Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Εγκυμοσύνη και θηλασμό

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Sophaki21 είπε:

Είναι πολύ πιθανό με τις αλλαγές στις ορμόνες μας. Τι ηλικία έχει ο μικρούλης σας; Γιατί εάν είστε στην κορύφωση του άγχους αποχωρισμού, θα είναι πιο δύσκολο να κοπεί ο θηλασμός. 

Σε λίγες μέρες θα γίνει 7 μηνών!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 38 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

να σου ζησει κ με το καλο κ το δευτερο!

κ γω εμεινα εγκυος ενω θηλαζα την 1,5χρ κορη μου,που ελεγα δ θα αποθηλασει ποτε κ θα κανω ταντεμ κ τελικα εκεινη σταματησε 2χρ,κ γω γεννησα 3μ μετα κ δ ξαναζητησε

αν η εγκυμοσυνη σου ειναι καλη,μπορεις να συνεχισεις

δ εχεις κτ που σε περιοριζει,συσπασεις,κοντο τραχηλο,πρωορο τοκετο πριν κλπ

μπορει να εχεις μια μικρη αυξομειωση στη ροη,οπως κ στην περιοδο,η λογω ορμονων να αλλαξει η γευση,αλλα ειναι μικρουλι κ το πρωτο σου,κ πιστευω αν θελησεις κ συ θα συνεχισετε μια χαρα

αν δ θελεις η χρειαστει να σταματησεις,θα πρεπει να το κανεις σταδιακα,γτ φανταζομαι θα θηλαζει κ πολυ,κ οχι με χαπι

εμενα η κορη μου μεχρι τοτε θηλαζε παρα πολυ,σαν νεογεννητο,ζητουσε με το παραμικρο,κ ξυπνουσε πολυ τα βραδια.οταν εμεινα εγκυος σιγα σιγα την ανοιξη αρχισε να μη ζηταει τοσο εξω,βγαιναμε κ πολυ,να της λεω κ γω να περιμενει να παμε σπιτι,εφοσον δ αργουσε αυτο,κ το μονο που με ενοχλουσε καπως κ της μειωσα ηταν στον μεσημεριανο υπνο που ηθελε να πιπιλαει,αυτο δ την αφησα,γτ με ενοχλουσε στις θηλες,την αφηνα λιγο κ μετα την επαιρνα απλα αγκαλια να κοιμηθει.εδειξε δλδ κ σημαδια ετοιμοτητας για αποθηλασμο.κ το καλοκαιρι ειχε κοψει μεσημεριανο υπνο,κ αρχισε σταδιακα να αυξανει τον βραδινο υπνο,απο ξυπνημα ανα 3ωρο,το εκανε 4-5ωρες,μετα 6-8,κ μεσα σε 3μ αρχισε να κοιμαται σερι,ετυχε στις διακοπες να αποκοιμηθει κ μονη χωρις θηλασμο,κ το εκμεταλλευτηκα κ το συνεχισα κ σπιτι,κ ετσι αποθηλασε.σε σενα δ θα μπορουσε να γινει ετσι γτ ειναι μικρο το πρωτο σου,με ενοχλησεις για δοντια,αγχος αποχωρισμου,κ φανταζομαι συχνες αφυπνισεις

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, vikib είπε:

να σου ζησει κ με το καλο κ το δευτερο!

κ γω εμεινα εγκυος ενω θηλαζα την 1,5χρ κορη μου,που ελεγα δ θα αποθηλασει ποτε κ θα κανω ταντεμ κ τελικα εκεινη σταματησε 2χρ,κ γω γεννησα 3μ μετα κ δ ξαναζητησε

αν η εγκυμοσυνη σου ειναι καλη,μπορεις να συνεχισεις

δ εχεις κτ που σε περιοριζει,συσπασεις,κοντο τραχηλο,πρωορο τοκετο πριν κλπ

μπορει να εχεις μια μικρη αυξομειωση στη ροη,οπως κ στην περιοδο,η λογω ορμονων να αλλαξει η γευση,αλλα ειναι μικρουλι κ το πρωτο σου,κ πιστευω αν θελησεις κ συ θα συνεχισετε μια χαρα

αν δ θελεις η χρειαστει να σταματησεις,θα πρεπει να το κανεις σταδιακα,γτ φανταζομαι θα θηλαζει κ πολυ,κ οχι με χαπι

