Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Εγκυμοσύνη και θηλασμό

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Το θέλω πλέον γιατί έχω κουραστεί. Δουλειά, ξενύχτια, ολα μαζί, είμαι ένα ζόμπι πλέον. Ζητάω βοήθεια από την παιδίατρο να μου δώσει οδηγιεσ Πως να το κάνω, αλλά δυστυχώς επειδή είναι υπέρ του θηλασμού προσπαθεί να με πείσει για το αντιθετο. Στεναχωριέμαι όταν κλαίει με λυγμούς, εκεί υποκύπτω. 
Μπορεις να μου πεις πως να το κάνω; Θα χαρώ πολύ να μου προτείνεις ένα πλάνο. Σκέφτομαι να πάω στο χωριό για μια εβδομάδα στις γιορτες που θα είναι με τους άλλους παππούδες που μπορούν να την απασχολήσουν 24/7 να αποσπάται ποιο εύκολα η προσοχή της. Θα είναι 16 μηνών. Θα μπορέσω σε μια εβδομάδα να το κόψω τελείως;

επισης έχω καταλάβει ότι θηλάζει για συναισθηματικούς λόγους. Το στήθος μου είναι άδειο, το νιώθω ελαφρύ και όταν πίνει γάλα τις περισσότερες φορές νιώθω σαν να τραβάει από μέσα το τίποτα.

τελος, λόγω πολλών αφυπνίσεων κοιμόμαστε μαζί. Αυτό δεν είμαι έτοιμη να το κόψω γιατί λείπω παρά πολλές ώρες και την βλέπω μόνο 2 ώρες και νιώθουμε και οι δυο ότι την εχοθμε κοντά μας έστω ενώ κοιμάται. Δεν ξέρω αν ακούγεται παράλογο. Σαν να κλέβουμε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της. Μπορεί να κοπεί ο θηλασμός αλλά τον ύπνο να τον σταματήσουμε το καλοκαίρι; Που θα γίνει 2 ετών; 

Καταρχάς θα κόψεις όλους τους ημερήσιους θηλασμόυς . Όταν θα έρχετε δεν θα την αφήνεις Κ θα άλλαζεις θέμα κοινώς . Θα εμφανίζεις ένα παιχνίδι . Ένα σνακ που αγαπάει πολύ. Μην λες όχι απότομα γιατί νομίζουν ότι τα μαλώνεις . Καλητερα όταν σου ζητάει να σηκώνεσε σαν να θυμήθηκες κατι σαν να θες να της κανείς μια έκπληξη. 

Εαν σταματήσει τους ημερήσιους θηλασμόυς μετά το βράδυ σε δύο τρεις μέρες θα το καταφέρεις . 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Καταρχάς θα κόψεις όλους τους ημερήσιους θηλασμόυς . Όταν θα έρχετε δεν θα την αφήνεις Κ θα άλλαζεις θέμα κοινώς . Θα εμφανίζεις ένα παιχνίδι . Ένα σνακ που αγαπάει πολύ. Μην λες όχι απότομα γιατί νομίζουν ότι τα μαλώνεις . Καλητερα όταν σου ζητάει να σηκώνεσε σαν να θυμήθηκες κατι σαν να θες να της κανείς μια έκπληξη. 

Εαν σταματήσει τους ημερήσιους θηλασμόυς μετά το βράδυ σε δύο τρεις μέρες θα το καταφέρεις . 

Ενώ κοιμόμαστε μαζί; Το βράδυ δεν ξυπνάει πραγματικά, γκρινιαζει και έρχεται πάνω μου με κλειστά μάτια ενώ κοιμάται. Εκεί τι προτείνεις να κάνω; 
την έμαθα να κοιμάται έτσι γιατί ήμουν τόσο κουρασμένη που με βόλεψε όλο αυτό. Έκλεβα ύπνο. 

Just now, Xristina96 είπε:

Ενώ κοιμόμαστε μαζί; Το βράδυ δεν ξυπνάει πραγματικά, γκρινιαζει και έρχεται πάνω μου με κλειστά μάτια ενώ κοιμάται. Εκεί τι προτείνεις να κάνω; 
την έμαθα να κοιμάται έτσι γιατί ήμουν τόσο κουρασμένη που με βόλεψε όλο αυτό. Έκλεβα ύπνο. 

