Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

IVF με δωρεά ωαρίων. Που το κάνατε κι εντυπώσεις

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

49 στα 50 και ξεκινώ το ταξίδι μου με δωρεά, στο Γένεσις με γιατρό τον γνωστό σε όλους επιστήμονα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες κι εντυπώσεις. Ποιές από εσάς τα κατάφεραν ή δεν τα κατάφεραν, σε ποιά κλινική και με ποιό γιατρό? Ας βοηθήσουμε η μια την άλλη ακούγοντας τα σχόλιά τους ώστε να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα γι' αυτό το άγνωστο για τις περισσότερες θέμα. 

Τη Δευτέρα ξεκινώ με ERA test και υστεροσκόπηση. Εσείς σε τι φάση είστε?

Διαφημίσεις

πρίν από 42 λεπτά , Manoulitsa75 είπε:

Καλησπέρα σας.

49 στα 50 και ξεκινώ το ταξίδι μου με δωρεά, στο Γένεσις με γιατρό τον γνωστό σε όλους επιστήμονα. Θα ήθελα να ακούσω γνώμες κι εντυπώσεις. Ποιές από εσάς τα κατάφεραν ή δεν τα κατάφεραν, σε ποιά κλινική και με ποιό γιατρό? Ας βοηθήσουμε η μια την άλλη ακούγοντας τα σχόλιά τους ώστε να σχηματίσουμε καλύτερη εικόνα γι' αυτό το άγνωστο για τις περισσότερες θέμα. 

Τη Δευτέρα ξεκινώ με ERA test και υστεροσκόπηση. Εσείς σε τι φάση είστε?

Καλημέρα! Υπαρχει και ομαδα δωρεας να διαβασεις οτι χρειάζεσαι απο ολες μας..Ήμουν στο ίδιο κέντρο  πριν φτάσω στη δοτρια..για δοτρια ήθελα μεγάλο νοσοκομείο  να ξέρω ότι ελέγχονται όλα.. πήγα ιασω, στον ψ, όλα πολύ καλά.. νομίζω  ότι το κέντρο σου είναι από τα πιο ακριβά..αδικαιολογητως..7 η 8 σου είπαν? Να μην μπλέξεις με πολλές υστεροσκοπησεις  και έγχυσεις. 

Εγώ  εκεί έκανα 5 υστεροσκοπησεις κ έγχυσεις ..όπου πηγα μετά με αυτή την τακτική δεν συμφωνουσαν.. επίσης το τρίπτυχο είναι μήτρα,σπερμα,  ωαρια..δε θα εμένα σε γιατρό που θα έλεγε βρήκαμε ωάρια όλα καλά.. πρέπει  να γίνει πλήρης έλεγχος όχι μόνο ένα σπερμοδιαγραμμα..

πρίν από 35 λεπτά , Malntalia είπε:

Καλημέρα! Υπαρχει και ομαδα δωρεας να διαβασεις οτι χρειάζεσαι απο ολες μας..Ήμουν στο ίδιο κέντρο  πριν φτάσω στη δοτρια..για δοτρια ήθελα μεγάλο νοσοκομείο  να ξέρω ότι ελέγχονται όλα.. πήγα ιασω, στον ψ, όλα πολύ καλά.. νομίζω  ότι το κέντρο σου είναι από τα πιο ακριβά..αδικαιολογητως..7 η 8 σου είπαν? Να μην μπλέξεις με πολλές υστεροσκοπησεις  και έγχυσεις. 

Εγώ  εκεί έκανα 5 υστεροσκοπησεις κ έγχυσεις ..όπου πηγα μετά με αυτή την τακτική δεν συμφωνουσαν.. επίσης το τρίπτυχο είναι μήτρα,σπερμα,  ωαρια..δε θα εμένα σε γιατρό που θα έλεγε βρήκαμε ωάρια όλα καλά.. πρέπει  να γίνει πλήρης έλεγχος όχι μόνο ένα σπερμοδιαγραμμα..

Το era test το είχα κάνει κ εγώ στο ίδιο κέντρο..κανεις μετά δεν ήθελε καν να το διαβάσει..χωρίς να ξέρω το ιστορικό σου είναι πολύ μικρό το ποσοστό  γυναικών με μετατόπιση  παραθύρου..

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Malntalia είπε:

Εγώ  εκεί έκανα 5 υστεροσκοπησεις κ έγχυσεις ..όπου πηγα μετά με αυτή την τακτική δεν πήγαν.. επίσης το τρίπτυχο είναι μήτρα,σπερμα,  ωαρια..δε θα εμένα σε γιατρό που θα έλεγε βρήκαμε ωάρια όλα καλά.. πρέπει  να γίνει πλήρης έλεγχος όχι μόνο ένα σπερμοδιαγραμμα..

Αν τους μιλήσεις βοηθάνε οικονομικά. Πολύ περισσότερο από άλλους γιατρούς που πήγα παλαιότερα. Ο γιατρός δεν σε βλέπει σα πορτοφόλι όπως κατάλαβα. Έγχυση δεν έκανα ποτέ ούτε ξέρω τι είναι. Υστεροσκόπηση θα κάνω 1 φορά και μας ξεσκονίζει από εξετάσεις. Με απασχολεί περισσότερο το θέμα "δότρια", πόσο θα μου μοιάζει και ποσοστά επιτυχίας. Σε αυτή τη κλινική δηλαδή κατάλαβες ότι δεν τα ελέγχουν όλα τόσο πολύ? Εμένα μου φάνηκε ότι είναι πολύ επαγγελματίες.