εμενα η κορη μου μεχρι τοτε θηλαζε παρα πολυ,σαν νεογεννητο,ζητουσε με το παραμικρο,κ ξυπνουσε πολυ τα βραδια.οταν εμεινα εγκυος σιγα σιγα την ανοιξη αρχισε να μη ζηταει τοσο εξω,βγαιναμε κ πολυ,να της λεω κ γω να περιμενει να παμε σπιτι,εφοσον δ αργουσε αυτο,κ το μονο που με ενοχλουσε καπως κ της μειωσα ηταν στον μεσημεριανο υπνο που ηθελε να πιπιλαει,αυτο δ την αφησα,γτ με ενοχλουσε στις θηλες,την αφηνα λιγο κ μετα την επαιρνα απλα αγκαλια να κοιμηθει.εδειξε δλδ κ σημαδια ετοιμοτητας για αποθηλασμο.κ το καλοκαιρι ειχε κοψει μεσημεριανο υπνο,κ αρχισε σταδιακα να αυξανει τον βραδινο υπνο,απο ξυπνημα ανα 3ωρο,το εκανε 4-5ωρες,μετα 6-8,κ μεσα σε 3μ αρχισε να κοιμαται σερι,ετυχε στις διακοπες να αποκοιμηθει κ μονη χωρις θηλασμο,κ το εκμεταλλευτηκα κ το συνεχισα κ σπιτι,κ ετσι αποθηλασε.σε σενα δ θα μπορουσε να γινει ετσι γτ ειναι μικρο το πρωτο σου,με ενοχλησεις για δοντια,αγχος αποχωρισμου,κ φανταζομαι συχνες αφυπνισεις

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Ετσι ακριβώς! Πολλεεεεες αφυπνίσεις γίνεται χαμός...η αλήθεια είναι ότι είχα μια παλινδρομη πριν κάνω το αστεράκι μου και στη δεύτερη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε δώσει προληπτικά ουτροτζεσταν και σαλοσπιρ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να συμβεί αυτό ενώ θηλάζω..

4 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Ετσι ακριβώς! Πολλεεεεες αφυπνίσεις γίνεται χαμός...η αλήθεια είναι ότι είχα μια παλινδρομη πριν κάνω το αστεράκι μου και στη δεύτερη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου είχε δώσει προληπτικά ουτροτζεσταν και σαλοσπιρ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να συμβεί αυτό ενώ θηλάζω..

κοιτα επειδη τα επαιρνες προληπτικα μπορει κ να μην παρεις κτ

απο κει κ περα,καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη,κ θα σου πει κ ο γιατρος.ευχομαι να ειναι σωστα ενημερωμενος,κ να εξεταζει καθε περιπτωση ως ξεχωριστη

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Α, είναι μικράκι και το πρωτο. Να το χαίρεσαι κορίτσι μου και με το καλό το δεύτερο.

Ο μικρός μου θήλαζε σα νεογέννητο μέχρι και που έμεινα έγκυος (γι αυτό και τόσους μήνες δεν είχα και περίοδο εγώ).

Δεν είχα σκοπό να κόψω το θηλασμό τελείως, αλλά ήθελα να τον ελαττώσω. Συγκεκριμένα, έλεγα να κρατήσω μόνο το βραδινό (απ τη στιγμή που έτρωγε κανονικά όλα τα γεύματα, δεν το είχε και ανάγκη μέσα στην ημέρα). Ωστόσο, ο αποθηλασμός επήλθε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα απ όσο το είχα φανταστεί, καθώς ο μικρούλης μου σταμάτησε να το αναζητάει (ο βραδινός κόπηκε τελευταίος). Ένιωθα - η αλήθεια είναι - εντελώς άδειο το στήθος μου και πιθανότατα να μην του άρεσε κ η γεύση αυτής της λιγοστής ποσότητας που ειχα.

Εάν δεν έχεις κάποια δυσκολία στην εγκυμοσύνη και έχεις αντοχές, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά να θηλάζεις.

Εάν παίρνεις φάρμακα για την εγκυμοσύνη σου καλό είναι να ελέγξεις με τον γιατρό σου τη συμβατότητα με το θηλασμό.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Sophaki21 είπε:

Α, είναι μικράκι και το πρωτο. Να το χαίρεσαι κορίτσι μου και με το καλό το δεύτερο.

Ο μικρός μου θήλαζε σα νεογέννητο μέχρι και που έμεινα έγκυος (γι αυτό και τόσους μήνες δεν είχα και περίοδο εγώ).

Δεν είχα σκοπό να κόψω το θηλασμό τελείως, αλλά ήθελα να τον ελαττώσω. Συγκεκριμένα, έλεγα να κρατήσω μόνο το βραδινό (απ τη στιγμή που έτρωγε κανονικά όλα τα γεύματα, δεν το είχε και ανάγκη μέσα στην ημέρα). Ωστόσο, ο αποθηλασμός επήλθε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα απ όσο το είχα φανταστεί, καθώς ο μικρούλης μου σταμάτησε να το αναζητάει (ο βραδινός κόπηκε τελευταίος). Ένιωθα - η αλήθεια είναι - εντελώς άδειο το στήθος μου και πιθανότατα να μην του άρεσε κ η γεύση αυτής της λιγοστής ποσότητας που ειχα.

