Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Sos, πως θα κόψω το συμπλήρωμα κορίτσια;

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Antoinette3 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα Ζαχαρουλα.. Και εγω συμπληρωμα έπαιρνα και μια χαρα μεγάλωσα.. Θα ηθελα απλά να ζήσω την εμπειρία του θηλασμου.. Όπως την ειχα ονειρευτεί. Αν πάλι δε γίνει θα το αποδεχτώ, το βασικο ειναι να μεγαλώνει το μωρό, να αναπτύσσεται. Σαφως και εισπράττει το αγχος μου. Το καταλαβαίνω πως το νιώθει. Απλά και εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω σε ενα περιβάλλον που με ζορίζει, έχω εναν αντρα που ξέρω πόσο με αγαπά, με τον τρόπο του όμως με αγχώνει. Ευχαριστώ για τις ευχές σας

Θα το προσπαθήσω.. Θα κάνω ό,τι μπορώ.. Ευχαριστώ πολύ για τα μνματα σας κοριτσια

Καταλαβαινω πως νιωθεις. Κι εγω πιστευα πως η εμπειρια του θηλασμου θα ηταν σαν τα βιντεο και τις εικονες που εβλεπα με χαρουμενες και ηρεμες μανουλες να εχουν το παιδι στο στηθος και αντ αυτου πονουσα φριχτα και ημουν ολη μερα με το στηθος εξω γιατι εκλαιγε και μενα συνεχως οποτε προσπαθουσα να τον ηρεμησω με αυτον τον τροπο. Καλεσα 2 φορες συμβουλο θηλασμου στο σπιτι καο ελεγα κι εγω οι αλλες πως τα καταφεραν κι εγω πρεπει να ζητησω τοση βοηθεια για να τα καταφερω; Και οντως οι αντρες ειναι λιγο εξω απο αυτο και δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως πως νιωθουμε. Θελουν και εκεινοι να προσφερουν το καλυτερο στα παιδια τους ομως για να ειναι καλα το παιδι πρεπει να ειναι καλα και η μανουλα. Αυτο να σκεφτεσαι και αν δεν το βρεις δεν πειραζει το μωρακι σου και παλι θα ειναι υγιες και θα εχει μια σωστη αναπτυξη κι εσυ θα πρεπει να εισαι ηρεμη και χαρουμενη γιατι θα ξερεις οτι προσπαθησες οσο μπορουσες για να του προσφερεις το καλυτερο.

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Antoinette3 είπε:

Η αληθεια ειναι οτι του μιλαω ευθέως, του λέω πως νιώθω.. Απλά με συμβουλεύει να μην αγχωνομαι κ αρνείται οτι ο ίδιος είναι πηγή του άγχους μου. Παρακολουθησα τοσα μαθηματα στη Φαιναρετη, εκανα μαθήματα και στο μαιευτήριο πριν γεννήσω (μαζι με τον αντρα μου) και σύμβουλο πιστοποιημενη βρηκαμε για να δούμε τι κάνουμε και πως το κάνουμε, να διορθώσουμε τυχόν λάθη 

Το κλαμα του με τρελαίνει γιατι ειναι ενα ευερεθιστο μωρό και με το καθετι κλαίει. Ξέρω πως δε σημαίνει απαραίτητα οτι πειναει αλλά οταν εισαι 24 ωρες το 24ωρο με ενα μωρό που κλαιει νιώθεις αγχος. Εγω ταραζομαι με το κλαμα του, νιώθω άσχημα,παροτι ξέρω πως είναι ο τρόπος του να επικοινωνει. 

Θεωρω πως το θεμα μου είναι ότι έχω μπλοκάρει σε ενα σύννεφο άγχους και στρες και αγωνιας και σκέφτομαι πως θα το διαχειριστω. Πώς θα ξεμπλοκαρω, μονη μου 

συμφωνω με οσα λεει η kathrin17,τα λεει πολυ ωραια

νιωθω πιο πολυ οτι εχεις πελαγωσει κ μπλοκαρει ψυχολογικα,οποτε αν χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια κ ως προς αυτο,να το κανεις.εκτος απο τη φαιναρετη τηλ υπαρχει κ η αλκυωνη

ειναι πολυ διαφορετικο οταν ερχεται η ωρα να το διαχειριστεις.κ δ ειναι η μοναδικη δυσκολια.εισαι λεχωνα,ειναι χειμωνας με κλεισουρα,οι καθημερινες υποχρεωσεις δ σταματανε..

καποια μωρακια ειναι πιο "απαιτητικα" .σκεψου οτι το πρωτο τριμηνο δ εχουν "καταλαβει" οτι ειστε διαφορετικα σωματα πλεον

δ ειναι απαραιτητο να ξεμπλοκαρεις μονη,δ ειναι κακο να ζητησεις βοηθεια.οπως σου ειπαν κιολας,μπορει να ειναι ενα αλλο ατομο του περιγυρου,καποιος επαγγελματιας,αλλες μανουλες

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Kathrin17 είπε:

Μπράβο το είπες κ μόνη σου ότι έχεις μπλοκάρει.. Λογικό ειναι για μια πρωτο- μανουλα αλλά ειναι κ αυτές οι ορμόνες που δεν έχουν ισορροπήσει ακόμη..