πρίν από 6 λεπτά , Manoulitsa75 είπε:

Αν τους μιλήσεις βοηθάνε οικονομικά. Πολύ περισσότερο από άλλους γιατρούς που πήγα παλαιότερα. Ο γιατρός δεν σε βλέπει σα πορτοφόλι όπως κατάλαβα. Έγχυση δεν έκανα ποτέ ούτε ξέρω τι είναι. Υστεροσκόπηση θα κάνω 1 φορά και μας ξεσκονίζει από εξετάσεις. Με απασχολεί περισσότερο το θέμα "δότρια", πόσο θα μου μοιάζει και ποσοστά επιτυχίας.

Από όσους έχω πάει.. ειδικά για γνώμη μπορεί και σε 10..μόνο σα πορτοφόλι σε βλεπουν εκει μεσα..αν είσαι τυχερή κ για το Χ ψ λόγο δε σε βλέπει έτσι.. καλώς.. 

Λογικά σου ζητησαν/θα σου ζητήσουν και φωτογραφίες  σου..(εμας ιασω μας ζητησαν)προσπαθούν να μοιάζει όσο γίνεται..αλλά όταν προχωράς σε αυτή τη διαδικασία  κάπου ξεχνάς την ομοιότητα..ποσοστά επιτυχίας? Αν όλα γίνουν σωστά.. σκέψου ότι είναι ωάρια από 20χρονη-30χρoνη κοπέλα.. καλύτερα από μιας μεγαλύτερης..πανάκεια δεν είναι τπτ..ουτε υπάρχει 100% επιτυχία(αν στο πούνε ειναι ψεμα)και σίγουρα υπάρχουν κοπέλες που χρειάστηκαν όχι απλά δεύτερη ετ αλλά δευτερη δότρια ..υπάρχουν φυσικα κ αυτές που πετυχαίνουν με την πρώτη..

πρίν από 6 λεπτά , Manoulitsa75 είπε:

Αν τους μιλήσεις βοηθάνε οικονομικά. Πολύ περισσότερο από άλλους γιατρούς που πήγα παλαιότερα. Ο γιατρός δεν σε βλέπει σα πορτοφόλι όπως κατάλαβα. Έγχυση δεν έκανα ποτέ ούτε ξέρω τι είναι. Υστεροσκόπηση θα κάνω 1 φορά και μας ξεσκονίζει από εξετάσεις. Με απασχολεί περισσότερο το θέμα "δότρια", πόσο θα μου μοιάζει και ποσοστά επιτυχίας.

Μετά την υστεροσκοπηση βλέπουν μικρόβιο κ αρχίζουν τις έγχυσεις  αντιβίωση κολπικά και πάλι υστεροσκοπηση κλπ κλπ..αν δεν μπείτε δε αυτό το τρυπάκι  όλα καλά.. 

πρίν από 38 λεπτά , Manoulitsa75 είπε:

Αν τους μιλήσεις βοηθάνε οικονομικά. Πολύ περισσότερο από άλλους γιατρούς που πήγα παλαιότερα. Ο γιατρός δεν σε βλέπει σα πορτοφόλι όπως κατάλαβα. Έγχυση δεν έκανα ποτέ ούτε ξέρω τι είναι. Υστεροσκόπηση θα κάνω 1 φορά και μας ξεσκονίζει από εξετάσεις. Με απασχολεί περισσότερο το θέμα "δότρια", πόσο θα μου μοιάζει και ποσοστά επιτυχίας. Σε αυτή τη κλινική δηλαδή κατάλαβες ότι δεν τα ελέγχουν όλα τόσο πολύ? Εμένα μου φάνηκε ότι είναι πολύ επαγγελματίες.

Ναι δεν ελέγχουν  τπτ..μόνο τα λεφτά τους νοιάζει..και η ρεσεψιόν κλπ μόνο σα ζώο νιώθεις..στην αναμονή.. 

Ήσουν κ παλαιότερα στα χωράφια  της δοτριας οπότε τα ξέρεις.. 

Αν αυτό που σε προβληματίζει  είναι η ομοιότητα  και όχι τα ιατρικα ζητήματα καλό θα ήταν να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό για  το ψυχολογικό κομμάτι.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Malntalia είπε:

Αν αυτό που σε προβληματίζει  είναι η ομοιότητα  και όχι τα ιατρικα ζητήματα καλό θα ήταν να μιλήσεις σε κάποιον ειδικό για  το ψυχολογικό κομμάτι.. 

Τι εννοείς? 

Γενικά τα σωστά κέντρα ζητούν φωτογραφίες σιυ και προσπαθούν να σου μοιάζει.. μην περιμένεις  και θαύματα.. εννοώ ότι η ομοιότητα  που ζητάμε στη διαδικασία  της δοτριας είναι ψυχολογικό.. δηλαδή  αν μοιάζει στον άντρα σου?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...