Εάν δεν έχεις κάποια δυσκολία στην εγκυμοσύνη και έχεις αντοχές, μπορείς να συνεχίσεις κανονικά να θηλάζεις.

Εάν παίρνεις φάρμακα για την εγκυμοσύνη σου καλό είναι να ελέγξεις με τον γιατρό σου τη συμβατότητα με το θηλασμό.

Σ ευχαριστώ πολύ! Χθες έμαθα για την εγκυμοσύνη και δεν έχω μιλήσει ακόμα με το γιατρό. Τα φάρμακα μου τα έδινε προληπτικά λόγω παλινδρομης...δεν ξέρω αν θα χρειαστεί κ σε αυτή την εγκυμοσύνη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ! Χθες έμαθα για την εγκυμοσύνη και δεν έχω μιλήσει ακόμα με το γιατρό. Τα φάρμακα μου τα έδινε προληπτικά λόγω παλινδρομης...δεν ξέρω αν θα χρειαστεί κ σε αυτή την εγκυμοσύνη!

Είχα και εγώ 2 παλίνδρομες. Δεν έπαιρνα κάτι στις 2 επόμενες υγιείς εγκυμοσύνες μου. Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου για να σε κατευθύνει :)

Περίοδος πότε σου ήρθε μετά τη γέννα; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Sophaki21 είπε:

Είχα και εγώ 2 παλίνδρομες. Δεν έπαιρνα κάτι στις 2 επόμενες υγιείς εγκυμοσύνες μου. Καλύτερα να μιλήσεις με τον γιατρό σου για να σε κατευθύνει :)

Περίοδος πότε σου ήρθε μετά τη γέννα; 

Μου ήρθε πρώτη φορά μετά από 5 μήνες, πρωτη και τελευταία δηλαδή δεν ξαναήρθε

πρίν από 13 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Μου ήρθε πρώτη φορά μετά από 5 μήνες, πρωτη και τελευταία δηλαδή δεν ξαναήρθε

Έτσι έγινε και σε εμένα, ακριβώς! 19 μηνών ο μικρός μου, ήρθε μία φορά και μετά δεν ξανάρθε. Να δω τώρα, μετά τη δεύτερη γέννα πότε θα μου ξανάρθει. 

πρίν από 23 λεπτά , Sophaki21 είπε:

Έτσι έγινε και σε εμένα, ακριβώς! 19 μηνών ο μικρός μου, ήρθε μία φορά και μετά δεν ξανάρθε. Να δω τώρα, μετά τη δεύτερη γέννα πότε θα μου ξανάρθει.

Με το καλό και το δικό σου μωρακι! Τι να πω περίεργα τα πράγματα με την περίοδο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Με το καλό και το δικό σου μωρακι! Τι να πω περίεργα τα πράγματα με την περίοδο..

Το δεύτερο μωράκι μου είναι 5 μηνών τώρα 🩵

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κορίτσια,

συγνωμηα που μπαίνω σφήνα, ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα μωρό 15 μηνών , θηλάζουμε ακόμα. Θηλάζω το απόγευμα μετά την δουλειά και το βράδυ όσες φορές ξυπνήσει. Τις μέρες που δεν δουλεύω θηλάζει πολλές φορές και αρνείτε το φαγητό. Τρώει πολύ λίγο, καμία σχέση με την γιαγιά. Όσες φορές προσπάθησα να κόψω τον θηλασμό, σαν να το καταλαβαίνει και κολλάει πάνω μπυ χειρότερα, με κλάματα, τράβηγμα μπλούζας. Θηλάζει αλλά και το έχει για πιπίλα. Με πονάει.

Δεν θα είχα πρόβλημα στο να θηλάσω μέχρι 18 μηνών που εκεί ξεπερνάνε και το άγχος αποχωρισμού. Αλλά δεν έχω αδιαθετησει ακόμα!!! 15 μηνες και τίποτα.  

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπερα κορίτσια,

συγνωμηα που μπαίνω σφήνα, ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα μωρό 15 μηνών , θηλάζουμε ακόμα. Θηλάζω το απόγευμα μετά την δουλειά και το βράδυ όσες φορές ξυπνήσει. Τις μέρες που δεν δουλεύω θηλάζει πολλές φορές και αρνείτε το φαγητό. Τρώει πολύ λίγο, καμία σχέση με την γιαγιά. Όσες φορές προσπάθησα να κόψω τον θηλασμό, σαν να το καταλαβαίνει και κολλάει πάνω μπυ χειρότερα, με κλάματα, τράβηγμα μπλούζας. Θηλάζει αλλά και το έχει για πιπίλα. Με πονάει.

Δεν θα είχα πρόβλημα στο να θηλάσω μέχρι 18 μηνών που εκεί ξεπερνάνε και το άγχος αποχωρισμού. Αλλά δεν έχω αδιαθετησει ακόμα!!! 15 μηνες και τίποτα.  