Με τον καιρό θα πάνε καλυτερα τα πραγματα..η συμβουλος θηλασμού σου έδωσε οδηγίες για το πώς θα μειώσεις το συμπλήρωμα?? Αυτό με τα 10ml ανά γευμα καλή ιδέα μου φαίνεται.. Κ οι μαραθωνιοι θηλασμός δείχνουν ότι είσαι σε καλό δρόμο.. Το μωρό σου θα στην αυξηση την παραγωγή!! 

Πιο πολυ νιώθω ότι σε αγχώνει το κλάμα της..φυσικαα όταν κλαίει το μωρό η μαμα έχει την αγωνία να βρει τι θέλει το μωρό της αλλά υπάρχουν κ μωράκια που ειναι πιο "γκρινιαρικα".. Αν της έχεις καλυψει τις ανάγκες της, τότε προσφερε της την αγκαλιά κ την παρηγοριά σου...ειστε ένα δίδυμο που όσο περνα ο καιρός θα γνωρίζεστε όλο κ καλυτερα κ θα λειτουργείτε όλο κ καλυτερα.. 

Οι άντρες δυστυχώς ειναι δυσκολο να καταλάβουν.. Ο δικός μου μου έλεγε ότι δν πρέπει να κλαίω αλλά να είμαι χαρουμενη που κάναμε μωρό..ουτε εγώ ήξερα γτ κλαίω αλλά μου έβγαινε.. Λέγοντας μου ότι ήταν λάθος να κλαίω, ένιωθα χειρότερα.. Του είπα λοιπόν, ότι είμαι λεχώνα κ οπως χρειάζεται φροντίδα το μωρό,χρεθαζομαι κ εγώ μέχρι ο οργανισμός μου κ οι ορμόνες να ιαορροπησουν, ότι χρειάζεται να νιώσω υποστήριξη, να με πάρει μια αγκαλιά κ να κλάψω την αγκαλιά του.. Επίσης, ίσως υπάρχει ένα άλλο πρισωπο στο περιβαλλον σου που μπορεί να σε βοηθήσει συζητώντας μαζί του..μπορεί να μην μπορεί ο άντρας σου..πχ εμένα με βοήθησε η αδερφή μου παρολο που μένουμε μακριά, κατάφερνε απ'το τηλ να με απενοχοποιησει σε πολλα γυρω απο τα πρώτα αγχη της μητρότητας

Για συμβουλές στο θηλασμό κ γενικότερα για υποστήριξη στη Νέα φάση μου βρίσκεσαι μπορείς να απευθυνθείς τηλεφωνικά στην Φαιναρέτη!!! 

Καλη δυναμη μανουλα!!! Δεν είσαι η μόνη που περνα μια τέτοια φάση..να σκέφτεσαι ότι θα έρθουν καλυτερεσ μέρες.. 

*αυξήσει

Καλημερα! Εχετε δικιο σε ολα.. Θα ξαναφερω συμβουλο θηλασμού. Να δω τι ακόμα καλύτερο μπορώ να κάνω να το μειώσω. Ήδη νιώθω καλύτερα όσο περνάνε οι μέρες. Κ με ψυχολόγο θα μιλησω οταν θα είμαι μονη.. Γενικα ο αντρας μου ήταν παντα πολύ υποστηρικτικος, ολα μαζι τα κανουμε.. Ελπίζω σιγα σιγα να με καταλαβει. Έχει περασει και ο ίδιος πολύ αγχος. Πιστεύω πως είναι ολα θεμα ψυχολογίας και θα παλέψω να το βρω. Ειναι η ωραιότερη περιοδος της ζωής μου και θέλω να το ζησω

16 ώρες πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Καταλαβαινω πως νιωθεις. Κι εγω πιστευα πως η εμπειρια του θηλασμου θα ηταν σαν τα βιντεο και τις εικονες που εβλεπα με χαρουμενες και ηρεμες μανουλες να εχουν το παιδι στο στηθος και αντ αυτου πονουσα φριχτα και ημουν ολη μερα με το στηθος εξω γιατι εκλαιγε και μενα συνεχως οποτε προσπαθουσα να τον ηρεμησω με αυτον τον τροπο. Καλεσα 2 φορες συμβουλο θηλασμου στο σπιτι καο ελεγα κι εγω οι αλλες πως τα καταφεραν κι εγω πρεπει να ζητησω τοση βοηθεια για να τα καταφερω; Και οντως οι αντρες ειναι λιγο εξω απο αυτο και δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως πως νιωθουμε. Θελουν και εκεινοι να προσφερουν το καλυτερο στα παιδια τους ομως για να ειναι καλα το παιδι πρεπει να ειναι καλα και η μανουλα. Αυτο να σκεφτεσαι και αν δεν το βρεις δεν πειραζει το μωρακι σου και παλι θα ειναι υγιες και θα εχει μια σωστη αναπτυξη κι εσυ θα πρεπει να εισαι ηρεμη και χαρουμενη γιατι θα ξερεις οτι προσπαθησες οσο μπορουσες για να του προσφερεις το καλυτερο.

