Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Με ενα τη μερα με ξεκινησε και την προηγουμενη φορα. (Ενα για 3 μερες, δυο για 3 μερες και τρια για 4 μερες). Θα μου στειλουν τις δοσολογιες.. δεν ξερω αν ισχυουν οι παλιες! Και φυσικα ακομα δεν με εχει παρει η γραμματεας. Μιλησα με τον γιατρο. Αλλα με ξενερωσε παλι αυτος ο ανθρωπος.. παντα με αρνητισμο! Πηγες, μου λεει, για υπερηχο; Το απογευμα εχω ραντεβου, του λεω. Ε κατσε, μου λεει, να δεις τι θα σου βρει! Αν εισαι ενταξει για να προχωρησουμε. Ακου περιμενε να δεις 'τι θα σου βρει'! Μια ζωη ωμος αυτος ο ανθρωπος. Και στην πρωτη εμβρυομεταφορα τα ιδια. Μολις βγηκα απο τη μεταφορα.. ερχεται πανω στο φορειο κ μου λεει.. Ενταξει.. εχουμε ελπιδες. Μπορει να μην εισαι μικρη (σχεδον 39 ημουν) αλλα ενταξει.. υπαρχουν ελπιδες. (Ε δε νομιζω οτι ηταν ο καταλληλος χειρισμος μετα την ετ! Ασε οτι εγω δεν τον ειχα ρωτησει κατι.. μονος του τα ελεγε).

2η εμβρυομεταφορα και αποτυχία

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον ψυχολογικά καθώς δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη! Είμαι 29 ετών πλέον προσπαθούμε 3 χρόνια για παιδάκι και βρέθηκα να έχω  δυο υδροσαλπιγγες όπου στην αρχή είχα μια και την αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και μετά δημιουργήθηκε και στην άλλη υδροσαλπιγγα και κάναμε δεύτερη λαπαροσκόπηση τον σεπτμβρη και υστεροσκοπηση ώστε να βεβαιωθούμε για τον περιβάλλον της μήτρας ότι είναι εντάξει για εξωσωαματικη τα αποτέλεσματα της βιοψίας ήταν καθαρά και έτσι ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο εξωσωματική όπου πήγε πολύ καλά και στην ωοληψια πήραμε 14 ωάρια όποτε τα 5 από αυτά έφτασαν σε επίπεδο βλαστοκύστης με ποιότητα τα 2 πρώτα 4ΑΑ Η ΠΡΩΤΗ εμβρυομεταφορα δεν πέτυχε και να σημειώσω ήταν με φρέσκα ωάρια ξαναμε την δεύτερη με δυο βλαστοκυστες 5ΑΒ και 4ΑΒ δε πέτυχε ούτε αυτή 

η μαία δεν έδωσε πολλές ελπίδες στο τελευταίο μου εμβρυακι και αφότου με ηρέμησε μου εξήγησε πως ίσως ο κύκλος αυτός που πήραμε τα ωάρια να μη ήταν καλός και όταν ηρεμήσω και το αποφασίσω να πάμε σε ένα δεύτερο κύκλο εξωσωματικής ώστε να κάνουμε καλύτερα εμβρυομεταφορα με δυο και όχι με 1 βλαστοκύστη καθώς της φαίνεται ψιλό απίθανο εφόσον δεν έπιασαν τα 4 πρώτα να πιάσει το τελευταίο 

ποια είναι η άποψη σας πάνω στο ζήτημα ;;; 
κλινικα τα έχουμε ελέγξει όλα 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Dust είπε:

