Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

2η εμβρυομεταφορα και αποτυχία

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Dust είπε:

Ποπό 8-9 έμβρυο μεταφορές για ποιον όμως λόγο δεν πετυχαίνουν σας λένε κάτι ;; 
εγω δεν έχω καταλάβει την αιτία του προβλήματος μπυ ας πούμε επιμένουν μόνο στο ότι τα έμβρυα εσωτερικά μπορεί να μην είναι καλά 

και οκ κανένα από τα 5 που ήταν βλαστοκυστες δεν είναι καλά στα 29 μου; Μετά δηλαδή τι θα γίνει ;

Λόγω ωαρίων και μένα.. αλλά εχω διαπιστωμένο πρόβλημα.. και έχουν γίνει και πολλά λάθη με τους γιατρούς.. νομίζω τώρα είμαστε σε καλό δρόμο..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Malntalia είπε:

Λόγω ωαρίων και μένα.. αλλά εχω διαπιστωμένο πρόβλημα.. και έχουν γίνει και πολλά λάθη με τους γιατρούς.. νομίζω τώρα είμαστε σε καλό δρόμο..

Πως μπορεί να βρεθεί ότι έχουν θέμα τα ωάρια ;; Κάνουν κάποια εξέταση παραπάνω σε εσάς ;

Όχι εγώ έχω πωα..από εκεί κ ύστερα ξ υψηλή fsh δείχνει ως ένα βαθμό  ποιότητα..μαιωαν έχετε ξεσκονίζει σπερμα κ ελέγξει  μήτρα.. τι άλλο μένει?αν φτιάχνεις βλαστοκυστες..αν κάνεις προεμφυτικο..

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...