Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

@dimitra κάπου μου είχες απαντήσει για την κυστικη ίνωση αλλά πολλές οι αναρτήσεις μετά κ κάπου το έχασα!Σ ευχαριστω όπως κ να χει.

Μανούλες Μαΐου 2025🤍🤍

Recommended Posts

On 3/2/2025 at 12:08 ΜΜ, Alex@ είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Είμαι με διδυμα οπότε δε νομίζω να πάρω λίκνο, θα πάω κατευθείαν σε 2 κούνιες. Κάθισμα για αυτοκίνητο λέμε να πάρουμε αυτά που είναι 0 -12 ώστε να μην κάνουμε νέες αγορές, βλέπεις τα χρειαζόμαστε όλα δίπλα εμείς χαχαχα

Απλά σκεφτόμουν μετά τη Β επιπέδου, αν όλα πάνε καλά να ξεκινήσω να παίρνω κάποια πραγματάκια για να μην τα αφήσω όλα μαζί που και θα έχω βαρύνει και ως σύνολο χρηματικά θα είναι πολλα

Καλά θα κάνεις γιατί είναι πολλά ούτως ή άλλως αν δεν έχεις κάποιον να σου δώσει για βοήθεια. Και εσείς που θα τα έχετε x2 το κόστος ανεβαίνει διπλά φαντάζομαι. Και είναι πανάκριβα όλα! Πέρα από τα βασικά που σου αναφέρουν τα κορίτσια, σε ρουχισμό και φορμάκια θα σου πω και εγώ να μην επενδύσεις πολλά γιατί όντως θα σου κάνουν πολλά δώρα και δεν χρησιμοποιούνται καν όλα! Εγώ έχω από συγγενείς αφορετα φορμάκια είτε επειδή δεν ταίριαζε η εποχή, είτε επειδή δεν έκαναν στα μπεμπάκια λόγω μεγέθους! Όλα καλά σου εύχομαι να πάνε! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...