Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Ίωση 6 μηνών βρέφος

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ο μπέμπης μου αρρώστησε για πρώτη φορά είναι 6 μηνών. Έχει καταρροή και λίγο βήχα, έχω μιλήσει με τον παιδίατρο. Το θέμα είναι ότι πριν λίγο βρήκα στην πάνα του λίγο πορτοκάλι εκεί που ήταν τα τσισα, έχει συμβεί σε καμία μανούλα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...