Ολα οσα λες Ζαχαρουλα με βρίσκουν σύμφωνη στο 100%. Δυστυχώς δε βλέπω οι γυναίκες να ανοιγονται σε αυτό το θεμα της λοχειας και να περιγράφουν πόσο περιπλοκο είναι, ακομα και δυσκολο. Σαφως η καθε μια το βιώνει αλλιώς αλλα αυτο που καταλαβαίνω τώρα ειναι οτι γενικά παρουσιάζεται πολύ ωραιοποιημενη η κατάσταση. Εγω προσωπικά τα έχω δει ολα

10 ώρες πρίν, vikib είπε:

συμφωνω με οσα λεει η kathrin17,τα λεει πολυ ωραια

νιωθω πιο πολυ οτι εχεις πελαγωσει κ μπλοκαρει ψυχολογικα,οποτε αν χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια κ ως προς αυτο,να το κανεις.εκτος απο τη φαιναρετη τηλ υπαρχει κ η αλκυωνη

ειναι πολυ διαφορετικο οταν ερχεται η ωρα να το διαχειριστεις.κ δ ειναι η μοναδικη δυσκολια.εισαι λεχωνα,ειναι χειμωνας με κλεισουρα,οι καθημερινες υποχρεωσεις δ σταματανε..

καποια μωρακια ειναι πιο "απαιτητικα" .σκεψου οτι το πρωτο τριμηνο δ εχουν "καταλαβει" οτι ειστε διαφορετικα σωματα πλεον

δ ειναι απαραιτητο να ξεμπλοκαρεις μονη,δ ειναι κακο να ζητησεις βοηθεια.οπως σου ειπαν κιολας,μπορει να ειναι ενα αλλο ατομο του περιγυρου,καποιος επαγγελματιας,αλλες μανουλες

Γεια σου Βίκυ.. Μα ηδη το κάνω. Εννοειται τα συζητάω με δικους μου ανθρώπους αλλα και με ψυχολογο θέλω να μιλήσω. Απλά περιμένω να μείνω μόνη μου. Όντως κάποια μωρά είναι πιο απαιτητικα.. Το δικο μας σίγουρα.. Ευχομαι μερα με τη μερα να το βρισκουμε. Το κλαμα της με αγχωνει γιατί της ελαττωνω μερα με τη μέρα το συμπλήρωμα. Και φοβαμαι μην τυχόν πειναει κ κλαιει για αυτόν τον λογο. Απο την αλλη και σημερα πχ που κλαιει βλέπω πως μια χαρα βγαζει γουλιες σε καθε γευμα. Αυτο πχ δεν είναι σημάδι ότι εχει φάει και δεν πειναει? 

οχι δ ειναι απαραιτητο να εχει γουλιες για να πουμε οτι εφαγε αρκετα.ουτε σημαινει αυτο απαραιτητα

εφοσον δ κανεις αποτομες μειωσεις,κ βαζεις συνεχεια το μωρο να θηλαζει,δ μενει νηστικο

κ εφοσον κ οι πανες μενουν σταθερες,σημαινει οτι εξακολουθει να τρεφεται σωστα κ δ αφυδατωνεται

οσον αφορα τις δυσκολιες εχεις δικιο.ειναι πολυ δυσκολα στην αρχη η λεχωνα με το νεογεννητο,κακως υπαρχει η ωραιοποιηση κ με τις διαφημισεις κλπ.κ σε καμια περιπτωση δ λεω να τρομαζουμε τις κοπελες που προσπαθουν,η ειναι εγκυες.απλα να ξερουν οτι θα υπαρξουν αλλαγες,κ θελουμε χρονο να επανελθουμε,να βρουμε νεες ισορροπιες.κ φυσικα το καταλληλο περιβαλλον.ειδικους στην υγεια που ενημερωνουν,που ξερουν τι λενε,που υποστηριζουν,αλλα κ το συγγενικο-φιλικο περιβαλλον της λεχωνας.καμια φορα το κανουν χωρις να θελουν,μια γυναικα που γεννησε πριν πολλα χρονια πχ,τα χει καπως αφησει στο παρελθον.ακομη κ αυτη η πιεση οτι ειναι η ωραιοτερη στιγμη της ζωης σου.ωραια ειναι,αλλα κ δυσκολη.η οχι το ιδιο ωραια για ολους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...