Κορίτσια καλημέρα θα ήθελα σας παρακαλώ την βοήθεια σας είμαστε σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον ψυχολογικά καθώς δεν περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη! Είμαι 29 ετών πλέον προσπαθούμε 3 χρόνια για παιδάκι και βρέθηκα να έχω  δυο υδροσαλπιγγες όπου στην αρχή είχα μια και την αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και μετά δημιουργήθηκε και στην άλλη υδροσαλπιγγα και κάναμε δεύτερη λαπαροσκόπηση τον σεπτμβρη και υστεροσκοπηση ώστε να βεβαιωθούμε για τον περιβάλλον της μήτρας ότι είναι εντάξει για εξωσωαματικη τα αποτέλεσματα της βιοψίας ήταν καθαρά και έτσι ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο εξωσωματική όπου πήγε πολύ καλά και στην ωοληψια πήραμε 14 ωάρια όποτε τα 5 από αυτά έφτασαν σε επίπεδο βλαστοκύστης με ποιότητα τα 2 πρώτα 4ΑΑ Η ΠΡΩΤΗ εμβρυομεταφορα δεν πέτυχε και να σημειώσω ήταν με φρέσκα ωάρια ξαναμε την δεύτερη με δυο βλαστοκυστες 5ΑΒ και 4ΑΒ δε πέτυχε ούτε αυτή 

η μαία δεν έδωσε πολλές ελπίδες στο τελευταίο μου εμβρυακι και αφότου με ηρέμησε μου εξήγησε πως ίσως ο κύκλος αυτός που πήραμε τα ωάρια να μη ήταν καλός και όταν ηρεμήσω και το αποφασίσω να πάμε σε ένα δεύτερο κύκλο εξωσωματικής ώστε να κάνουμε καλύτερα εμβρυομεταφορα με δυο και όχι με 1 βλαστοκύστη καθώς της φαίνεται ψιλό απίθανο εφόσον δεν έπιασαν τα 4 πρώτα να πιάσει το τελευταίο 

ποια είναι η άποψη σας πάνω στο ζήτημα ;;; 
κλινικα τα έχουμε ελέγξει όλα 

Νομίζω έχουμε ξαναμιλήσει Σίγουρα θα πρέπει να ξανακάνεις μια διεργεση ώστε να μαζέψεις Κ αλλά έμβρυα Κ σίγουρα πρέπει να κοιτάξεις εκτός από την βιοψία να κάνεις Κ το μικροβιωμα . Επέλεξε να πάρεις κ μια άλλη γνώμη από άλλο εξωσωματικο μην κολλάς στους ίδιους ανθρώπους πάρε Κ άλλες γνώμες .

Είσαι μικρή Κ δύσκολα με 5 βλαστοκυστες υπάρχει αποτυχία λόγο του κακού κύκλου. Πρέπει να ξανακοιταξεις τον παράγοντα μήτρα γιατί το ιστορικό σου προς τα εκεί δείχνει. Οι υδροσαλπιγγες είναι ότι χειρότερο Κ για την μήτρα δημιουργούν τελείως τοξικό περιβάλλον . Δύσκολα στα 29 φταίνε τα έμβρυα μόνο .  

• Ευχή 1

Κορίτσι μου θα συμφωνήσω με την Lina.....η ηλικία σου είναι πολύ καλή ώστε να έχετε πιο "ποιοτικά" έμβρυα...ίσως λοιπόν να φταίει κάτι άλλο που δε γίνεται εμφύτευση..και ίσως βέβαια να ήταν και ένα τυχαίο γεγονός...όπως και να έχει  καλύτερα να το ψάξεις παραπάνω για να μην υποβάλεις τον εαυτό σου σε αυτή τη ταλαιπωρία..

Καλή η υστεροσκοπηση που κάνατε αλλά ένα μικροβιωμα θα σου δείξει και αν υπάρχουν μικρόβια η πως ειναι το περιβάλλον εκεί...εγώ θα έκανα ξανά και μια υστεροσκοπηση σε έναν άλλο γιατρό...(στο λεω από προσωπική πείρα αυτο)..

Δε γίνεται να μην απογοητευεσαι το καταλαβαίνω αλλά μην τα παρατάς...πάρε το χρονο σου και ξεκινά ξανά και θα έρθει θα το δεις...και η πρώτη διέγερση πήγε πολύ καλά οπότε θα πάει πάλι καλά!!!

• Ευχή 1

Κορίτσια σας ευχαριστω πάρα πολύ είμαστε τόσο απογοητευμένοι δεν υπάρχει αυτό να μας λένε συνεχως πως όλα είναι τέλεια και να μη πηγαίνει καλά 

οποτε θεωρείται να κάνω ένα έλεγχο στη μήτρα ; Με scratching ?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...