Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω ακομα μπροστα μου 6 μερες για να παω για μετρηση ενδομητριου.. και περνανε χιλια δυο απο το μυαλο μου και αναρωτιεμαι τι πρεπει να κανω αν: ειναι 7+. Τι εννοω: Θα παω 10η μερα περιοδου. Αν ειναι κατω απο 7, θα ξαναπαω για μετρηση μετα απο 2-3 μερες. (Την πρωτη φορα την 10η μερα ειχα 6.5 ενδομητριο. Αυξησαμε τα cyclacur κ πηγα 13η. Ειχα 9.2 και προχωρησαμεμε αυτο. Εμεινα εγκυος κατευθειαν). Τωρα σκεφτομαι τι να κανω αν εχω πχ 7 ή 7.5. Να προχωρησω ή να ζητησω μετρηση μετα απο 2 ημερες, μηπως μεγαλωσει κι αλλο; Δεν εχω αποφασισει τι θα κανω σε αυτη την περιπτωση; αν θελετε πειτε μου κι εσεις τις μετρησεις σας 10η μερα.. κ πως εξελλιχθηκε. Και φυσικα την γνωμη σας!

Εγώ γλυκιά μου είμαι της άποψης πως δεν πρέπει να έχεις εσύ τέτοια διλήμματα, αυτά πρέπει ο γιατρός να τα αποφασίζει😄

Ελληνογερμανικη Αγωγη - πληροφορίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...