Να προσθέσω επίσης ότι το προσπάθησα αυτό να της δίνει αλλά πράγματα αλλά δεν της έφευγε με προσοχή. Ίσως όμως να υπέκυπτα και εγώ ποιο εύκολα. Θα το κάνω αυτό σίγουρα. Θα ξεκινήσω από τώρα. 

πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι το προσπάθησα αυτό να της δίνει αλλά πράγματα αλλά δεν της έφευγε με προσοχή. Ίσως όμως να υπέκυπτα και εγώ ποιο εύκολα. Θα το κάνω αυτό σίγουρα. Θα ξεκινήσω από τώρα. 

Πρέπει να επιμένεις . Κ να είσαι σίγουρη εσύ . Ότι Κ να κάνει. Άλλαζε θέμα . Στον ύπνο ξεκίνησε το λίγο αργότερα . Πρώτα κέρδισε την μέρα.  Να αρνησε συνέχεια . Ότι Κ να γίνει . 

Όπως συνιθισε στην γιαγια της έτσι θα συνιθησει Κ με εσένα . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Πρέπει να επιμένεις . Κ να είσαι σίγουρη εσύ . Ότι Κ να κάνει. Άλλαζε θέμα . Στον ύπνο ξεκίνησε το λίγο αργότερα . Πρώτα κέρδισε την μέρα.  Να αρνησε συνέχεια . Ότι Κ να γίνει . 

Όπως συνιθισε στην γιαγια της έτσι θα συνιθησει Κ με εσένα . 

Σε ευχαριστώ παρά πολύ. Το ξεκινάω από τώρα! Βγάζει και 4 δόντια ταυτόχρονα τα μεγάλα. Πάμε στα 11 δόντια. Αλλά θα το κάνω. Όλο κάτι θα περνάει που θα με χρειάζεται, είτε είναι δόντια, είτε κάποιο άλμα, είτε εμβόλιο. Μέχρι τώρα δεν δεχόταν κανένα γάλα. Όλα τα έκανε εμετό. Τώρα δέχεται έστω και λίγο χωρίς λακτόζη φρέσκο γάλα. 
οποτε ξεκινάω δυναμικά! Ευχαριστώ και πάλι. Σύντομα θα έχω update 

πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σε ευχαριστώ παρά πολύ. Το ξεκινάω από τώρα! Βγάζει και 4 δόντια ταυτόχρονα τα μεγάλα. Πάμε στα 11 δόντια. Αλλά θα το κάνω. Όλο κάτι θα περνάει που θα με χρειάζεται, είτε είναι δόντια, είτε κάποιο άλμα, είτε εμβόλιο. Μέχρι τώρα δεν δεχόταν κανένα γάλα. Όλα τα έκανε εμετό. Τώρα δέχεται έστω και λίγο χωρίς λακτόζη φρέσκο γάλα. 
οποτε ξεκινάω δυναμικά! Ευχαριστώ και πάλι. Σύντομα θα έχω update 

Μην ανχωνεσε στην ουσία αφού την αφήνεις τόσες ώρες στην γιαγιά της το παιδί δεν έχει ανάγκη το γάλα σου απλά είναι εθισμός το πιπιλοσμα 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

θα συμφωνησω με την λινα

ειναι καθαρα συναισθηματικος δεσμος επειδη της λειπειςεγω εβλεπα σημαδια ετοιμοτητας.απλα μετα τον χρονο δ προσφερα αλλα δ αρνουμουν κιολας,αρχισε να τρωει κ καλυτερα.μετα τα 1,5σταματησα να της δινω για παρηγορια πχ μετα απο χτυπημα,γενικα εξω

αλλα δ ειχα τρομερες αντιδρασεις,γαλα φρεσκο επινε απο τον χρονο

εγω νομιζω αυτο με τις διακοπες θα βολεψει.εκει θα ξεχνιεται,θα σε χορτασει που δ θα δουλευεις,απλα να το κρατησετε κ μετα(ετσι στο χωριο εκοψε ο γιος μου τον μεσημεριανο θηλασμο,μετα τα 1,5ομως)

θα βολευε πιο ζεστη εποχη.γενικα να μη σε βλεπει να καθεσαι,προσφερε φαγητο,νερο,παιχνιδι,κτ να κανετε παρεα

μπορεις να της πεις οτι τωρα θα πινει μονο το βραδυ πριν κοιμηθει με το φεγγαει,οχι το απογευμα,με κτ που ισως εισαγεις στην ρουτινα,καποιο κουκλακι,νανουρισμα,ιστοριουλα,που θα σταματαει τον θηλασμο οταν τελειωνει

