Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Sos, πως θα κόψω το συμπλήρωμα κορίτσια;

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Antoinette3 είπε:

Συμφωνώ απόλυτα Ζαχαρουλα.. Και εγω συμπληρωμα έπαιρνα και μια χαρα μεγάλωσα.. Θα ηθελα απλά να ζήσω την εμπειρία του θηλασμου.. Όπως την ειχα ονειρευτεί. Αν πάλι δε γίνει θα το αποδεχτώ, το βασικο ειναι να μεγαλώνει το μωρό, να αναπτύσσεται. Σαφως και εισπράττει το αγχος μου. Το καταλαβαίνω πως το νιώθει. Απλά και εγώ προσπαθώ να ηρεμήσω σε ενα περιβάλλον που με ζορίζει, έχω εναν αντρα που ξέρω πόσο με αγαπά, με τον τρόπο του όμως με αγχώνει. Ευχαριστώ για τις ευχές σας

Θα το προσπαθήσω.. Θα κάνω ό,τι μπορώ.. Ευχαριστώ πολύ για τα μνματα σας κοριτσια

Καταλαβαινω πως νιωθεις. Κι εγω πιστευα πως η εμπειρια του θηλασμου θα ηταν σαν τα βιντεο και τις εικονες που εβλεπα με χαρουμενες και ηρεμες μανουλες να εχουν το παιδι στο στηθος και αντ αυτου πονουσα φριχτα και ημουν ολη μερα με το στηθος εξω γιατι εκλαιγε και μενα συνεχως οποτε προσπαθουσα να τον ηρεμησω με αυτον τον τροπο. Καλεσα 2 φορες συμβουλο θηλασμου στο σπιτι καο ελεγα κι εγω οι αλλες πως τα καταφεραν κι εγω πρεπει να ζητησω τοση βοηθεια για να τα καταφερω; Και οντως οι αντρες ειναι λιγο εξω απο αυτο και δεν μπορουν να καταλαβουν ακριβως πως νιωθουμε. Θελουν και εκεινοι να προσφερουν το καλυτερο στα παιδια τους ομως για να ειναι καλα το παιδι πρεπει να ειναι καλα και η μανουλα. Αυτο να σκεφτεσαι και αν δεν το βρεις δεν πειραζει το μωρακι σου και παλι θα ειναι υγιες και θα εχει μια σωστη αναπτυξη κι εσυ θα πρεπει να εισαι ηρεμη και χαρουμενη γιατι θα ξερεις οτι προσπαθησες οσο μπορουσες για να του προσφερεις το καλυτερο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...