Εντάξει προφανώς Κ οι ορμόνες σου είναι ακόμα ανεβασμένες λόγο του θηλασμού. Απ'την στιγμή που όταν λείπεις το παιδί δεν έχει πρόβλημα Κ τρώει κανονικά . Το θέμα είναι καθαρά δικό σου Κ όχι του παιδιού . Το παιδί απλά θέλει να σου δείξει ότι του λείπεις επειδή δουλεύεις το πρόβλημα είναι ότι εσύ το αφήνεις να το εκφράζει με τον λαθος τρόπο θηλάζοντας.  

Όταν σου ζητάει να θηλασει τα σκ βρησκε τρόπους να του αποσπας την προσοχή.  Έχε ένα καινούριο παιχνιδάκι βάλτο να απασχοληθεί με κατι άλλο παρτο αγκαλιά Κ βγαλτο μια βόλτα.  

Μην ενδίδεις γιατί έτσι καταλαβαίνει ότι με το κλαμα κερδίζει. Δεν είναι χαζό να κλαίει όλη μέρα . Θα κλάψει 10-15 λεπτά θα τελειώσει.  

Όταν το αποφασίσεις εσύ ότι το παιδί δεν θα παθει τίποτα αν κλαίει Κ θα το ξεπεράσει θα κόψετε Κ το θηλασμό όταν το θελήσεις Κ εσύ φυσικα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει προφανώς Κ οι ορμόνες σου είναι ακόμα ανεβασμένες λόγο του θηλασμού. Απ'την στιγμή που όταν λείπεις το παιδί δεν έχει πρόβλημα Κ τρώει κανονικά . Το θέμα είναι καθαρά δικό σου Κ όχι του παιδιού . Το παιδί απλά θέλει να σου δείξει ότι του λείπεις επειδή δουλεύεις το πρόβλημα είναι ότι εσύ το αφήνεις να το εκφράζει με τον λαθος τρόπο θηλάζοντας.  

Όταν σου ζητάει να θηλασει τα σκ βρησκε τρόπους να του αποσπας την προσοχή.  Έχε ένα καινούριο παιχνιδάκι βάλτο να απασχοληθεί με κατι άλλο παρτο αγκαλιά Κ βγαλτο μια βόλτα.  

Μην ενδίδεις γιατί έτσι καταλαβαίνει ότι με το κλαμα κερδίζει. Δεν είναι χαζό να κλαίει όλη μέρα . Θα κλάψει 10-15 λεπτά θα τελειώσει.  

Όταν το αποφασίσεις εσύ ότι το παιδί δεν θα παθει τίποτα αν κλαίει Κ θα το ξεπεράσει θα κόψετε Κ το θηλασμό όταν το θελήσεις Κ εσύ φυσικα 

Το θέλω πλέον γιατί έχω κουραστεί. Δουλειά, ξενύχτια, ολα μαζί, είμαι ένα ζόμπι πλέον. Ζητάω βοήθεια από την παιδίατρο να μου δώσει οδηγιεσ Πως να το κάνω, αλλά δυστυχώς επειδή είναι υπέρ του θηλασμού προσπαθεί να με πείσει για το αντιθετο. Στεναχωριέμαι όταν κλαίει με λυγμούς, εκεί υποκύπτω. 
Μπορεις να μου πεις πως να το κάνω; Θα χαρώ πολύ να μου προτείνεις ένα πλάνο. Σκέφτομαι να πάω στο χωριό για μια εβδομάδα στις γιορτες που θα είναι με τους άλλους παππούδες που μπορούν να την απασχολήσουν 24/7 να αποσπάται ποιο εύκολα η προσοχή της. Θα είναι 16 μηνών. Θα μπορέσω σε μια εβδομάδα να το κόψω τελείως;

επισης έχω καταλάβει ότι θηλάζει για συναισθηματικούς λόγους. Το στήθος μου είναι άδειο, το νιώθω ελαφρύ και όταν πίνει γάλα τις περισσότερες φορές νιώθω σαν να τραβάει από μέσα το τίποτα.

τελος, λόγω πολλών αφυπνίσεων κοιμόμαστε μαζί. Αυτό δεν είμαι έτοιμη να το κόψω γιατί λείπω παρά πολλές ώρες και την βλέπω μόνο 2 ώρες και νιώθουμε και οι δυο ότι την εχοθμε κοντά μας έστω ενώ κοιμάται. Δεν ξέρω αν ακούγεται παράλογο. Σαν να κλέβουμε λίγο παραπάνω χρόνο μαζί της. Μπορεί να κοπεί ο θηλασμός αλλά τον ύπνο να τον σταματήσουμε το καλοκαίρι; Που θα γίνει 2 ετών; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...