Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είπες, καλύτερα να βάλεις δύο αν δεν έχεις θέμα για δίδυμα! Εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλά όσα κι αν είναι 🙂

Ναι εννοείται δεν βγάζεις άκρη και όντως θα μπορούσε να σε κρατήσει,αυτή έχασε το μόνο σίγουρο!αλλά δεν πειράζει όλα για καλό γίνονται τελικά! Μια χαρά στον κυριουλη και μπορεί να είναι και πολύ καλός!

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Εξέταση Μικροβιωμα

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια κοπέλα που γνωρίζει για το μικροβιωμα της μήτρας ή έχει ανάλογη εμπειρία; 
28 ετών με 5 άριστες βλαστοκυστες 2 αποτυχημένες έμβρυο μεταφορές και οι γιατροί οι 2 μου προτείνουν έλεγχο μικροβιώματος και άλλοι δυο όχι! 
Ειχα κάνει υστεροσκοπηση τον σεπτμεβρη η βιοψία ήταν καθαρή 

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Dust είπε:

Υπάρχει κάποια κοπέλα που γνωρίζει για το μικροβιωμα της μήτρας ή έχει ανάλογη εμπειρία; 
28 ετών με 5 άριστες βλαστοκυστες 2 αποτυχημένες έμβρυο μεταφορές και οι γιατροί οι 2 μου προτείνουν έλεγχο μικροβιώματος και άλλοι δυο όχι! 

Καλησπέρα! Τι εννοείς  αν γνωρίζει?

Τι θέλεις να μάθεις?

Είναι αναίμακτη  εξέταση..σαν καλλιέργεια..σα παπ.. μικρό κόστος  θα έλεγα..  

Θεωρητικά αλλά εξετάζει η υστεροσκοπηση  αλλά το μικροβιωμα. .

Πραγματι κάποιοι γιατροί δε την πιστεύουν..

Όπως και άλλοι δεν κάνουν υστεροσκοπηση..η δεν κάνουν πολλές όπως άλλοι γιατροι.. σε όλα αυτά σχεδόν πάντα  είναι ποιον γιατρό θα ακολουθήσεις..

Δεν βλάπτει  κάπου πάντως. .

Ρωτάω από την άποψη του ότι δεν μου προτείνουν κάποιοι να την κάνω γιατί θεωρούν πως σίγουρα θα βρεθούν μικρόβια και πως οι ενδομήτριες εγχύσεις με αντιβιοτικά μόνο κακό κάνουν και πως αν ξεκινήσεις να ψάχνεις μικρόβια δεν θα σταματήσεις ποτέ γιατί συνεχώς κάτι θα βρίσκεις 

1 hour ago, Dust είπε:

Μετά την πρώτη πετυχημένη εξωσωματική 

Έκανα εξέταση για μικροβίωμα βρέθηκε μικρόβιο πήρα αγωγή στα καπάκια η δεύτερη εξωσωματική και έκανα την κόρη μου 

Κατά τη γνώμη μου τη θεωρώ καθοριστική και έκανα το παιδί μου

Just now, Ellidr είπε:

Έκανα εξέταση για μικροβίωμα βρέθηκε μικρόβιο πήρα αγωγή στα καπάκια η δεύτερη εξωσωματική και έκανα την κόρη μου 

Τη πρώτη αποτυχημένη όχι πετυχημένη 

πρίν από 5 λεπτά , Dust είπε:

Ρωτάω από την άποψη του ότι δεν μου προτείνουν κάποιοι να την κάνω γιατί θεωρούν πως σίγουρα θα βρεθούν μικρόβια και πως οι ενδομήτριες εγχύσεις με αντιβιοτικά μόνο κακό κάνουν και πως αν ξεκινήσεις να ψάχνεις μικρόβια δεν θα σταματήσεις ποτέ γιατί συνεχώς κάτι θα βρίσκεις 

Εμένα δε μου έκανε ενδομήτριες εγχύσεις πήρα κανονικά αντιβίωση από το στόμα και προβιοτικα κολπικά 

6 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Τη πρώτη αποτυχημένη όχι πετυχημένη 

Εμένα δε μου έκανε ενδομήτριες εγχύσεις πήρα κανονικά αντιβίωση από το στόμα και προβιοτικα κολπικά 

Κι εγω το ιδιο..ειχα μικροβιο και χαμηλους γαλακτοβακιλλους. Αν προχωρουσα σε ετ θα ηταν σιγουρα αποτυχημενη. Πηρα αντιβιωση και προβιοτικα και ολα καλα. Ενταξει προσωπικα πονεσα αρκετα οταν πηραμε το δειγμα αλλα ηταν 2 λεπτα υποθεση και αποδειχτηκε καθοριστικο.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Dust είπε:

Οι έγχυσεις  είναι άλλη διαδικασία  από την αντιβίωση από το στόμα..  2-3 γιατροί και πολλούς λέω κάνουν έγχυσεις..μακρυά για μένα.. και όταν λένε αντιβίωση  από το στόμα 1 η 2 όχι σχήματα με 5 αντιβιωσεις. 

4 ώρες πρίν, Dust είπε:

Σας ευχαριστω πολύ για την βοήθεια να είστε όλες καλα! 
εχετε να μου προτείνετε καποιον γιατρό που κάνει την εξέταση αυτή ; 

Οι περισσότεροι..όλοι βσκ.. 

Δεν ταίριαξες με κάποιον από αυτούς  που πήρες γνώμη?

Είχαμε πρώτη επαφή από το τηλέφωνο την Παρασκευή ξεκινάω τα ραντεβού μαζί τους 

απλά με αυτά που μου έχουν συμβεί έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη ου στους γιατρούς και δεν ξέρω πως να επιλέξω τον επόμενο ούτε αν θα πρέπει να κάνω την τελευταία μου έτ εκεί που είμαι τώρα με το ένα εμβρυακι που έχω ή να το πάρω να φύγω να πάω άλλου 

πρίν από 18 λεπτά , Dust είπε:

Είχαμε πρώτη επαφή από το τηλέφωνο την Παρασκευή ξεκινάω τα ραντεβού μαζί τους 

απλά με αυτά που μου έχουν συμβεί έχω χάσει πλέον την εμπιστοσύνη ου στους γιατρούς και δεν ξέρω πως να επιλέξω τον επόμενο ούτε αν θα πρέπει να κάνω την τελευταία μου έτ εκεί που είμαι τώρα με το ένα εμβρυακι που έχω ή να το πάρω να φύγω να πάω άλλου 

Αν σου πουνε για έγχυσεις  ξαι πολλές αντιβίωση για μένα μακρυά..

Διαφημίσεις

Και αν υπάρχει όντως μικρόβιο και κάνω θεραπεία με αντιβίωση γυρνάω σε αυτόν που ήμουν για τελευταία προσπάθεια με το εμβρυακι πιυ έχω εκεί ή το παίρνω και πάω άλλου ξεκινώντας παράλληλα και μια δεύτερη προσπάθεια ;;;

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...