κ καπως ετσι μπορεις να μην δινεις κ το βραδυ,με αντιστοιχη ιστοριουλα οτι το γαλα κοιμαται το βραδυ κλπ

εμενα η κορη μου εκοψε θηλασμο,πηγε στο κρεβατι της,επεστρεψε οταν γεννηθηκε ο αδερφος της,κ να ξαναεφυγε μετα απο 6μ απο μονη.ο γιος μου κοιμοταν στο κρεβατι του απο 1,5χρ,αλλα μεχρι 2,5 μπορει να ερχοταν ενδιαμεσα για εναν θηλασμο κ υπνο στο διπλο.στο διπλο συνεχισε να ερχεται(οχι καθε βραδυ)γενικως

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , linaa είπε:

Μην ανχωνεσε στην ουσία αφού την αφήνεις τόσες ώρες στην γιαγιά της το παιδί δεν έχει ανάγκη το γάλα σου απλά είναι εθισμός το πιπιλοσμα 

Ναι αυτό κατάλαβα αυτές τις μέρες που ξεκινησα να το «κόβω».

και να φανταστείς της έδωσα πιπίλα 1 μηνών και δεν το δεχόταν έκανε εμετό. 

πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ναι αυτό κατάλαβα αυτές τις μέρες που ξεκινησα να το «κόβω».

και να φανταστείς της έδωσα πιπίλα 1 μηνών και δεν το δεχόταν έκανε εμετό. 

Έτσι γίνετε άλλο πράγμα η πιπίλα Κ άλλο η μαμά 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις έκανα εγγραφή στην παρέα πρώτη φορά. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: εγώ γέννησα πριν 6 μήνες και θηλάζω αποκλειστικά, όμως έχω επαφές ελεύθερα με τον σύζυγό μιας και δεν έχω περίοδο ακόμα. Όμως που και που νιώθω κάτι περίεργα αλλά λέω δεν νομίζω να είναι εγκυμοσύνη είναι πολύ νωρίς συν ότι δεν έχω το βασικό την περίοδο. Σε περίπτωση όμως που είναι γιατί έχω ακούσει εξαιρέσεις, πως το καταλαβαίνεις ? Εννοώ πότε θα ξέρω να κάνω τεστ αφού δεν ξέρω πότε υποτίθεται θα έχω καθυστέρηση. Συγγνώμη για το μεγάλο μου ποστ. 

πρίν από 34 λεπτά , konanina είπε:

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις έκανα εγγραφή στην παρέα πρώτη φορά. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: εγώ γέννησα πριν 6 μήνες και θηλάζω αποκλειστικά, όμως έχω επαφές ελεύθερα με τον σύζυγό μιας και δεν έχω περίοδο ακόμα. Όμως που και που νιώθω κάτι περίεργα αλλά λέω δεν νομίζω να είναι εγκυμοσύνη είναι πολύ νωρίς συν ότι δεν έχω το βασικό την περίοδο. Σε περίπτωση όμως που είναι γιατί έχω ακούσει εξαιρέσεις, πως το καταλαβαίνεις ? Εννοώ πότε θα ξέρω να κάνω τεστ αφού δεν ξέρω πότε υποτίθεται θα έχω καθυστέρηση. Συγγνώμη για το μεγάλο μου ποστ. 

Αν νιώθεις κάτι περίεργα κάνε καλητερα τεστ.  Περίοδο μπορεί να μην πρόλαβε να έρθει αν έμεινες έγκυος . Δηλαδή στην πρώτη ωορρηξία που έκανες μετά την γέννα αν έμεινες έγκυος περίοδος δεν θα ερχόταν . Οπότε κάνε ένα τεστ αν νιώθεις κάπως . 

Διαφημίσεις

23 ώρες πρίν, linaa είπε:

Αν νιώθεις κάτι περίεργα κάνε καλητερα τεστ.  Περίοδο μπορεί να μην πρόλαβε να έρθει αν έμεινες έγκυος . Δηλαδή στην πρώτη ωορρηξία που έκανες μετά την γέννα αν έμεινες έγκυος περίοδος δεν θα ερχόταν . Οπότε κάνε ένα τεστ αν νιώθεις κάπως . 

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα περιμένω μέχρι να δω κάτι πιο έντονο και θα ενημερώσω ❤️

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...