Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

@Fotinimel@Lila86 Σας ευχαριστω πολυ,η Αληθεια ειναι πως εχω αγχοθει αρκετα!!!!!Εν τω μεταξυ σαν να μην περνανε οι μερες!!

Ισχύει δεν περνάνε όμως κάνε υπομονή γιατί οι μέρες που έρχονται μετά την έμβρυομεταφορά περνάνε πιο δύσκολα! Μην αγχώνεσαι και ευχαριστησου τις μέρες που έχεις μέχρι τη μεταφορά να κάνεις πράγματα για σένα να χαλαρώνεις!

Κάλυψη από λήψη τροφοβλάστη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι έγκυος το δεύτερο παιδάκι μου 12 εβδομάδων. Στην αρχή η αυχενική ήταν 4,2 σε απλό υπέρηχο και στην αυχενική διαφάνεια 2,3. Στην αυχενική διαφάνεια ο γιατρός εντόπισε υποπλαστικο ρινικό οστό και παρατήρησε μια στιγμιαία ταχυκαρδία. Σήμερα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλάστη και είναι αρνητικά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν υπήρχε απολύτως τίποτα και τώρα με όλα αυτά σκέφτομαι, μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία δηλαδή;; Ήθελα να ρωτήσω αν έχει ακούσει κάποια για περίπτωση που ενώ η τροφοβλάστη βγήκε καλή, το παιδάκι μετά τη γέννηση να είχε τελικά κάποιο θέμα νευροαναπτυξιακό, οπτικοακουστικό ή κάτι που μπορεί να μην εντοπίζεται με τη συγκεκριμένη εξέταση. Δεν θέλω να ρισκάρω, ούτε να έχω περιθώριο αμφιβολίας για την υγεία του.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, xristina.t είπε:

Καλησπέρα σας. Είμαι έγκυος το δεύτερο παιδάκι μου 12 εβδομάδων. Στην αρχή η αυχενική ήταν 4,2 σε απλό υπέρηχο και στην αυχενική διαφάνεια 2,3. Στην αυχενική διαφάνεια ο γιατρός εντόπισε υποπλαστικο ρινικό οστό και παρατήρησε μια στιγμιαία ταχυκαρδία. Σήμερα βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα από τη λήψη τροφοβλάστη και είναι αρνητικά. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν υπήρχε απολύτως τίποτα και τώρα με όλα αυτά σκέφτομαι, μπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία δηλαδή;; Ήθελα να ρωτήσω αν έχει ακούσει κάποια για περίπτωση που ενώ η τροφοβλάστη βγήκε καλή, το παιδάκι μετά τη γέννηση να είχε τελικά κάποιο θέμα νευροαναπτυξιακό, οπτικοακουστικό ή κάτι που μπορεί να μην εντοπίζεται με τη συγκεκριμένη εξέταση. Δεν θέλω να ρισκάρω, ούτε να έχω περιθώριο αμφιβολίας για την υγεία του.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Κοίτα από θέμα συνδρόμου δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να έχει. Η τροφοβλάστη βλέπει τα σύνδρομα . Για νεύρο αναπτυξιακά θέματα υπάρχει μια εξέταση που λέγετε Wes Κ την κάνουν με το υλικό από την αμνιοπαρακέντηση . Δεν ξέρω αν γίνετε Κ απτό υλικό της τροφοβλάστης πρέπει να ρωτήσεις αν μπορεί να γίνει . Αλλιώς πρέπει να κάνεις αμνιο . 

πρίν από 50 λεπτά , xristina.t είπε:

Ευχαριστώ πολύ @linaa για την απάντηση, θα το ψάξω! Απλά μου φαίνεται περίεργο να είναι τυχαίες όλες οι ενδείξεις. Νιώθω πολύ μπερδεμένη.

Τώρα με όλες αυτές τις εξετάσεις που υπάρχουν να μην ανχωνεσε αν υπάρχει κάτι αν το ψάξεις το βρίσκεις. Κάνε όλες τις εξετάσεις που είναι διαθέσιμες Κ από εκεί Κ πέρα θα έχεις κάλυψη πολλά πράγματα που μπορεί να υπάρξουν . 

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

Τώρα με όλες αυτές τις εξετάσεις που υπάρχουν να μην ανχωνεσε αν υπάρχει κάτι αν το ψάξεις το βρίσκεις. Κάνε όλες τις εξετάσεις που είναι διαθέσιμες Κ από εκεί Κ πέρα θα έχεις κάλυψη πολλά πράγματα που μπορεί να υπάρξουν . 

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την αναζήτηση, αυτή η εξέταση που λες γίνεται τώρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Σου παίρνουν αίμα; Ποια είναι η διαδικασία;

8 ώρες πρίν, linaa είπε:

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , xristina.t είπε:

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την αναζήτηση, αυτή η εξέταση που λες γίνεται τώρα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Σου παίρνουν αίμα; Ποια είναι η διαδικασία;

Γίνετε με το υλικό από την αμνιοπαρακέντηση . Πρέπει να ρωτήσεις αν γίνετε Κ με το υλικό της τροφοβλάστης που σου πήραν. Αυτό το υλικό το κρατάνε οπότε αν θες μπορείς να ρωτήσεις απλά πληρώνεις την διαφορά Κ στην κάνουν . Για την αμνιο είμαι σίγουρη για την τροφοβλάστη δεν ξέρω αν χρησιμοποιήτε αυτό το υλικό για αυτή την εξέταση 

Πάρε στο κέντρο που σου έκανε την τροφοβλάστη Κ ρωτά αν μπορεί να εξεταστεί το υλικό Κ να γίνει αυτή η εξέταση 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...