Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Αγωγη modulair 2.5 χρονών

vasilia90

Recommended Posts

Καλησπέρα...θέλω λίγο τα φώτα σας.εχω ένα αγοράκι 2.5 χρονών από τον καιρό που ξεκίνησε παιδικό αρρωσταίνει συνέχεια (λογικό) του έχει μείνει όμως ενάς μόνιμος βήχας,ουσιαστικά βήχει στον ύπνο του και άμα τρέχει πολύ στο παιχνίδι. Ο παιδίατρος μας έδωσε 2 μηνη αγωγη με flixotide,nasonex,modulair για να δούμε πως θα πάει. Διάβασα για το modulair ότι το δίνουν σε περιπτώσεις αλλεργικης ρινίτιδας και άσθματος..έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καμιά μαμά???

• vasilia90 changed the title to Αγωγη modulair 2.5 χρονών

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , vasilia90 είπε:

Καλησπέρα...θέλω λίγο τα φώτα σας.εχω ένα αγοράκι 2.5 χρονών από τον καιρό που ξεκίνησε παιδικό αρρωσταίνει συνέχεια (λογικό) του έχει μείνει όμως ενάς μόνιμος βήχας,ουσιαστικά βήχει στον ύπνο του και άμα τρέχει πολύ στο παιχνίδι. Ο παιδίατρος μας έδωσε 2 μηνη αγωγη με flixotide,nasonex,modulair για να δούμε πως θα πάει. Διάβασα για το modulair ότι το δίνουν σε περιπτώσεις αλλεργικης ρινίτιδας και άσθματος..έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε καμιά μαμά???

Σε αυτή την ηλικία υπάρχει κάποια ευαισθησία σε πολλά παιδιά που στην ουσία είναι άσθμα απλά το παιδί μεγαλώνοντας το ξεπερνάει συνήθως . Στην ουσία είναι αλλεργίες Κ άσθμα της ηλικίας δες το σαν μια ανωριμότητα της ηλικίας . Απλά προσέχεις λίγο περισσότερο τώρα με τις αρρώστιες καλητερα να σταματήσετε τον παιδικό σταθμό μέσα στο χειμώνα ώστε να το ξεπεράσει Κ πιο γρήγορα . Συνήθως αυτά όσο μεγαλώνει τ παιδί γίνονται όλο Κ πιο ελαφριά Κ ξεπερνιουνται. 

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Σε αυτή την ηλικία υπάρχει κάποια ευαισθησία σε πολλά παιδιά που στην ουσία είναι άσθμα απλά το παιδί μεγαλώνοντας το ξεπερνάει συνήθως . Στην ουσία είναι αλλεργίες Κ άσθμα της ηλικίας δες το σαν μια ανωριμότητα της ηλικίας . Απλά προσέχεις λίγο περισσότερο τώρα με τις αρρώστιες καλητερα να σταματήσετε τον παιδικό σταθμό μέσα στο χειμώνα ώστε να το ξεπεράσει Κ πιο γρήγορα . Συνήθως αυτά όσο μεγαλώνει τ παιδί γίνονται όλο Κ πιο ελαφριά Κ ξεπερνιουνται. 

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σού..τον παιδικό δεν γίνεται να τον σταματήσουμε γτ δουλεύουμε και δεν έχω κάποιον να μου το προσέχει το παιδί. Προσπαθώ να τον προστατευω όσο καλύτερα μπορώ αλλά παιδί είναι κ αρρωσταίνει παρόλα αυτά 

ξερω πολλα παιδακια αντιστοιχης ηλικιας που ακομη κ χωρις παιδικο πολλους χειμωνες τους περασαν με αντιστοιχη αγωγη

για τον βηχα,δ σημαινει οτι θα μεινει κτ σε ασθμα η αλλεργιες.οπωε ειπωθηκε ειναι κτ που το ξεπερνανε μεγαλωνοντας

μετα τα 5 θα ειναι πολυ πιο ευκολο

εδινε η αδερφη μου μια σκονη σε φακελακια που το διελυε νομιζω σε νερο στον μεγαλο μου ανηψιο,εχουν περασει πολλα χρονια κ δ θυμαμαι τι ηταν.αλλα κτ για ενισχυση του ανοσοποιητικου.ισως ειχε κτ με πνευμονες σαν σχεδιο εξωτερικα στο κουτι

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, vikib είπε:

ξερω πολλα παιδακια αντιστοιχης ηλικιας που ακομη κ χωρις παιδικο πολλους χειμωνες τους περασαν με αντιστοιχη αγωγη

για τον βηχα,δ σημαινει οτι θα μεινει κτ σε ασθμα η αλλεργιες.οπωε ειπωθηκε ειναι κτ που το ξεπερνανε μεγαλωνοντας

μετα τα 5 θα ειναι πολυ πιο ευκολο

εδινε η αδερφη μου μια σκονη σε φακελακια που το διελυε νομιζω σε νερο στον μεγαλο μου ανηψιο,εχουν περασει πολλα χρονια κ δ θυμαμαι τι ηταν.αλλα κτ για ενισχυση του ανοσοποιητικου.ισως ειχε κτ με πνευμονες σαν σχεδιο εξωτερικα στο κουτι

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου..του δίνω αλλά όχι ομολογώ σε καθημερινή βάση της frezyderm για το ανοσοποιητικό που το διαλυω στο νερό του..μου έχουν πει ότι πολλά παιδάκια περνάνε αυτή την φάση αλλά δεν παυω να αγχώνομαι και όσο δεν θελω τα φάρμακα τόσο παίρνουμε 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...