Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

Recommended Posts

Μανούλες καλησπέρα! Μανούλα σε απογνωση εδώ..🥹 Έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και με τον συζυγο συζηταμε για δεύτερο παιδάκι μιας κ σιγα σιγα μεγαλώνει το πρώτο μπουμπούκι μας κ θα θέλαμε να είναι κοντα στην ηλικία με το αδερφάκι του.. Ωστόσο έχω καποιους φοβους.. π.χ. Φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω, φοβαμαι πολυ τις υπουλες ορμονες που σε χτυπανε στην ψυχολογια χωρις να το καταλαβεις.. επισης φοβαμαι πολυ την εγκυμοσυνη, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη είχα κοντο τράχηλο κ απο τον 5ο μήνα με ειχε ο γιατρος με προγεστερόνη κ ξαπλα στο κρεβατι για να μη γεννησω προωρα, μου ειχε πει βεβαια οτι βοηθαει η ηλικία μου στο να αποφύγουμε την περίδεση (23 τοτε, 25 τωρα). Θα ήθελα πολυ να ακουσω κ τις δικές σας εμπειρίες ειδικα αν ειχατε κοντο τραχηλο στην πρωτη εγκυμοσυνη, αν ειχατε καποιο προβλημα κ στην δευτερη ή αν αυτο δεν ειναι απαραιτητο, κ τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.. Ευχαριστω κ συγνωμη αν σας κουρασα

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Octoberbutterfly είπε:

Μανούλες καλησπέρα! Μανούλα σε απογνωση εδώ..🥹 Έχω ένα κοριτσάκι 2 χρονών και με τον συζυγο συζηταμε για δεύτερο παιδάκι μιας κ σιγα σιγα μεγαλώνει το πρώτο μπουμπούκι μας κ θα θέλαμε να είναι κοντα στην ηλικία με το αδερφάκι του.. Ωστόσο έχω καποιους φοβους.. π.χ. Φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερω, φοβαμαι πολυ τις υπουλες ορμονες που σε χτυπανε στην ψυχολογια χωρις να το καταλαβεις.. επισης φοβαμαι πολυ την εγκυμοσυνη, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη είχα κοντο τράχηλο κ απο τον 5ο μήνα με ειχε ο γιατρος με προγεστερόνη κ ξαπλα στο κρεβατι για να μη γεννησω προωρα, μου ειχε πει βεβαια οτι βοηθαει η ηλικία μου στο να αποφύγουμε την περίδεση (23 τοτε, 25 τωρα). Θα ήθελα πολυ να ακουσω κ τις δικές σας εμπειρίες ειδικα αν ειχατε κοντο τραχηλο στην πρωτη εγκυμοσυνη, αν ειχατε καποιο προβλημα κ στην δευτερη ή αν αυτο δεν ειναι απαραιτητο, κ τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις.. Ευχαριστω κ συγνωμη αν σας κουρασα

Ενταξει αν θα το αποφασίσεις θα τα καταφέρεις όταν μπεις στο χορό χορεύεις. Όσο για τον τράχηλο απτήν στιγμή που υπάρχει ένα παιδάκι που πρέπει κάπως να φροντίσεις μόλις μείνεις έγκυος θα κάνεις περίδεση δεν θα το διακινδυνεύσεις γιατί υπάρχει ένα παιδάκι Κ οι υποχρεώσεις σου δεν θα σε αφήσουν να είσαι ξαπλώμενη για 9 μήνες . Οπότε για να μην έχεις εκπλήξεις θα κάνεις περίδεση με την αυχενική Κ θα ξεμπερδεψεις . Εντάξει δεν θα κουράζεσε αλλά τουλάχιστον μέσα στο σπίτι θα μπορείς να κινήσε άνετα . Όσο για τους υπόλοιπους φόβους σου αν θέλεις άλλο παιδάκι θα τους ξεπεράσεις Κ καλητερα να είναι κοντά στην ηλικία για να μην τα ξαναπερνας όλα από την αρχή 

• Ευχαριστώ 1

Με αγχωνει η διαδικασια της περιδεσης κ το μετα, ξερω οτι στις 36 εβδομαδες πας κ σου αφαιρουν την περιδεση, ομως ειναι εφικτος ο φυσιολογικος τοκετος μετα απο ολο αυτο; 

πρίν από 1 λεπτό , Octoberbutterfly είπε:

Με αγχωνει η διαδικασια της περιδεσης κ το μετα, ξερω οτι στις 36 εβδομαδες πας κ σου αφαιρουν την περιδεση, ομως ειναι εφικτος ο φυσιολογικος τοκετος μετα απο ολο αυτο; 

Καλέ σιγά την διαδικασία . Όταν την κάνεις στην σωστή εβδομάδα ούτε κίνδυνος υπάρχει ούτε ανχος Κ πας αμέσως σπίτι σου . 

Ναι την περίδεση στην κόβουνε μερικά ράμματα είναι Κ μετά σε αφήνουν Κ οπότε γεννήσεις μπορεί να γεννήσεις Κ στις 40 εβδομάδες 

Σε ευχαριστώ πολυ που ασχολήθηκες, ειλικρινά οι συζητησεις με μανούλες που δεν ειναι επικριτικες απεναντι σε μια αλλη μαμα μπορουν να απαλυνουν το αγχος❤️

Διαφημίσεις

1 hour ago, Octoberbutterfly είπε:

Επίσης χίλια συγνωμη για το πρηξιμο αλλα ποια ειναι η διαδικασια; Γινεται με ολικη ναρκωση η περιδεση; 

Με ολική ναι ένα ράμμα είναι μην ανχωνεσε δεν είναι χειρουργείο . Ένα ράμμα κάνουν 

Η αληθεια ειναι οτι δεν με αγχωνει το ποσα ραμματα ειναι.. με αγχωνει η ναρκωση. Περα απο την επισκληριδειο στην προηγουμενη γεννα..δεν εχει χρειαστει να κανω καποια ναρκωση αλλη φορα στη ζωη μου 

πρίν από 2 λεπτά , Octoberbutterfly είπε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν με αγχωνει το ποσα ραμματα ειναι.. με αγχωνει η ναρκωση. Περα απο την επισκληριδειο στην προηγουμενη γεννα..δεν εχει χρειαστει να κανω καποια ναρκωση αλλη φορα στη ζωη μου 

Έτσι Κ αλλιώς δεν θα είναι καμία φοβερή νάρκωση κρατάει πολύ λίγο . Κάποια στιγμή θα χρειαζόταν Κ αυτό έτσι Κ αλλιώς τι τώρα τι αργότερα όλοι κάποια στιγμή θα κάνουν μια νάρκωση 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...