθει κάποιο ψυχολογικό επειδή θα λείπουμε! Φοβάμαι μήπως με ξεχάσει, παράλογος φόβος αλλά τι να κάνω! Πρώτη φορά τον αφήνω..

Με τις γιαγιαδες περνάνε τέλεια ! Να μην ανχωνεσε δες το σαν διακοπές για το παιδί μην νομίζεις Κ αυτα μπουχτιζουν όλο μαμά Κ μαμά.

Όταν θα γυρίσετε θα κανει φοβερή χαρά άμα δεν λείψεις Κ λίγο πως θα χαρεί μετά!! 

23 ώρες πρίν, linaa είπε:

Με τις γιαγιαδες περνάνε τέλεια ! Να μην ανχωνεσε δες το σαν διακοπές για το παιδί μην νομίζεις Κ αυτα μπουχτιζουν όλο μαμά Κ μαμά.

Όταν θα γυρίσετε θα κανει φοβερή χαρά άμα δεν λείψεις Κ λίγο πως θα χαρεί μετά!! 

Αχ σε ευχαριστώ τόσο πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις!! Πραγματικά κάνεις άλλος δε μου μίλησε τόσο γλυκά!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Πάντα οι συμβουλές σου είναι βάλσαμο!!!!! Σε υπερευχαριστω!!!! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...