Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , ZetaK είπε:

Συγχαρητήρια κούκλα μου !

Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και εύχομαι να ήταν η τελευταία αυτή αγωνία που βίωσες! Μαζί σου και όλες εμείς !

κοριτσια δεν σας προλάβαινα ήμουν και στην δουλειά!  🥰

Που να μας προλάβεις τέτοιες που είμαστε, πέσαμε με τα μούτρα πάνω στην @Eternity χαχαχχαχα ....θετικές σκέψεις μόνο για το κορίτσι μας 

Καθηστερηση και αρνητικό τεστ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια,έχω μια μέρα καθηστερηση (πάντα έρχεται την μέρα που περιμένω ούτε μέρα δεν αργεί ποτέ ) έχω δέκατα 4 μέρες είχα επαφές στις γόνιμες μέρες και την ημέρα ωορρηξίας και 6-7 μέρες μετά μου ήρθε λίγο ροζ υγρά και το μυαλό μου πήγε στην εμφύτευση ..από τότε είχα υδαρές υγρά σαν νερό και από χθες έχω πυχτα υγρά και περίοδος άφαντη , τα δέκατα. Δεν πέφτουν και πόνοι απειροελάχιστοι που εγώ κανονικά υποφέρω 2 μέρες πριν μου έρθει. Έκανα το διπλό τεστ και βγήκαν αρνητικά πιστεύετε μπορεί να έδειξε λάθος επειδή τα έκανα πολύ νωρίς ; Προσπαθώ ένα χρόνο με μια αποβολή στο ενδιάμεσο και αυτός ο μήνας πίστευα είναι ο τυχερός μου…να ελπίζω σε λάθος τεστ ; Επίσης νομίζω πως το ένα τεστ έδειξε λιγάκι άχνη γραμμή αν δε κάνουν πουλάκια τα μάτια μου 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Sofia98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,έχω μια μέρα καθηστερηση (πάντα έρχεται την μέρα που περιμένω ούτε μέρα δεν αργεί ποτέ ) έχω δέκατα 4 μέρες είχα επαφές στις γόνιμες μέρες και την ημέρα ωορρηξίας και 6-7 μέρες μετά μου ήρθε λίγο ροζ υγρά και το μυαλό μου πήγε στην εμφύτευση ..από τότε είχα υδαρές υγρά σαν νερό και από χθες έχω πυχτα υγρά και περίοδος άφαντη , τα δέκατα. Δεν πέφτουν και πόνοι απειροελάχιστοι που εγώ κανονικά υποφέρω 2 μέρες πριν μου έρθει. Έκανα το διπλό τεστ και βγήκαν αρνητικά πιστεύετε μπορεί να έδειξε λάθος επειδή τα έκανα πολύ νωρίς ; Προσπαθώ ένα χρόνο με μια αποβολή στο ενδιάμεσο και αυτός ο μήνας πίστευα είναι ο τυχερός μου…να ελπίζω σε λάθος τεστ ; Επίσης νομίζω πως το ένα τεστ έδειξε λιγάκι άχνη γραμμή αν δε κάνουν πουλάκια τα μάτια μου 

Εάν δεν σου έχει έρθει μέχρι την Παρασκευή πήγαινε Παρασκευή πρωί Κ κάνε μια χοριακη καλητερα . Αν όντως έχεις μια μέρα καθηστερηση έπρεπε να δείξει το τεστ.  Αν όμως έχεις κάνει λάθος τότε θα μπορούσε να μην δείξει. 

Πάντως αφού προσπαθείς τόσο καιρό καλό θα είναι να ξεκινήσεις εξετάσεις 

Εχουμε κάνει εξετάσεις όλα είναι οκ , ο γιατρός μου είπε εφόσον πιάσαμε μωρό μια φορά ασχέτως εάν δεν συνεχιστηκε η κύηση σημαίνει πως μπορούμε , 6 μήνες πέρασαν μετά την αποβολή οπότε δεν είναι θεωρώ πολύ καιρός , ευχαριστώ για την απάντηση !

2 ώρες πρίν, Sofia98 είπε:

Εχουμε κάνει εξετάσεις όλα είναι οκ , ο γιατρός μου είπε εφόσον πιάσαμε μωρό μια φορά ασχέτως εάν δεν συνεχιστηκε η κύηση σημαίνει πως μπορούμε , 6 μήνες πέρασαν μετά την αποβολή οπότε δεν είναι θεωρώ πολύ καιρός , ευχαριστώ για την απάντηση !

κ αυριο αν δ μπορεις να αντεξεις κανε χοριακη

ευχομαι συντομα να εχεις ευχαριστα!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...