Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Εγκυμοσύνη και θηλασμό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Έτυχε σε καμία κοπέλα να είναι έγκυος και να θηλάζει ακόμη το πρώτο παιδάκι?? 

Καλημερα.. Εγω ειμαι εγκυος  (7 μηνών) κ θηλαζα μεχρι προχθες οπου κ το σταματησα (16 μηνών)..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Tintin είπε:

Καλημερα.. Εγω ειμαι εγκυος  (7 μηνών) κ θηλαζα μεχρι προχθες οπου κ το σταματησα (16 μηνών)..

Επειδή διαβάζω διάφορα κ εχω αγχωθει,ότι προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα κτλ, για αυτό ρώτησα...

πρίν από 6 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Επειδή διαβάζω διάφορα κ εχω αγχωθει,ότι προκαλεί συσπάσεις στη μήτρα κτλ, για αυτό ρώτησα...

Προκαλεί συσπάσεις στην μήτρα Κ γενικα συνίστατε να αποφεύγετε . Παντα υπαρχει Κ η εξέταση του γιατρού Κ η παρακολούθηση . Αν παρακολούθησε συχνότερα Κ δεν έχεις ενοχλήσεις ο τράχηλος σου είναι μακρύς συνεχίζεις . Ολα είναι θέμα κατάστασης . 

Γενικα θέλει παρακολούθηση για να μην έρθεις προ εκπλήξεων . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , linaa είπε:

Προκαλεί συσπάσεις στην μήτρα Κ γενικα συνίστατε να αποφεύγετε . Παντα υπαρχει Κ η εξέταση του γιατρού Κ η παρακολούθηση . Αν παρακολούθησε συχνότερα Κ δεν έχεις ενοχλήσεις ο τράχηλος σου είναι μακρύς συνεχίζεις . Ολα είναι θέμα κατάστασης . 

Γενικα θέλει παρακολούθηση για να μην έρθεις προ εκπλήξεων . 

Και πώς κόβεται όμως ξαφνικά? Μπορείς να πάρεις χάπι στη διάρκεια τής εγκυμοσύνης?

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Ναι μπορει να προκαλέσει τους  2 τελευταίους μήνες.. Εκτος κ αν υπαρχει θέμα απο νωρίς, οπότε εκει πρέπει να το διακοψεις νωρίτερα.. ( εγώ δεν είχα θέμα γ αυτο κ σταματησα τώρα στον 7ο).. Δεν χρειάστηκε να παρω χάπια καθώς θηλαζα μονο πρωί βράδυ οπότε η ροή δεν ηταν τοσο μεγαλη.. Είμαστε σε προσπάθεια να πιει γάλα ετοιμο , θέλει υπομονή κ χρόνο μας ενημέρωσε ο παιδιατρος.. Σε ποιο μήνα είσαι; ο γιατρος σου τι λέει;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Tintin είπε:

Ναι μπορει να προκαλέσει τους  2 τελευταίους μήνες.. Εκτος κ αν υπαρχει θέμα απο νωρίς, οπότε εκει πρέπει να το διακοψεις νωρίτερα.. ( εγώ δεν είχα θέμα γ αυτο κ σταματησα τώρα στον 7ο).. Δεν χρειάστηκε να παρω χάπια καθώς θηλαζα μονο πρωί βράδυ οπότε η ροή δεν ηταν τοσο μεγαλη.. Είμαστε σε προσπάθεια να πιει γάλα ετοιμο , θέλει υπομονή κ χρόνο μας ενημέρωσε ο παιδιατρος.. Σε ποιο μήνα είσαι; ο γιατρος σου τι λέει;

Δεν έχω πάει ακόμα,σήμερα το έμαθα!!

Just now, Αγγελικηη1 είπε:

Πώς είμαι έγκυος !

Αρχικά συγχαρητήρια!!! Με το καλό κ το δεύτερο παιδάκι σου.. Οταν θα πας στο γιατρό να τον ρωτήσεις.. Αν θέλεις να το σταματησεις απο τώρα ( κ αν εχεις μεγαλη ροη) θα σου πρότεινα να συμβουλευτεις εναν ειδικό θηλασμού γτ δεν ειναι ολοι οι γυναικολογοι γνωστες πανω στον θηλασμό.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Tintin είπε:

Αρχικά συγχαρητήρια!!! Με το καλό κ το δεύτερο παιδάκι σου.. Οταν θα πας στο γιατρό να τον ρωτήσεις.. Αν θέλεις να το σταματησεις απο τώρα ( κ αν εχεις μεγαλη ροη) θα σου πρότεινα να συμβουλευτεις εναν ειδικό θηλασμού γτ δεν ειναι ολοι οι γυναικολογοι γνωστες πανω στον θηλασμό.. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές με το καλό και δικό σου παιδάκι!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Αγγελικηη1 είπε:

Και πώς κόβεται όμως ξαφνικά? Μπορείς να πάρεις χάπι στη διάρκεια τής εγκυμοσύνης?

Δεν χρειάζετε να το κόψεις εντελώς ξαφνικά . Γενικα σε δύο εβδομαδες μπορείς να το μειώσεις παρά πολύ Κ σε άλλες 15 μέρες να το κόψεις εντελώς . Χωρίς χάπι. Ο θηλασμός όπως ξεκίνησε έτσι Κ σταματαει δεν χρειάζετε χάπι . 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Αγγελικηη1 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!! Έτυχε σε καμία κοπέλα να είναι έγκυος και να θηλάζει ακόμη το πρώτο παιδάκι?? 

Συγχαρητήρια! Εγώ θήλαζα ενώ έμεινα έγκυος στο 2ο μωράκι μου. Ο μεγάλος μου (20 μηνών τότε) μόνος του σταμάτησε να το αναζητάει. Ένα βράδυ απλά δεν το αναζήτησε (είτε είχε ελαττωθεί το γάλα μου είτε είχε αλλάξει η γεύση του)… εάν δε συντρέχει ιατρικός λόγος, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το θηλασμό. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Sophaki21 είπε:

Συγχαρητήρια! Εγώ θήλαζα ενώ έμεινα έγκυος στο 2ο μωράκι μου. Ο μεγάλος μου (20 μηνών τότε) μόνος του σταμάτησε να το αναζητάει. Ένα βράδυ απλά δεν το αναζήτησε (είτε είχε ελαττωθεί το γάλα μου είτε είχε αλλάξει η γεύση του)… εάν δε συντρέχει ιατρικός λόγος, μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά το θηλασμό. 

Ευχαριστώ πολύ! Αλλάζει η γεύση του γάλακτος κατά την εγκυμοσύνη δηλαδή?

πρίν από 1 λεπτό , Αγγελικηη1 είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Αλλάζει η γεύση του γάλακτος κατά την εγκυμοσύνη δηλαδή?

Είναι πολύ πιθανό με τις αλλαγές στις ορμόνες μας. Τι ηλικία έχει ο μικρούλης σας; Γιατί εάν είστε στην κορύφωση του άγχους αποχωρισμού, θα είναι πιο δύσκολο να κοπεί ο θηλασμός. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...